Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Omega Works'den dersler ma bu görüntüyü bu sefer croplamıyor, anca cc falan atabilirsin. O zaman belki TrkMat Alphasını alırsan yapabilir, iyi yazdım ama olabilir belki |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Makine-i Şâhane :)Bi göz atmak yetti dimi, izlemeye gerek yok yani kötü olduğunu düşünmek için ön yargı değil yani lisesli gençlerin eğlencesi bu demekki yadırgamamak lazım ama kötü olduğu bir gerçek. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Makine-i Şâhane Buna uzun metraj film demek komik olur, hatta imdb.com'da aramak daha da komik:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Bu çok iyimiş. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Vantage Point (2008) Nisanda geleceği için sanırım fragmanının yayınlanmasına daha var.Siyaset-CIA-komplo teorileri.. Hollywood güzel yapıyor bu tarz filmleri, bi solukta izleniyor. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: premiere 1.5 import sorunu - acil! Adobe sitesinden o versiyon için updateleri inceleyebilirsin ama sanmıyorum wmv kodeclerini de deneyebilirsin ancak sonuç verir mi bilemem. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: premiere 1.5 import sorunu - acil! Yeni sürümlerinde sorunun ortadan kalkacaktır. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Vantage Point (2008) -Değişik bir kurgu ile bizi bekliyor sanırım, Lost hayranları filmde Jack S. karakterini canlandıran Matthew Fox'ı izleyecekler Ajan Taylor olarak.Türkiye gösterimi 11 Nisan olan film Amerika'da bu ha... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Vantage Point (2008) Vantage Point Resmi SitesiIMDB |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: premiere 1.5 import sorunu - acil! Ses sorunu olduğunu yazıyor.Premiere'ın versiyonunu belirtirsen daha kolay yardımcı oluruz. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Premier Pro, Pinnacle 700-PCI kart Capture Sorunu Deck ayarlarını burada paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Türban Meselesi Yok ben kipa için demiştim diyeceklerimi. Ben de yakında Tayyibi arayıp okula boxerla girmek istediğimi belirteceğim bi düzenleme yapsın artık. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Premier Pro, Pinnacle 700-PCI kart Capture Sorunu Premiere'in capture menüsünden ayar yapman gerekiyor olabilir, ayrıcana kartın driverlarını düzgün kurmuş olman da lazım.Vegas'da denemeni tavsiye ederim. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Türban Meselesi Cumhuriyet Başsavcısı Genç Bakışa çıktı ve açıklama yaptı değiştirilen 2 maddeki cümleler yine maddenin aynı şeyi ifade ettiğini, ama nasıl olurda bu maddelerden türban yasağı bu maddeler ile kalkar s... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: 9. Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali Neden kötü bir festival olsun ki, hem İzmir'de daha iyisi şuan yok. |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
18 yıl önce |