Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Omega Works'den dersler

ma bu görüntüyü bu sefer croplamıyor, anca cc falan atabilirsin. O zaman belki TrkMat Alphasını alırsan yapabilir, iyi yazdım ama olabilir belki

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Makine-i Şâhane

:)Bi göz atmak yetti dimi, izlemeye gerek yok yani kötü olduğunu düşünmek için ön yargı değil yani lisesli gençlerin eğlencesi bu demekki yadırgamamak lazım ama kötü olduğu bir gerçek.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Makine-i Şâhane

Buna uzun metraj film demek komik olur, hatta imdb.com'da aramak daha da komik:)

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Haber Ajansı (FFHA)

Bu çok iyimiş.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Vantage Point (2008)

Nisanda geleceği için sanırım fragmanının yayınlanmasına daha var.Siyaset-CIA-komplo teorileri.. Hollywood güzel yapıyor bu tarz filmleri, bi solukta izleniyor.

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: premiere 1.5 import sorunu - acil!

Adobe sitesinden o versiyon için updateleri inceleyebilirsin ama sanmıyorum wmv kodeclerini de deneyebilirsin ancak sonuç verir mi bilemem.

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce

Yeni sürümlerinde sorunun ortadan kalkacaktır.

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: Vantage Point (2008)

-Değişik bir kurgu ile bizi bekliyor sanırım, Lost hayranları filmde Jack S. karakterini canlandıran Matthew Fox'ı izleyecekler Ajan Taylor olarak.Türkiye gösterimi 11 Nisan olan film Amerika'da bu ha...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Vantage Point (2008)

Vantage Point Resmi SitesiIMDB

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce

Ses sorunu olduğunu yazıyor.Premiere'ın versiyonunu belirtirsen daha kolay yardımcı oluruz.

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: Premier Pro, Pinnacle 700-PCI kart Capture Sorunu

Deck ayarlarını burada paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız.

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: Türban Meselesi

Yok ben kipa için demiştim diyeceklerimi. Ben de yakında Tayyibi arayıp okula boxerla girmek istediğimi belirteceğim bi düzenleme yapsın artık.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Premier Pro, Pinnacle 700-PCI kart Capture Sorunu

Premiere'in capture menüsünden ayar yapman gerekiyor olabilir, ayrıcana kartın driverlarını düzgün kurmuş olman da lazım.Vegas'da denemeni tavsiye ederim.

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: Türban Meselesi

Cumhuriyet Başsavcısı Genç Bakışa çıktı ve açıklama yaptı değiştirilen 2 maddeki cümleler yine maddenin aynı şeyi ifade ettiğini, ama nasıl olurda bu maddelerden türban yasağı bu maddeler ile kalkar s...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: 9. Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali

Neden kötü bir festival olsun ki, hem İzmir'de daha iyisi şuan yok.

Forumda Festival ve Yarışmalar

18 yıl önce
Sayfa 271 / 397