Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Cloverfield (Canavar) Spoiler atınca da hiçbirşey kalmadı eki eki eki:) |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Masaüstünüz Tam ekran pencerelerde kayboluyor win+D yapınca da kayboluyor onları diyorsun sanırım:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Masaüstünüz Tek eklenti Aqua Dock var üstteki şeysimsi.Themeler, skinler acaip kastırıyor xp'yi ramden yiyor, sistem dosyalarını değiştirdiği için hiçbirşey randımanlı olmuyor.Şu mavi tombul xp menülerinden nefre... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Güncel Doğubank Kamera Fiyatları :)Onun yanında bi pasaj var, orayı da deneyin. Yalçınlar: DVX100BE Ürün kodu : [VKM.DİJ.000069]KDV Dahil Fiyatı : Liste fiyatı 6.196,18 YTLHavale ile 5.509,64 YTLKredi kartıyla tek ödeme 5.509,6... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Masaüstünüz Desktop budur işte:)O wallpaper'ı istiyorum hehe:)Buda yenilenmiş masaüstüm |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: 9. Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali Sanmıyorum, serbest çünkü bu festival.Bana afiş "boyu değil önemli olan işlevi" ni hatırlattı:) |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
18 yıl önce |
|
Cevap: "Milimetraj" Kısa film Tv programı Heh:)Haberin olmaz tabi sölecem sölecem o gün buluşmada lafımı kestin hehe |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
9. Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali 9. Uluslararası İzmir Kısa Film Festivaliwww.izmirkisafilm.org1-9 Kasım 2008 Not; Geçen senenin afişidir. |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
18 yıl önce |
|
Cevap: Güncel Doğubank Kamera Fiyatları Garantili fiyatı sanırım 5-6 milyar civarı. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: KAMERA ALIM KILAVUZU Fake olasılığı çok fazla resmin, çünkü 3d bir model. |
Forumda Kamerayı Bulmak |
18 yıl önce |
|
Cevap: Sinemamız üzerine bir durum değerlendirmesinden tümevarım O zaman ben çekmeyi düşündüğüm filmi organize edim:P |
18 yıl önce | |
|
Cevap: adamlar neler yapmış. O değilde com/co.uk diye site mi olur:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var İşte anla o kadar bitti:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: adamlar neler yapmış. Ben merak etmiyorum o dvdleri istiyorum:P |
Forumda Konu Dışı |