Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Eskişehir Büyük olasılık sınavlar geçsin ondan sonra sakin kafa ile toparlanırız:) O zaman organize edim mi? Ne dersiniz? |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: günlük 50 ytl ye kiralık stediacam Stedicam modeli nedir? |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar 3D'si var, titreşim yeleklisi var, beyin dalgalarınla oynananı var.. üzerine kıyafetini giyip eline silahı alıp, yürüyüp, koşup, eğilip, oynadığın var..Yakındır.. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar Evet, Kasım 18'di sanırım. Zaten hangi oyun Crysis gibi?Bi Warhead Crysis gibi hehehe.GTA 5 veya 6 öyle olabilir:D O zamanda kafayı yeriz sanırım. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Eskişehir Toplanalım o halde? bu Eskişehir buluşması yapalım? |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Konu Dışı Sorular Bi bana gelmiyormuş ya bak içim burkuldu:DDomuz yağı ile yapıyorlar yimeeeğin yimeeğin onları. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali sonuçları En İyi Özel EfektÜç Maymun - Burak Balkan Enteresan |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar PS3 grafikleri bence epey iyi, neresi kötü ki, PC demosu daha kötüydü o halde; we're really screwed:D |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Haha koptum videolara:DÖzellikle forum buluşması süper olmuş, ha bi de forum hatırası vardı!!!! 😈 👿 |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Konu Dışı Sorular Kinder Bueeenooo:DAyrıca BIM'de satılan Fiskobirlik Fındıkezmesini tek geçerim |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: EDİT Bunu okul ayarlıyor, senin ayarlamana gerek yok. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: takip ettiğiniz ustalar Jill Greenberg Hell Yeah!:D |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film uyku tutmadı;Hey Mr. Producer!The Musical World of Cameron Mackintosh diye bir musical izliyorum, Eyüp izlemediysen ki izlemişindir sanırım tavsiye ederim. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar Bana da öyle olacak, şuan deli gibi B. in Arms oynuyorum, ödevler yığıldı:D GTA 4 gelecek ve ben o ara deli gibi olacam, bir kaç dersten kalacam sakal saç fln birbirine karışıcak, duşa sadece uyumamak... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar Favorim Fifa 96'dır.Kapalı saha vardı teyy vur orta sahadan gol:P Şarkılarını hala dinlerim.Şunu bi dinlesenize:D harika birşey. Manyak gibi ufakken hep bu demoyu izler dururdum:D @Bidııllll. FSX kur ... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |