Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Kısa Max Payne:) |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! 25p yazanlar var. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Görüntü Sensörlerinde Devrim: Siyah Silikon Sanırım ikincil hedef o olur, küçülmesinden yana piksel oranlarını da etkiliyor, yani büyük boy sanırım 10k fln gelir:) yakındır. |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
18 yıl önce |
|
Cevap: Görüntü Sensörlerinde Devrim: Siyah Silikon Pclabs.gen.tr 'den alıntıdır.Mantıksız buldum fotoğraf kısmına taşıyorum:) |
18 yıl önce |
|
Cevap: Doğumgününüz Kutlu Olsun! Doğum günün kutlu olsun Bilal:) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Görüntü Sensörlerinde Devrim: Siyah Silikon Yıllar önce siyah silikonun kazara keşfi ile, geleneksel silikon tabanlı algılayıcılara göre ışığa karşı 100 kat daha hassas görüntü sensörlerinin yolu açıldı. Geçen Pazartesi, Harvard Üniversitesi, s... |
18 yıl önce |
|
Görüntü Sensörlerinde Devrim: Siyah Silikon Yıllar önce siyah silikonun kazara keşfi ile, geleneksel silikon tabanlı algılayıcılara göre ışığa karşı 100 kat daha hassas görüntü sensörlerinin yolu açıldı. Geçen Pazartesi, Harvard Üniversitesi, s... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar Ekliyorum, oyuna hasta oldum.İlkinden çok daha güzel oynanışı var.Gördüğüm en iyi sinematiklere sahip diyebilirim.Aralar film tadında..Grafikleride güzel ama kaplamalar daha iyi olabilirmişmiş miş. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film 😀 Ah senarist güzel birşey yazsa yönetmen mahveder, yönetmen yapsa yapımcı içine eder.. Amerikan sineması batıyor, böyle güzel nimetleri kullanamadıkları sürece... Kesinkez yönetmeni,senaristi fln Ma... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Dizüstü Performansı
|
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Hadi ya 🙁 Abi o kadar fantastik bir konuyu sen tut b.k et.. öff yaa... çok heveslenmiştim ya.Oyun süperdi, zaten kapak harikaydı "A film noir love story" diye..Sen git hiç et, yönetmeni linç mi etsek ... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: The Wiles ( Hile ) sadece forumun iki kibirli yetkilisi.. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Satilik Canon HV30
|
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
18 yıl önce |
|
Cevap: Dizüstü Performansı Casper beni şaşırttı ilk defa ve Nirvana diye bir model çıkarttı, bakmanı tavsiye ederim, özellikleri ve fiyatları uygun. Mediamarkt yakınında var ise laptop alacaksan arada kontrol etmeni tavsiye ede... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Vizörsüz bence bir işe yaramaz.LCD biraz kötü gösteriyor.HV20 ve 30 var.Almışken HV30 almak daha mantıklı. |
18 yıl önce |