Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) (....) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! -kutuyu at, faturayı göstermediğin sürece ödemezsin. -Canon türkiye yapmasa bile başka yerlere yaptırabilirsin.Ama onlar da yapar.Garanti dışı ürün alacaksın ama parası ile yapacaklardır. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: yalnızlık Vimeo.com'a yüklermisin, online olarak izlemek adına rahatlık olur. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Arabadaki adamda hafif Okan Bayülgen zaten:D:D |
18 yıl önce | |
|
Cevap: 5 BİN YTL BÜTÇE + HANDY35 On DVDs, telecined material may be either hard telecined, or soft telecined. In the hard-telecined case, video is stored on the DVD at the playback framerate (29.97 frame/s for NTSC, 25 frame/s for PA... |
Forumda Kamerayı Bulmak |
18 yıl önce |
|
Cevap: Sony HDR-HC3 aldım! Geri ver? |
18 yıl önce |
|
Cevap: 5 BİN YTL BÜTÇE + HANDY35 Hollywood filmleri telesine ile oluyor ama.Bizde o imkan yok: ) |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Palyaçonun hazin sonu:) |
18 yıl önce | |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film O müzikler öyle bir giriyor ki, benim kedi bile ağladı yani. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oynadığınız Oyunlar evet Co-op diye geçiyor o sistem. B.in Arms:6.22 GB acı ama gerçek:)Crysis:Warhead:7.16 GB Birehhh |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var İyi güzel filmdir, bu kadar dandik görüntüler izletiyor:)Bi sahne grain dolu öbürü tertemiz:P Hiçbir kaygı yok ne güzel.. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! 1.Kaset2.NTSC Amerika PAL Türkiye yayın standartı. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali sonuçları Evet ben de merakla bekliyorum filmi, yani 3D maymun yapmışlarsa birşey diyemem:D |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Bisiklet Filmde ambians sesi çok az, film klasik bir kısa film gibi uyanış ile başlıyor.Genel plan çok fazla ki, illaki uyanış gibi planları koyucaksan dar planları seç derim her zaman.(uyanış, giyiniş vs dahi... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Etkileyici fotoğraflar Sanırım hepsinin belgeseli var:) |
Forumda Fotoğrafçılık Üzerine |
18 yıl önce |