Hepa
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Unborn0/10 Acaip derecede sıkıcı, saçma, anlamsız bir film.Tamamiyle bir filme Hristiyan şeytan çıkartmalarından sonra Yahudi şeytan çıkartması yapsak nası olur diye yapılıp.Yahudilerin gocunduğu " da... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Cevap: Yönetmen Olabilmek İçin? Yönetmenlik diplomada karşılığı olmayan birşeydir.Eğer bir film üretiyorsan iyi kötü yönetmensin.Berber veya nalbur film çekip yönetmenim diyebiliyorsa o yönetmendir, kimse aksini idda edemez, idda ed... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: Kamera Tavsiyesi Sony serisinden uzak durmanı tavsiye ederiz:) |
17 yıl önce | |
|
Cevap: 3,5 gb'lık film avi dosyasını 60~70 mb'a kadar sıkıştırmak Divx 7'i indir Divx olarak ufaltabilirsin. |
Forumda Adobe Premiere |
17 yıl önce |
|
Cevap: İş İlanları TGRT Haber Biri 25 biri 40 dakikalık iki program bağlayacak iyi derecede Edius bilen birini aranıyor.Başlangıç için 900 maaş + 100 yol verecek.İş yeri ise yeni bosnada.Bana ulaşabilirsiniz. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Cevap: kenar yumuşatma After Effects kullanırsan daha rahat yaparsın. |
Forumda Adobe Premiere |
17 yıl önce |
|
Cevap: Kamera Tavsiyesi Harddisk istiyorsan Canon HF serisini. |
17 yıl önce | |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) PH dengeleri insanlar gibi değil hayvanların yani insanlar saçını istediği renkten renge sokabilir ama hayvanlar için heleki tüyleri olanlar için bu hayati önem taşıyor tabi.Tüy dokusunu kapatmak, vüc... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Yakmış derken adam yakmalı zira eğitimli köpeği bilinçsiz olarak siyaha boyarsan köpek komaya girer ve ölür.Bunu nasıl düşünemezler onu anlamadım ben, köpek boyanır mı yahu.Eğiticisi tabiki de yakar:) |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) "Mehmet Bahadır Er’in ‘Kara Köpekler Havlarken’" Haha sen git kara köpekler havlatmak için k9 köpeklerini siyaha boya sora, köpekler sen öl.. böyle madara ol filmini yapamadan. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: "Korku"nuzu Nasıl Alırsınız? Shutter benim için güzel bir korkuydu. |
17 yıl önce | |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Obama, omaba, ohaba, ohama, filistin, bush, i.ne buşş, israil, bomba, patla, güm pat, kahrolsun faşizim, sayibinden satlık ev, zenci başkan, yabadabadu. Forumun sonunu getirdim nihohoh |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Cevap: CANON HF S10 -kaset devri kapanıyor- Sabit lensli bana biraz mantıksız geliyor,nikon lensli modelleri oldukça iyi hem 35mm adaptörden de terfi edilmiş olur alınmadan:) mekansızlık ortadan kalkar. |
17 yıl önce | |
|
Cevap: CANON HV Serisi Hakkında Her Şey! Ah bir de lcd'e flip koysalar adaptörler için. |
17 yıl önce | |
|
Cevap: CANON HF S10 -kaset devri kapanıyor- Bir kasetin en fazla 1 saat çekim yapabildiğini düşünürsek oldukça iyi, capture derdi de yok. |
17 yıl önce |