Hepa

Eklenen Forum Cevapları

Re: Yeni Forum için öneriler

Bence artık forum ve altforumlar düzeltilsin.Var olanları da yazdım, kafamda böyle menüler var.Her altforumda bir atölye olması taraftarıyım.Burada üyeler ders hazırlayıp diğer üyelere sunsun atölye k...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: TEST ALANI

Yeni hali güzel olmuş koyu renkler her zaman daha iyi göz almıyor.Vimeo eklendisi varsa güzel olur aslında filmler direk sayfada embed (eblek) gözükür.daha çok smile istiyoruz

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Cevap: Prodüksiyon için kamera önerisi?

Ben de Ercan ile aynı fikirdeyim, hiçbir prodüksiyon firmasında kamera yok:)Yerel kanal diyorsun, hiçbiri senden kalkıp HD istemeyecektir, ki ne olduğunu bile bilmiyorlardır.Genelde tanıtım filmi diyi...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

17 yıl önce
Cevap: Canon 5D MKII

Evet Redrock'ın sattıklarından bahsediyorum set olarak Zeiss'ler oldukça iyi, Ebay'de 2.eli de var, GG'de şuan 1.100'e tek bir lensini almak mümkün.Ama set olarak alında 3 lens iyi bir fiyata geliyor,...

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

17 yıl önce

Evet Broadcast olunca zaten iş değişiyor, kanallar alan derinliği mi istiyor allasen:D düşünsene taksimde eylem yapılıyor kameramanlara saldırıyorlar kameraman ve yanında focus puller'ı dayak yiyo bi ...

17 yıl önce
Cevap: ARKADAS Filmimiz Vimeo'da

Açıkcası ilk başka filmin konusunu okuyarak bu film bir uzun olur diyebilirim benim açımdan, güzel işlenirse de oturaklı bir film çıkacaktır yan hikayeleri ile. Ama tabi kafamdakinden ayrı bir film çı...

Forumda Arşiv

17 yıl önce

Orası öyle Workflow için seminerler veriliyor tabi burada beklememek lazım Apple seminer yapacağı zaman yaş akıyor bi damla gözümüzden:D Aslında VTR'lerde yavaş yavaş oturdu ki HD referans monitörleri...

17 yıl önce

Açıkcası ben hamlarını izledim PS'in beklediğimden vasat bir adaptör.O fiyata onu vermesi, bütçem olsa gider Cinealta çekerim Zeiss lenslerle daha mantıklı sonuçlar yakalarım. Açıkcası dediğin 2/3 ler...

17 yıl önce

Valla H1'e hayatta para vermem HV30 alırım daha iyi aynı işlemci ve sensör var üzerinde, gider ona Mini35 takarım:)Ayrıca Panasonic'in HPX serisi yani 50K fiyatlılar 2/3 sensör ama gayet iyiler.Zaten ...

17 yıl önce

Evet o şeyi ben de okumuştum belki yeni modele Canon işlemcisini kuvvetlendirir böylece sorun ortadan kalkar.5-10 seneyi düşündükçe acaip şeyler geçiyo aklımdan eskiden GS180lerle çekerken artık her a...

17 yıl önce

Büyük olasılıkla:) Red'de de olsaydı zaten al çöpe at:) Sanıyorum iyi bir görüntü işlemci sorunu çözer Canon'un yeni görüntü işlemcisinde belki sorun çözülmüş olur.

17 yıl önce

CMOS sensörün zaten ana sorunu bu ama ben optik sabitleyicinin de etkisi olduğunu düşünüyorum, sizce:)

17 yıl önce
Cevap: En Son İzlediğiniz Film

The Curious Case of Benjamin Button10/10Abartısız yılın en iyi yapımı, beni feci burktu film.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Cevap: The Curious Case Of Benjamin Button

15/10 o derece bi film bence...Son 15 dakikası oldukça hüzünlü geçiyor..Dayanamayıp divx izledim, sinemada mümkünse tek gidin kafanızı vererek izleyin.Çok güzel bi yapıt bence.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Cevap: En Son İzlediğiniz Film

Hehe aslında Bolt'a gidicektik afişe bakıp arkadaşı kandırmam sonucuyla bu filme gittik:)

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Sayfa 157 / 397