Eklenen Forum Cevapları

Re: Tatilcinin Seyir Defteri.

Gayet güzel iki gün geçirdik Özgürle. Sohbeti buraya atmayı ben de isterdim ama inanın o kadar çok konuştuk ki yazıya dökmek, dvdye sığdırmak olanaksız. Ama gevezeymişiz yahu!! 🙂Umarım tekrarı olur.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
The Fall/Tarsem Singh

Milletin birbirine yaptığı tavsiyeler sayesinde vizyona çıkmamış birçok film çıkmış kadar olmuştur herhalde. BU film, son dönemin gözde "vizyona girmemiş" filmi. Ve bizde vizyona giren filmlerin %99'u...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Knowing (Kehanet)

Uzun zamandır izlediğim en iyi filmlerden biriydi. Ayrıntısına daha sonra gireceğim. Bu filmin sonu bile sayfalarca övgüyü hak ediyor. Filmi başarılı bulma nedenlerini çok merak ediyorum gerçekten.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Bugün, otobüs durağının önünde beklerken kamyon çarptı bana, hafif bi uçuşun ardından, bir minibüsçü yardımıyla, tam anlamda ezilmekten kurtuldum, otobüs durağının önüne ters bir şekilde girmeye çalı...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Neden Bazı Türlerden Daha Fazla Başyapıt Çıkıyor?

"kayda değer şeyler söyleyebilmiş filmler" kısmı en güzeli bence. Yani.... ??Öyledir belki ama bu da kişiden kişiye değişen birşey. Bana göre kayda değer şey, sana göre belki de zırvalıktır. 🙂Bunu net...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Neden Bazı Türlerden Daha Fazla Başyapıt Çıkıyor?

Başlığın sorusunun cevabını düşünüyorum, düşünüyorum hala tatmin edici bir cevap bulamadım.Başyapıt ne demek, önce bunu tanımlasak ya. Hangi film başyapıt oluyor, kim buna karar veriyor? Şİmdi KEzzAP,...

17 yıl önce
Re: Knowing (Kehanet)

Gayet yetersiz, fakir bir filmdi. Alex Proyas'ı Crow ve Dark City dışında birşeyle anmak istiyoruum!

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
In The Bedroom/Todd Field

In The Bedroom/Yatak Odasında "Sinema asla gerçekleri resmetmez ama her zaman gerçekleri anlatır" fikrindeyimdir. Bu film, iddiamı en fazla sarsan filmlerden biri. Perdede milyonlarca insanın ölümünü ...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Berlin 2009....

Gay için gerçekten ben de çok üzüldüm. O da muhteşem bir atlet ama ne yazık ki Bolt'Un bu inanılmaz rekoru onu kenara itti.Ama Bolt da accayip bir adam birader! Elemedeki hali gerçekten komik ya.... S...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Berlin 2009

Berlin Olimpiyatlarını sıkı sıkı izliyorum bu aralar.Ve 100 metre finali inanılmazdı. 1986 doğumlu, 1,96 boyundaki Usain Bolt kendine ait dünya rekorunu 9,69'dan 9,58'e çekti. 1'er, 2'şer slaise ilerl...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Public Enemies (Halk Düşmenları) 5/10seyrettiğim en sıkıcı gangster filmleri listesinin başına yerleştiririm.karanlık bir atmosfer çizmek isterken tümden sıkıcı bir şey çıkmış ortaya.J.Depp'e de yazık...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Peki dostlar bu Tom Cruise söylemi spoiler sayılmıyor mu 😀 Emin ol, adının geçmesi, onu fark etmene yetmeyecek. 🙂

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Hable con ella/Pedro Almodovar

Yine tür değiştiriyoruz.Bu film, gerçek bir aşk filmi. Aşk'ı inceleyen, aşıkları inceleyen bir film. Daha doğrusu inceliyor gibi görünen, incelemeye niyetlenmişken "s.ktiredin incelemeyi" diyerek izle...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Valla arkadaşlar, bunu yazdığım için umarım küfür yemem ama söylemem lazım, karnım şişecek yoksa.Tropik Fırtına'yı izledim.Ve bence gayet iyiydi. Gülmekten çatladığım anlar oldu. Filmin mizah tarzını ...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İlginçlikler.... İlginçlikler....

Goodfellas filminde hayatı konu edilen ve tanık koruma programında olan Henry Hill, film popüler olduktan sonra herkese kendi kimliğini açıklayıp filmin onun hakkında olduğunu söylediği için programda...

17 yıl önce
Sayfa 156 / 183