Görkem
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Ve Buster Keaton'ın yeni keşfettiğim bombası Out Hospitality/1923.Her açıdan dört dörtlük bir komedi.Ve enfes bir sessiz sinema örneği. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Buster Keaton'den keşfettiğim son bomba. Our Hospitality/1923.Filmde gülmekten yere yattığım 4-5 an oldu. Zaten baştan sona çok komik, çok doğal, çok insani, gayet "kan davası ve yasak aşk" üzerine bu... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: 7 Kocalı Hürmüz 🙂 |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Fragmanlar İyi hoş da şu Nurgül Yeşilçay'a bir türlü ısınamadım.Hem iyi bir oyuncu gibi gelmiyor bana, hem de hali, tavrı çok itici geliyor. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Go West'i izle zaman bulduğunda Düd.Ki Go West çok daha mütevazı, daha minimal ve daha "normal" bir hikaye.Ama çok daha duygusal. Eminim onu da seveceksin. Keaton gerçekten çok çok önemli bir isim. Ge... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
General/Buster Keaton 1. Dünya savaşıyla birlikte Avrupadaki sinema üretimi büyük darbe yemişti ve Hollywood neredeyse tüm dünya sinemalarına hakim olmuştu. Zamanının en büyük yıldızlarından biri gayet iyi tanıdığımız Char... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Senaryo TEK SILAHIN Yani....Konu çok uzun.Üzerine konuşuluyor zaten sürekli.Ama kayda değer çok az şey söyleniyor ne yazık ki.İpuçlarının gösterdiğine göre, "Hiçbirşey değişmez, bu böyle gider!" Aksini gösteren birşey yo... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
17 yıl önce |
|
Re: Sinema nereye gidiyor? 3D filmler, Animasyonlar vs vs.. Bu arada, yönetici arkadaşlar, bu başlığı "Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar" başlığına taşısanız hayırlı bir iş yapmış olursunuz. |
17 yıl önce | |
|
Philadelphia/Jonathan Damme Zamanında bayağı konuşulmuştu bu film ve hemen hemen hep övgülerle anılmıştı. Dönemin en çok ve hararetle konuşulan meselelerinden olan eşcinsellik ve AIDS üzerine kayda değer şeyler söyleyen, asla d... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Türkiye'de böyle bir film yapsan adamı döverler heralde 🙂 Merak ettirdin doğrusu, izlemeye çalışıcam teşekkürler. Rica ederim, haklısın, hem de yaş odunla döverler. (Bu yaş odun kimin en sevdiği dayak... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Wong Kar Wai'den 2046'yı izledim. Aşk Zamanı ve Chungking Express'ten sonra bu film "Kar Wai'nin aşk filmleri üçlemesi"nin son halkası oldu bana göre. "Hikayenin bahane olduğu, aşk ve ikili ilişkiler ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Yıllar önce izlemiştim ama çok az hatırlıyordum, tekrar izledim.Bazıları Sıcak Sever/Billy Wilder. Gayet sevimli, komik, eğlenceli bir film.Ama sayısız benzeri gibi, anıldığı kadar, imdb en iyi 250'de... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film The Great Dictator'ü izledim. Bayağı zamandır arşivimde duruyordu ama yemin ediyorum arkadaşlar, Chaplin'i sesli izlemeye, Chaplin'den replik duymaya cesaretim yoktu. Downey Jr'ın dediği gibi, ŞArlo'n... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Senaryo TEK SILAHIN Ve başlıktaki fikre de katılmıyorum. Senaryo tek silahım değil. Senaryo mermim, yönetmenlik silahım. |
17 yıl önce |
|
Re: Senaryo TEK SILAHIN Kadir'in bu metni yazarken neler hissettiğini, neler düşündüğünü az çok tahmin edebildim okurken. Biraz sıçramalı ve kişisel bir yazı olmuş, bir hikaye/dert anlatmaktansa içini dökmüş. Hani birşeyler ... |
17 yıl önce |