Eklenen Forum Cevapları

Re: İsteyip de Bir Türlü İzleyemediğiniz Filmler

Abi o zaman da yazacağına izle Yani şunu düşünüyorum, ne gibi bir faydası var buraya yazmanın; yazana ya da okuyana... Birşey bulamadım... Maksat sohbet olsun be dostum. Ve en çok istenipte bir t...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Nefes'i izledim.Birçok açıdan gayet iyi bir film. Gerek görüntü yönetimi, gerek oyunculukları, gerek kamera kullanımı gayet cüretkar ve başarılı.Senaryosu biraz sorunlu olsa da, gereksiz ayrıntılar ha...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Bu başlık her seferinde saçma geliyor... Buraya yazana kadar gugıla yazıp çekiverin, akşam da izlersiniz Baco, 2 senedir arşivimde olup da izleyemediğim filmler var. Bu önerini tekrar düşün isters...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Ne Olacak Bu Türk Kısa Filmcileri'nin Hali ?

Mr. Badii.... Söylediğine karşıydım, şimdi daha da karşıyım. O mesajımda bir açıdan karşıydım. Şimdi iki açıdan karşıyım. Senin "ülke sineması" olarak gördüğün şey ve verdiğim örnekler tamamen plastik...

Forumda Kısa Metraj

17 yıl önce

Yine kaç zamandır izlemek istediğim birşeyi izledim ve birçoğu gibi beklediğim kadar iyi bir filmle karşılaşamadım. Carol Reer'in Third Man'i. Orson Welles'in kadraja girmesi bile yetiyor bu filmi iyi...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Sonunda John Cassevetes'in 1959 yapımı Shadows'unun birbirine uyan kopya ve altyazısını buldum. Oh beeee! Oh ta oh yani! 72 saattir gazımı tutuyordum da saldım gibi oldu valla.Bağımsız sinemanın ilk i...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İzlenilesi Yerli Filmler

Yakın zamandan Devrim Arabaları gerçekten çok iyi yazılmış, çekilmiş, oynanmış, başarılı bir film.Senaryonun gelişimi belki biraz fazlaca alışılmış ama yine de filmin görsel dokusu bunu unutturuyor.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Sinema nereye gidiyor? 3D filmler, Animasyonlar vs vs..

Haklısınız dostlar.Yanlız şunu belirteyim, ben oyununu oynamış değilim. Sadece filmi için konuşuyorum. Oyununun da enfes olduğunu birçok yerde okudum.Ancak öyle sanıyorum ki bu filmler, görece genel i...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler

Yalnız Matrix bunun yanında jelibon kalır bence konu olarak. Daha "pop"tur yani. Bu tespite katılıyorum aslında. Tematik olarak bu film Matrix'den çok daha güçlüdür. Ama Matrix de görsel olarak kendi ...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Sinema nereye gidiyor? 3D filmler, Animasyonlar vs vs..

Ve hala ve hala ve hala ve hala ve haaaaala vıcık vıcık, çoluk çocuk işi, şirinlik muskası, içeriği 1-3 yaşa, görselliği 12-15 yaşa hitap eden gerzek mi gerzek holivut animasyonlarının notları, yıldız...

17 yıl önce
Kôkaku kidôtai(Ghost in the Shell)/Mamoru Oshii

Bu filmi de bilenler vardır mutlaka, ülkemizdeki anime severler azımsanacak sayıda değiller elbet. Tabi animeseverler seçimimi biraz hatalı göreceklerdir mutlaka ama bence gelmiş geçmiş en iyi anime b...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Buster Keaton'dan General'i izledim. Enfes bir film kesinlikle, gerçek bir sessiz film başyapıtı. Ve bir ayırt edici özellik olarak gayet bir aksiyon filmi bu. O yıllar için gerçekten çok çok şaşırtıc...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İlginçlikler.... İlginçlikler....

Whopi olabilir gerçekten. Tanıma ve fırlamalığa uyuyor. Harika hikayeymiş.

17 yıl önce
Re: Ne Olacak Bu Türk Kısa Filmcileri'nin Hali ?

Mr. Badii, mesajının temel fikrine katılmıyorum ben. Görsel tarzlar, sinemasal eğilim, üslup vs. gibi konular ülke sinemaları kavramı içerisine hapsedilemez. BU açıdan The Dude'a katılıyorum. EN basit...

Forumda Kısa Metraj

17 yıl önce
Re: Beyaz oda

Gelişiyoruz mutlaka ama bizim gelişmemiz devede kulak. Bu bir evrim. Bizim devrime ihtiyacımız var. Elalem bu devrimi yapalı yıllar oldu. Bu tip devrime bir örnek verir misin? Merak ettim gerçekten. N...

Forumda Kısa Metraj

17 yıl önce
Sayfa 144 / 183