Görkem
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: 2012 Roland'tan asla bir başyapıt ya da çok iyi bir film beklemem. İyi film, nadiren beklerim. Bu film için beklentim: izlemesi eğlenceli ama sonuçta vasat bir film. İnşallah yanılırım. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: KONKORTİ Fena değil. Elinize sağlık, tebrik ederim. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: "Genel"in görüşüyle zıtlaştığınız filmler Hayır Eylem. Mesele kavrayamamış olmak falan değil. Ben Truffaut'un çerçevelenipo asılası cümlesine katılmıyorum. Arka Pencere sinema ile ilgili bir film olabilir ama bu onu başyapıt yapmaz. Sadece si... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: "Genel"in görüşüyle zıtlaştığınız filmler Hitchcock meselesi zaten karışık. Girmeyeyim hiç.Slumdog belki de yanlış örnektir ama sitemizde çoğunluk sevmemişti, hatırlayın. Devam ediyorum. Benim kabaca "meşrutiyet" filmleri dediğim üçleme. Süt ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Eternal Sunshine of the Spotless Mind/Michel Gondry Yine birçok kişi da bu filmi biliyordur ama ben yine de bu seçkiye almak istedim. İtörnıl sanşayn of dı sıpotlıs maynd/Maykıl Gondri Bu Eternal Sunshine of the Spotless Mind'la ilgili hemen herkes bir... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: kardan adam güneşe aşıktır.. Jenerik konusunda ben de aynı şekilde düşünüyorum. Bir de "seneryo" şeklinde yazılmış. "Senaryo" olmayacak mıydı o? Evet, benim de gözüme çarpmıştı. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Güncellemelerden, yeni sürümlerden, işim buymuş gibi sürekli birşeyler öğrenmek zorunda kalmaktan ben de bıktım. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Angel Heart/Alan Parker 4 tane İngiliz yönetmen 80'lerle birlikte Hollywood'a transfer olup bayağı bir gürültü koparmışlardı. Sinemaya video klip estetiğini katan, enfes kurgu anlayışıyla Hollywood'u sarsmış isimlerdi bunlar... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: kardan adam güneşe aşıktır.. Bu arada, kısa bir not. Yaptığımız yorum ve getirdiğimiz eleştiriler bazen filmi yapanların canını sıkıyor. Kİmse alınmasın söylenenlere. Önemsemeseydik hiçbirşey yazmaz, filmi izlemezdik bile. Ve hem... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Yaklaşık olarak aynı kapıya çıkar. Birincisi filmden, ikincisi izleyenden yana fikir sunmak gibi. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İyi ya da kötü yönde sizi şaşırtan filmler. Woddy Allen'a şaşıracak değiliz, Ömer Faruk'a şaşıracağız tabi. Kiminde iyi film beklemek, kiminden iyi film görünce şaşırmak normaldir.Sınav gayet iyi bir film. Kapışmayalım yine kanka. 🙂 Sen sevmezs... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İyi ya da kötü yönde sizi şaşırtan filmler. Michael Mann Publiv Enemies. Kötülüğü şaşırttı. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: kardan adam güneşe aşıktır.. Düd'e sonuna kadar katılıyorum.Fİlmin jeneriği çok kötüydü bence de.Hem kullanılan harf karakterleri çok kötü, hem filmi yazan yöneten kurgulayanların her bir iş için ayrı ayrı yazılması falan. Çok ya... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: kardan adam güneşe aşıktır.. Baştan sona gayet iyi yazılmış, yönetilmiş bir film. Yapanları tebrik ederim. Bir iki not:1- tmmchn, filmin ne anlattığını anlayamamış ya. İşte o bence filmin bir eksiği ya da kötü tarafı değil. Hatta... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
"Genel"in görüşüyle zıtlaştığınız filmler Trafik.... Bir sürü oskar aldı, hasılat yaptı, bana göre accayip sıradan bir filmdi. Abuzer Kadayıf.... Herkes rezalet dedi ama ben hoşuma giden çok şey gördüm filmde. David Lynch'in birçok filmi. Mav... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |