Eklenen Forum Cevapları

Re: "Genel"in görüşüyle zıtlaştığınız filmler

V, benim için de iki yıldız bir filmdir. Gayet vasat yani. Kötü değil ama orta karar. Tekrar izlemem lazım şimdi. Fikrimin değişeceğini sanmıyorum ama yine de izleyeceğim.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Sinema üzerine fikirler. Hem bizden, hem ustalardan.

En iyi film listeleri başlığında, her biri için ayrı başlık açılabilecek en az 20 tane fikir, yazı, görüş var. Ben, kendiminkilerden birini buraya atıyorum ve dönüp baktıkça bazı arkadaşların yazdıkla...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Sinema nereye gidiyor? 3D filmler, Animasyonlar vs vs..

Imax yatay mı sarıyor? Haydaaa. 🙂 İlginçmiş hakikatten.

17 yıl önce
Re: İzlediğiniz en rahatsız edici filmler ?

Tetsuo. Defalarca kez gözümü ekrandan kaçırdım.

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

İzlediklerim arasında en az sevdiğim Altına Hücum.. Zaten sessizini kaç gün aradım bulamadım, 1940'ta yeni nesile aktarmak için sesli hale getirdiği sürümü bulabildim bir tek. Evet, doğru söylüyorsun....

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İlginçlikler.... İlginçlikler....

Dur, şunu da anlatayım, çok bomba bu: Filmi tam hatırlamıyorum, (şu an net çok kötü, imdb açılmıyor) hatırlayan olacaktır. JAck Nicholson bir filminde sağlam bir akrtiste mutfak falan gibi biryerde se...

17 yıl önce
Re: İlginçlikler.... İlginçlikler....

Baba'nın çekim öncesi çalışmaları çok zorluydu. Stüdyo Coppola'dan emin değil. Onun oyuncu seçimlerinden hiç emin değil. Mesela Pacino o zaman çaylağın teki ve stüdyo başka isimlere yönelmiş, Pacino'y...

17 yıl önce
Re: Sinema nereye gidiyor? 3D filmler, Animasyonlar vs vs..

Ve bu arada, imax ne oldu ya? Yıllardır var bu teknoloji, hala yaygınlaşmadı? Hani heryere yayılacaktı? Hani artık devasa perdelerde izleyecektik filmleri? Hani görüntü kalitesi şok edecekti bizi? Dig...

17 yıl önce
Re: 2012

Roland abinin iddiasına göre filmlerinin felsefik tarafı varmış. 🙂Aydınlandığım adam Roland'tır bundan sonra. 🙂

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Kanal-i-zasyonu merak ediyordum, izlemek şart oldu artık, sağolasın. Yıllar sonra bir kez daha Chaplin'den Altına Hücum'u izledim. Gerçek bir sinema tarihi başyapıtı olduğunu bilmiyorum söylememe gere...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İsteyip de Bir Türlü İzleyemediğiniz Filmler

Ben vazgeçtim dostlar. İzlemesem daha iyi galiba. 🙂

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Neden buradayız, ne arıyoruz, ne bekliyoruz?

E önden buyur o zaman :). Çok genel şeyler benimkiler ya. Bambaşka amaçlarım yok yani.Bildiklerimi paylaşmak, bildiklerimi katlamak, yeni insanlarla tanışmak, yeni kısalar insanlar keşfetmek falan fal...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Neden buradayız, ne arıyoruz, ne bekliyoruz?

Başlığı açıklamaya gerek yok sanırım. Üyeler neden FF'te?Ne arıyoruz burada?FF'ten neler bekliyoruz?Ve beklediklerimizi alabiliyor muyuz?Aradığımızı bulabiliyor muyuz?

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: İsteyip de Bir Türlü İzleyemediğiniz Filmler

Selvi boylum al yazmalım, Anayurt Oteli, Yol, Sürü gibi birçok Türk sineması başyapıtı olarak anılan filmi izleyemedim.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Lost in Translation/Sophia Coppola

Bu film tam bir bağımsız. Yani, öyle bağımsız ki, "bir parça bağımlılaşmış olsaymış iyi olurmuş" diyen bile çıkabilir aslında ama bence yanılır.Lost in Translation/Sophia Coppola Hikayeyi açıkça anlat...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Sayfa 141 / 183