Eklenen Forum Cevapları

Re: "Genel"in görüşüyle zıtlaştığınız filmler

Ben Dünyanın Bütün Sabahları'na kötü film demedim Görkem. Ama çok kızarsam derim, 🙂 Neyse, devam edeyim. 🙂 Şu Mike Myers'in oynadığı avanak ajan gibi bir iki film var. HAsılatları gayet iyi. Ben koşa...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
M/Fritz Lang (1931)

Yine biraz gerilere gidelim. Gerilere gidip en ilerici filmlere bakalım ve yine sinema tarihinin en büyük başyapıtlarından birine selam çakalım. Duymuştum inanmamıştım. Kendim gördüm inandım: M/Fritz ...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Fazla düşünmemek lazım bence üzerinde. Önemli olan konuşmadır ama. Ben ikisini bir arada beceremiyorum. 🙂Düşünmemek, önemsememek demek. Önemsemeyecek olsak da uğraşmayız, edinmeyiz, izlemeyiz be KEzzA...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Yaklaşık 3 yıldır arşivimde duran, iki kez izlemeye niyetlenip başaramadığım Kubrick'in Barry Lyndon'ını izledim sonunda.Hayatımda gördüğüm en iyi sanat yönetmenliklerinden biri bu filmde. Hayatımda g...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Ev Sahibim (yakında)

Merakla bekliyoruz.

Forumda Arşiv

17 yıl önce

🙂Diyorum ya dostlar, birkaç hıyar holivut yönetmeni yüzünden millet sıkıcı fransız filmlerini aslanlar gibi aksiyonlara gerilimlere tercih eder oldu. Dı Oyun için "saçma sapan film, çok boş, hiçbir me...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Sanal Gerçekler

Film iyi bir damar yakalamış aslında. Biraz alışılmış bir tema olsa da yine de kolay kolay eskimeyecek bir konu bu neticede ama bu film de birçok kısamızla aynı dertlere sahip. Özensizlik.Oyunculuk kö...

Forumda Arşiv

17 yıl önce

Valla ben de taa zamanında vizyondayken izlemiştim, iyi gibi hatırlıyorum. Belki de haklısındır bidıl. Belki de o da kötüdür. Şaşırmam yani.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

görkem kötü, vasat diye ayırdığın tüm filmleri kafadan izlerim ben bundan sonra. 🙂

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Wolfgang Petersen'ın Kusursuz Fırtına'sı ve Das Boot'u hariç her filmi kötü ya da en iyi olasılıkla vasat. Truva. Resmen kötüydü. Tehtid. Vasat. Ama genel izleyici kitlesi sevdi bunları. David Fincher...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Valla kanka, haklısın haklısın ama Demi Moore filmlerine şöyle gönül rahatlığıyla kötü diyebilmemin tek yolu bu güzellikleri görmezden gelmek. 🙂

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Insider/Michael Mann

Baba yönetmenlerin en bilinen filmlerinin yanında hep bir joker filmleri olur ya. Yani mesela Titanic'i sevmesende sana Cameron'ı sevdirecek Terminatör vardır. Ya da hatta yanında bir de the Abbys var...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: İsteyip de Bir Türlü İzleyemediğiniz Filmler

Bana Joseph Losey'in The Servant'ının altyazısını bulana filmin kusursuz bir kopyasını göndereceğim.İzleyemedim, yıllardır duruyor bilgisayarımda. Delireceğim yahu! Ve yine anıla anıla bitmeyen Battle...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Kara Şövalye. Tamam, iyi. Ama anıldığı gibi bir başyapıt değil. Scorsese'den Kızgın Boğa. Tabii ki iyi. Ama bir başyapıt değil. Bundan daha iyi birçok filmi var Scorsese'nin. Hemen heryerde görüyorum,...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Ö. Farun Sorak'tan Sınav'ı tekrar izledim. Daha önce de söyledim, yine söylüyorum, gayet iyi bir film. Türk sinemasının böyle işlere ihtiyacı var.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Sayfa 140 / 183