Eklenen Forum Cevapları

Re: İyi ya da kötü yönde sizi şaşırtan filmler.

Barry Lyndon. Başyapıt bekliyordum, uzun, sıkıcı, duygusuz bir film çıktı.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Sinema dergisi okurlarının 100 film listesi.

Bu 100 yılın 100 filmi seçkisi Ahpap.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Senaryo yazmak şiirle başlar...

Bu başlık sanırım silinecektir, silinse iyi olur.

Forumda Senaryo ve Hikaye

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Wolverin Başlangıç ve Yıllardır aklımda olp bir tülür izleyemediğim Arnie'nin Son Muhteşem Kahraman'ını izledim. Volverin gayet sıradandı. Vasat bir aksiyon işte. Pişman olmadım ama bittiğinde saate b...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Sinema dergisi okurlarının 100 film listesi.

Arkadaşlar, Popüler sinema dergisinin Kasım 1999 sayısında, okuyucu oylarıyla ortaya çıkmış bir liste yayınlanmıştı. 100 yılın 100 filmi. Artık listelerden gına geldi diyenler olabilir, ben de yakın f...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Hüngür Hüngür Ağladığınız Sahneler ?

Hmm.... Şİmd biraz iş değişti sickman. Anladığım kadarı ile, herhangi bir film, yahudi soykırımını anlatıyorsa kesinlikle duygu sömürüsü yapıyordur. Çünkü zaten binlerce kez bu mesele anlatılmıştır. Y...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce

Valla sickman, çok güzel anlatmışsın, senin ve benim yazıyı art arda okuyan herkes ikimizi de gayet iyi anlayacaktır. Böyle tam iç içe geçen dişliler oldu bu mesajlar. Zıt görüş ama tam uyum. 🙂 Sadece...

17 yıl önce

Dediğiniz gibi, konu çok uzun. Bende girmeyeyim ayrıntıya, şöyle kısa bir iki şey söyleyeyim. Evet, ben film eleştirisi yazıyorum az da kafa patlatmıyorum gerçekten. Her sinema yazarı filmlere farklı ...

17 yıl önce

Şimdi bir dakika dostlar.... İşin politik siyasal tarafı üzerine fazla eğilmem, bilirsiniz. Konuya hemen her zaman böyle bakıp artık uzman olmuş üyeler de var burada ama tarihteki bazı olaylar, zaten ...

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Görkem Barry Lyndon'ı keyif alarak izleyene kadar bu avatar böyle kalacak. 🙂 Ben de gördüm, "n'oluyoruz ya?" çektim şöyle bir. Şimdi anlaşıldı olay.Valla dostum, artık uyku sorunuma yeni bir ilaç geld...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Nasıl yapmaz abi.. Yapma etme.. Yapar mı? Yapma ya? 🙂

17 yıl önce
Re: Ev

Tv eleştirisi filmlerinin arasında başyapıtlar da var kötü filmler de tabii ki. Kapalı mekanlardkai gerilimler de çoğu zaman iyi seyirler vaad etmiştir. İnşallah bu da öyle bir örnek olur.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Christopher Nolan

Harika bir herif. Daha birçok iyi iş beklediğimiz bir isimdir. Hem çok severim hemde saygı uyandıran bir isim olduğunu düşünürüm. Ama Akıl Defteri'ni aşabilecek mi bilmiyorum, zor görünüyor.

Forumda Yönetmenler

17 yıl önce

Schindler'in Listesi'nde gözlerim dolar hep. Hatta niyetlenip kapattığım oldu. Ki film duygu sömürüsü yapmaz hiç.

17 yıl önce
Re: İzlediğiniz en rahatsız edici filmler ?

İlk mesajda kaydıraklıyılan begotten demiş. O filmi edindim, şöyle kabaca bir baktım bilgisayarda, korkunç bir film. İzlemeye niyetlenmedim 2 yıldır.Haneke filmlerinin hemen hepsi bana rahatsız edici ...

17 yıl önce
Sayfa 139 / 183