Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Görsel Sanatlar İle İlgili Haberler

" onclick="window.open(this.href);return false; Bir acaiyp oldum bir anda. İngilizcesi olmayanlar için özetliyeyim, e-bay üzerinden "eski bir film" diye 3.2 sterline satılan makaranın içerisinden daha...

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: İlginç Web Siteleri

HBO'yu her zaman takdir etmişimdir ama bu sefer kendilerini de aşmışlar. Çok acayip bir şey yapmışlar. Tavsiyem en başta açılan videoyu çeşitli açılardan izleyip olayı anladıktan sonra yukarıdaki yeşi...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Konu Dışı Sorular

Şanslıysan sadece güç kaynağın yanmıştır. Bilgisayarı açtığın an ani bir yüklenme falan ile gitmiş olabilir. Bende böyle bir şey olmuştu. Başta sadece psu gitti sandım, sonra haftada 1 hdd yanmaya baş...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Bill Gates'ten kaç para alıyorsun sen onu söyle bana. Msn'i dahi eleştirttirmiyorsun. Bana zorla kullandırılan bir şeyi sevmememe neden bu kadar takıldın anlamıyorum. Faşizme doğru hafif bir kayma gör...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Msn listemdeki 479 kişiye tek tek rumuz ekleyeyim yani, onu mu diyorsun düdi? Kolay yöntemmiş. Listemdeki 479 kişiyle de konuşuyorum diyorsan helal olsun ve kolay gelsin diyorum. Konuştuğum herkesin e...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Benim dediğimi yapsın o, akıllansın biraz :).

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Mezuniyet

Ayrıntı vermen lazım şimdi merak ettik.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Mezuniyet

Yönetmeninin 22 yaşında olduğunu belirtmekte yarar var.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Msn'in yeni versiyonundan nefret eden ve kullanamayan birisiyim. O yüzden eskisi yüklü pclerimde. Ama bu sabah eski sürümü bir türlü açamadım, "msn i kullanabilmek için sürümü yükseltmeniz gerekiyor" ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: BİR SENARYO YAZMAK / YAZAN: MICHEL CHION

Alıntılanan blogun okunmaması için özenle hazırlanmış olması çok ilginç geldi bana. Bir insan bunu niye yapar hiç anlayamadım. Zaten çok zor olan bir eylemi (bilgde yazı okumak) 55*4 milyon kez zorlaş...

Forumda Senaryo ve Hikaye

17 yıl önce
Re: 7 Kocalı Hürmüz

Sanat yönetimiyle alakalı ancak bence bilerek yapılmış bir şey. Performansların abartılı olması da bilerek yapılmış gibi geliyor bana zira absürd bir şeyler bekliyorum ben. Kamera arkası fotolarında d...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Devamı şurada:" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: kardan adam güneşe aşıktır..

Bazı şeyleri algılamakta hakikaten zorlanıyorum. Yahu arkadaşlar, o kadar emek veriyorsunuz, günlerce uğraşıp çekiyor, haftalarca uğraşıp filminizi bitiriyorsunuz. Ama 10 dakikanızı alacak "fontta Tür...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

Öğrencinin birini fena sinirlendirmişler, o da sahibinden.com'da fakültesini satılığa çıkartmış. Oba, adamım ya, ben de bizim okulun Otomasyon'unu satmak istiyorum. Cehennemin dibinde olması yetmezmiş...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Moon 9/10 " onclick="window.open(this.href);return false; Gerçekten çok harika bir bilim kurgu. Bilim kurguların en büyük problemi olan "mantıksız yerleri gözardı etmek" zorunda bırakmadı beni, çünkü ...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Sayfa 154 / 493