Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Din hocası bizim arkadaşın kafasına tebeşir atmıştı inanılmaz büyük bir nefretle, hâlen daha gülerim aklıma geldikçe. Ortaokuldaydı ama o. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Muhteşem ötesi bir video, eridim bittim.. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Sayfa geç mi açılıyor. Benim gözlemim forum sayfasının açılmasını geciktirmesi ile linke tıklayıp youtube sayfasının açılmasını beklemek arasında bir tercih yapmam gerektiği zaman, tercihim videonun b... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Şahsım adına ben uzantı verilmesini tercih ediyorum. Burada açılınca hem sayfa geç açılıyor hem zaman zaman takılıyor. Sırf sen her mesajı düzenleyip videoya çeviriyorsun diye video halinde koyuyorum.... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: 7 Kocalı Hürmüz Eğreti Gelin'de izleyin kendinize gelirsiniz hehe.. Parayı bulur bulmaz bir İhsan Oktay çakacak sanki, çaksın da artık. Ama onu da pırıl pırıl kıyafet ve dekorlarla çekerse yalan olur tabii.. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Görkem yazından sonra indirip hemen izledim. Hiç Keaton izlememiştim daha önce ve resmen hastası oldum. Muhteşem ötesi bir mizahı var..Sevgilisi buharlı trenin ocağına odun atacağım diye çıra atınca, ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Windows 7 Eser makineci. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) İHM'den İtalya'ya haç cezasıAİHM, İtalya'yı "okullarda çarmıha gerilmiş İsa ve haç figürü bulundurma" gerekçesiyle mahkum etti." onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Emo nedir? Kimlere emo denir? Neden emo olmamalıyız? Sanırım son noktayı buldum.." onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Mizah / Fıkra / Espri Ne biçim öğrenciymişim, hiçbirini yaşamadım ben bunların.. Mutluyum gururluyum ama.. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Bana Bi Kamera lazım... Valla erçin orada ben seni suçlarım birader, madem benim ukalalığım seni forumdan soğutuyor bunu niye bana değil de Özgür'e söylüyorsun? Gel bana söyle birader, abi beni bile soğuttu bu tavırlar bir d... |
Forumda Kamerayı Bulmak |
17 yıl önce |
|
Re: Windows 7 Enee, nasıl oluyor onun başvurusu, hemen alalım. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
17 yıl önce |
|
Re: Mizah / Fıkra / Espri 3 kere okumam gerekti anlamak için ama anlayınca değdi dedim hehe 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Office live Workspace (mükemmelden de öte) Davetiye gönderimi açıldığında haber verin göndereyim, zira bende hesap var ama tanıdığım kimsede olmadığından bir işime yaramıyor. Bugün baktım yok davetiye gönderme. Gmail üzerinden mektuplaştığım b... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar 7 yıl üniversite okudum (gerçi 7. bu sene) bir tane böyle hocam olmadı.." onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |