Düd
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Neden buradayız, ne arıyoruz, ne bekliyoruz? Ben iş bulana kadar takılıyorum. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: İsteyip de Bir Türlü İzleyemediğiniz Filmler Bu forum da sana müteşşekkür üstün çabalarından dolayı. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İsteyip de Bir Türlü İzleyemediğiniz Filmler Yahu bilo sanki foruma daha dün kaydolmuş 3 mesajı olan kişilere yazar gibi yazdın ya.. Ne diyeyim daha ben sana.. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İsteyip de Bir Türlü İzleyemediğiniz Filmler Yol vs. gibi filmlerden konuşacağımız zaman baş yapıt tanımlamasını gözden geçirmemiz lazım. Sanat Tarihi dersinden tek bir şey öğrendiysem o da bağlamın önemidir. Yol ve dadaşları, Türk Sineması'nda ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: 7 Kocalı Hürmüz Akay'ın ağzından filmle ilgili bir röportajda söylediği bir yeri cımbızla çektim aldım:"Aslında bir dönem ve dünya stilizasyonu var bunda. Filmi 'gerçeküstü bir komedi' diye adlandırabiliriz. Çünkü ko... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İsteyip de Bir Türlü İzleyemediğiniz Filmler Aman abi, izleyince de "hiç de başyapıt değilmiş" diyeceğine o kadar eminim ki :). Dalga geçmek için demiyorum, ben Yol'u izleyince şok olmuştum misal. Ondan diyorum. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Muhteşem. Tebrik ve takdir ediyorum. Nihayet. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: "Genel"in görüşüyle zıtlaştığınız filmler Yok, konuda ben de sana katılıyorum. Sorun şu bana göre, önce açtım bu Truffaut'nun kitabını, 39 Steps'le ilgili dediklerini okudum, sonra açtım filmi izledim. Aradan geçen 75 yılda, sinema inanılmaz ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: "Genel"in görüşüyle zıtlaştığınız filmler Jaws'ın başyapıt ilan edilmesinin sebebi biraz da psikolojiktir zanlımca zira günümüz Hollywood sistemini yeniden yorumlayıp günümüze getiren filmdir. Bunu başka hiçbir filmin yardımıyla yapmamıştır. ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Angelopoulos'un İzmir Programı İptal Oldu, çünkü... Yazık olmuş programa. Domuz gribi geçer çok önemli değil de (gerçi yaşlı adam) önemli bir etkinlik gitmiş. Yine gelir umarım iyileştikten sonra. |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Fragmanı çok iyiymiş, değiştirdim fikrimi 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Wes Anderson'mış ya hasta niye söylemiyorsun.. Tapmayacağım ilk Wes filmi olacak sanırım.. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Hikâyesi de candır o başka (ah Winslet aaaaaagggghh) ama ben yönetmenliğini ve teknik oyunlarını da çok severim. Gondry görselden çok özel efekte abanan bir insan olduğundan çok acayip şeyler yapar fi... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Alice Videoları Bundan sonra çekeceğin her şeyde olacak alice o.. Ben çıldırırdım şahsen.. LCD monitörlerde ölü pikselleri canlandırmak için tüm piksellere aşırı elektrik yükleme vs. gibi yöntemler olduğunu duymuştum... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Alice Videoları Ölü piksel oluştu sanırım çipinde. Umarım başka bir şeydir. Sen beni uzun zamandır görmedin anlaşılan Fırat :). |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |