Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Neden buradayız, ne arıyoruz, ne bekliyoruz?

Ben iş bulana kadar takılıyorum.

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: İsteyip de Bir Türlü İzleyemediğiniz Filmler

Bu forum da sana müteşşekkür üstün çabalarından dolayı.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Yahu bilo sanki foruma daha dün kaydolmuş 3 mesajı olan kişilere yazar gibi yazdın ya.. Ne diyeyim daha ben sana..

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Yol vs. gibi filmlerden konuşacağımız zaman baş yapıt tanımlamasını gözden geçirmemiz lazım. Sanat Tarihi dersinden tek bir şey öğrendiysem o da bağlamın önemidir. Yol ve dadaşları, Türk Sineması'nda ...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: 7 Kocalı Hürmüz

Akay'ın ağzından filmle ilgili bir röportajda söylediği bir yeri cımbızla çektim aldım:"Aslında bir dönem ve dünya stilizasyonu var bunda. Filmi 'gerçeküstü bir komedi' diye adlandırabiliriz. Çünkü ko...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Aman abi, izleyince de "hiç de başyapıt değilmiş" diyeceğine o kadar eminim ki :). Dalga geçmek için demiyorum, ben Yol'u izleyince şok olmuştum misal. Ondan diyorum.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Haber Ajansı (FFHA)

Muhteşem. Tebrik ve takdir ediyorum. Nihayet.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: "Genel"in görüşüyle zıtlaştığınız filmler

Yok, konuda ben de sana katılıyorum. Sorun şu bana göre, önce açtım bu Truffaut'nun kitabını, 39 Steps'le ilgili dediklerini okudum, sonra açtım filmi izledim. Aradan geçen 75 yılda, sinema inanılmaz ...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: "Genel"in görüşüyle zıtlaştığınız filmler

Jaws'ın başyapıt ilan edilmesinin sebebi biraz da psikolojiktir zanlımca zira günümüz Hollywood sistemini yeniden yorumlayıp günümüze getiren filmdir. Bunu başka hiçbir filmin yardımıyla yapmamıştır. ...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Angelopoulos'un İzmir Programı İptal Oldu, çünkü...

Yazık olmuş programa. Domuz gribi geçer çok önemli değil de (gerçi yaşlı adam) önemli bir etkinlik gitmiş. Yine gelir umarım iyileştikten sonra.

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Fragmanı çok iyiymiş, değiştirdim fikrimi 🙂

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: İnternet'ten Videolar

Wes Anderson'mış ya hasta niye söylemiyorsun.. Tapmayacağım ilk Wes filmi olacak sanırım..

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler

Hikâyesi de candır o başka (ah Winslet aaaaaagggghh) ama ben yönetmenliğini ve teknik oyunlarını da çok severim. Gondry görselden çok özel efekte abanan bir insan olduğundan çok acayip şeyler yapar fi...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Alice Videoları

Bundan sonra çekeceğin her şeyde olacak alice o.. Ben çıldırırdım şahsen.. LCD monitörlerde ölü pikselleri canlandırmak için tüm piksellere aşırı elektrik yükleme vs. gibi yöntemler olduğunu duymuştum...

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Alice Videoları

Ölü piksel oluştu sanırım çipinde. Umarım başka bir şeydir. Sen beni uzun zamandır görmedin anlaşılan Fırat :).

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Sayfa 153 / 493