Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: "Genel"in görüşüyle zıtlaştığınız filmler

2 iyi laf bir filmi iyi yapmaz ki. Pek çok dandik filmde muhteşem sahne görürsün ama bu onları iyi film yapmaz. Örnek: V'yi ben ilk çıktığında izleyip fena değildi demiştim sanki, tekrar izlemem laz...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Kurgu-Yönetmen İlişkisi

Kuleshov etkisi bile kurgunun gücünü ortaya koyar. Minimal sinemanın bile en önemli silahıdır kurgu ama öyle kolay kolay kavranacak bir şey değil (ben kavradım anlamında demiyorum). Hakikaten bambaşka...

Forumda Kurgu

17 yıl önce
Re: kardan adam güneşe aşıktır..

Sen foruma uğrama uğrama böyle işte.. Sorar hesabını bir şekilde.. UNUTUR MU SANDIN!!!

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Premiere 6.0 - Proje Parçalanması

Hangi yılda aldınız bu görüntüyü? Ha 6.0mış. Bence eeeeeeeeeeen kötü CS2 kurup baştan başlayın.

Forumda Adobe Premiere

17 yıl önce
Re: Kıskanmak

Bu röportajdan sonra ben bu adamın ağzını öperim.. Vallaha da billaha da öperim.." onclick="window.open(this.href);return false; Ayrıca Masumiyet muhteşem bi filmmiş! İnkar eden etmesin..

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Sinema nereye gidiyor? 3D filmler, Animasyonlar vs vs..

Gerçekleşmesine çok az kalan bir proje var, tüm salonlardaki filmlerin, merkezi bir sistemden "stream" edilerek izlenmesi olayı. Ona geçildiği zaman her şey çok değişecek.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: Neden buradayız, ne arıyoruz, ne bekliyoruz?

Verdim de bu editler ne abi? Ciddiye mi aldın?

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Chaplin amca okuyor onları işte. Fazlasıyla hem de.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: 2012

Biz bunlar için dvd getirtirdik yurtdışından ya of of.. Ayağa düştüler artık :P. District 9'ın üzerine film gelmedi bu sene, zor gelir bu vakitten sonra da. Blomkamp güvenimi boşa çıkarmadı, çok mutlu...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Sinema nereye gidiyor? 3D filmler, Animasyonlar vs vs..

Masraflı be düd, salonları da, çekimi de, aktarımı da. En basidinden filmleri 70mm. Al saba sırf 2 katı stok. Hadi diyelim 35 çektin blow-up yaptın, bu sefer dağıtım kopyaları 2 katı büyük falan.. Bir...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

İzlediklerim arasında en az sevdiğim Altına Hücum.. Zaten sessizini kaç gün aradım bulamadım, 1940'ta yeni nesile aktarmak için sesli hale getirdiği sürümü bulabildim bir tek.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Ben sana tam not veriyorum sayın düd.

17 yıl önce

Beydi o her kuşun eti yenmez miydi? Ucuz bir şeyin bir şeyi de bir şey olurdu, cidden geyik yapmıyorum, ikisini de unuttum..

17 yıl önce
Re: Gerçekten Fazlası Değil

Birileri filmi izlemiş sonunda demek. Hayırlı olsun düd. Ekle hemen zeytin yapraklarını kapağa.

Forumda Kurmaca

17 yıl önce

"I sense much edit in you"- Master Yoda

17 yıl önce
Sayfa 152 / 493