Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Call me not

Bir sonraki filmini benimle paylaşma eser, yaktım oğlum seni.. Adamın ayakkabısında toz var diyeceğim, bekle gör..

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Call me not

Hayranlıkla izlemeye devam ediyorum..

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: sehabe video klip

Güzel klip olmuş eline sağlık. Bitince tek bir şey takıldı kafama, acaba aktüel çekilse nasıl olurdu? Onu da bir sonraki klipte görürüz belki 🙂

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: Slavoj Zizek - Udi Aloni Konferansı

Koş bilo koş, gidelim..

Forumda Duyurular

17 yıl önce
Re: Kıskanmak

Bence Zeki baba alıcımızın ayarlarıyla oynuyor. Tarkovsky, Kieslowski, Bresson -ki Yazgı ile Pickpocket'ı karşılaştırın-, Yılmaz Güney, Jarmusch -onu da Avrupalı sayıyorum-, Vittorio De Sica, Abbas Ki...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Canon 7D

Az daha filmimizi heba ediyordu 7d.. Ayrıntılar için:" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

17 yıl önce

Onun üzerine konuşuyorduk Bilal'le zaten. Benim ağzını öpeyim deme sebebim de bu cümledir. Blogumda anlatmaya çalıştıklarım da bunlardır diye hep. Bu Bilo'nun yaptığı şeye ters düşmese de kabul edeceğ...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce

Buna en son katılmasını beklediğim insan da sendin zaten bilo. Şaşırmadım pek ama ben çok destek veriyorum Demirkubuz'a bu konuda. Bunun farkında olan bir yönetmen görmek, hem de minimalist filmler de...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: "Genel"in görüşüyle zıtlaştığınız filmler

Dreamers'da çıplak Eva Green var abi yapma etme.. O yeter :).

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Elbruz Bilge ve Sari Sovalye

verbal kint'in çok yakın arkadaşıydı da benim tanımadığım bir arkadaşımız vardı İTÜ'de okuyan, şehirler arası otobüste yasak olmasına karşın telefonda konuşan bir adamı uyaran muavine destek verir bu ...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Oynadığınız Oyunlar

Valla şu ana kadar Mass Effect çok iyi. Özellikle ırklarla vs. olan iletişim ilk kez bu kadar rahat ve keyifli. MMORPG oyunlar beni bayıyordu çünkü, bakalım gittiği yere kadar. Aslında sırf 2'sinin gö...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Sinema nereye gidiyor? 3D filmler, Animasyonlar vs vs..

Yahu adamlar adsl'yle bağlanacak falan mı sanıyorsunuz anlamadım.. Milyon dolarlarca yatırım yapıyorlar böyle şeylerin arge'si ve altyapısı için, ne bağlantı problemi, Yüzüklerin Efendisi görüntüleri ...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

17 yıl önce
Re: "Genel"in görüşüyle zıtlaştığınız filmler

Paylaştığım efsanevi film sahnesini izleyen yok anlaşılan :'(. baco sen izle abi bari, çok komik.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Oynadığınız Oyunlar

Mass Effect'e ilk başladığımda aynen böyle hissettim. Bütün oyun dergileri inanılmaz notlar verdi falan, sonra oynadıkça bakıyorsun ki her şey birbirinin aynı, "devrimsel" diye nitelenen diyalog siste...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Amerikan televizyon sektörü her şeyde olduğu gibi muazzam büyük paraların döndüğü bir sektördür. Öyle büyük ki Channel 4, yeni belgesellerindeki veriler gerçekçi olabilsin diye sensör ve kameralarla d...

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Sayfa 151 / 493