Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Avatar

Bu da Kezzap'a kapak olsun (niye bilmiyorum, böyle bir trend başlatalım forumda, belki hareket gelir)." onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Re:

5-6 kameramı :Osanmıyorum 5-6 tane aynı kameradan demek bu böle bişey için neden kasınlarki? Peki niçin aynı kameradan olmalı? CC de oluşan problemler çözülemez mi?Örneğin; bir diyalog sahnesini (ışık...

Forumda Görüntü Yönetimi

16 yıl önce
Re: İzlemediğimiz Filmlerin Eleştirilerini Okumalımıyız

- Eleştri normalde filmi izlemiş kişilere hitap eden bir metindir. Ama, filmi izlememiş kişilerin okuyabileceği düşünülerek çeşitli önlemlerle bçimlendirilip yazılabilir ve zaten yazılıyor. Ama bu dur...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

This Is Spinal Tap. 5/10 Ve Görkem defterimden silindi. Bugüne kadar çok tahamül ettim kardeş ama artık bardağı taşırdın.. It goes up to eleven be abi, stonhenge be abi.. N'aptın sen..

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: hayalet yapmak

Böylece, 14 yaşındaki 1 haftalık forum üyesi, mare'ye forumda nasıl davranılması gerektiğini öğretiyor. Hatta tüm foruma öğretiyor. Helal olsun Sena_Rist. Emir (mare) sen de sil kendini forumdan, bak ...

Forumda Görsel Efekt ve 3D

16 yıl önce
Re: İzlemediğimiz Filmlerin Eleştirilerini Okumalımıyız

Sinema dergisini 12 yıldır takip eden bir insan olarak, ben okuyorum. Ama şöyle salakça bir şey var, arada bir uyarı koysalar da genelde koymuyorlar ve pat diye filmin başını sonunu falan öğreniyorsun...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Ejder Kapanı

Neresi iyi ya, bildiğin baş ağrısı krizlerine girdim izlerken. Sinema sözlük'e yazdığımı kopyalıyayım bari: Uğur Yücel çekimlere başlamadan önce kafayı dağıtmak için oturmuş evde, cnbc-e açmış öyle ta...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Başvurulabilecek Festivaller

İTÜ Sinema Kulübü İTÜ Film Festivali'ni sunar, İTÜ Sinema Kulübü tarafından geçtiğimiz yıl ikincisi düzenlenen İTÜ Kısa Film Festivali bu yıl kapsamının genişletilmesi ile İTÜ Film Festivali oluyor. F...

Forumda Festival ve Yarışmalar

16 yıl önce
Re: Ada - İlk Türk zombi filmi

Yazdım efendim:" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Alınık Rode VideoMic

Bazıları sitede verilen fiyatlara yorum yapınca kızıyor ama göz göre göre de tanıdıklarımın kazıklanmasına izin veremem. 180 liraya nette sıfırı var zaten. 2. el o fiyata anca hepsiburada veya sahibin...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

16 yıl önce
Re: Ada - İlk Türk zombi filmi

Film beklediğimden daha iyi çıktı. Çok iyi diyemeyeceğim, özellikle zombilerin göründüğü her sahne kötü. Filmin geneli vasat. Neden imkânlarını zorlamaya çalışmışlar anlayamadım. İsteseler çok daha ta...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi.

Anakartta Gigabyte düşün derim, kalanı iyi.Hard diski Seagate olmasın, aman diyim.2 kere dilim yandı, geçen ünlü firmware hatası yüzünden sabah bilgisayarı açtığıdma 500GB'a güle güle dedim serviste.İ...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

16 yıl önce
Re: Apple yapmış - Ipad

Yapmış da olmamış, feci gereksiz birşey:) Bloom blogunda bunların referans monitörü olarak kullanılabileceğinden bahsetmiş, okumadım henüz yazıyı, başlığa baktım sadece :). Öyle bir şeyler olursa ilgi...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: RODE NTG-1

Mikrofonların kendi pili var zaten içerisinde. Tek sorun Hv serisinin jack girişi olmaması. Minijack dönüştürücü lazım.

Forumda Ses ve Kayıt

16 yıl önce
Re: Kültür Bakanlığı'ndan destek alırken "amatör film" ne demek?

Ben yaklaşık 4 sene evvel kısa bir projem için Kültür Bakanlığından 7000 lira geri ödemesiz destek aldım. Ne bakanlıktan kimseyi tanırım ne de seçici kuruldan. Kulaktan dolma bilgilerle arkadaşların y...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Sayfa 126 / 493