Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Canon 5d mark 2 Tecrübeleriniz.

Ses almak mümkün de ayarları kontrol edemiyorsunuz. Otomatik, o nedenle işlevsiz.

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

16 yıl önce
Re: FlashForward

ili idi o.

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce
Re: Canon xl1 ?

Forum hatırası 2'de enjeksiyon'un benim taklidimi yaptığı kısmı izleyin kardeşim :).

Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar

16 yıl önce
Re: Moral Bozukluğu ve 31

enjeksiyon'un forumdaki tek işlevinin gereksiz kavgalar çıkarmak + bilgi edinmek olduğunu anladığınız gün böyle gereksiz tartışmalar çıkmayacak forumda. Adam BS'de de böyleydi, burada da böyle. Söylüy...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Canon xl1 ?

Biri hd biri sd :D. Xl'i ben en son 3 ya da 4 (5 de olabilir aslında) yıl önce kullandım. O zaman bile tam tatmin olmamıştım.

16 yıl önce
Canon xl1 ?

İkisi de gereksiz yatırımlar. hv 30/40 derim. Daha ucuz olması lazım zaten, birkaç gömlek de üstün.

16 yıl önce
Ankara'ya gidiyoruz

Bidıl'ın her yerde duyurup esas burada duyurmaması ilginç geldi, kesin bir bildiği var ama hadi ben duyurayım, bir bildiği varsa siler. Ankara'ya gidiyoruz! Sevgili arkadaşlar; Bildiğiniz gibi özelle...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Sizce en uygunu nedir?

7D alabilirsin. 6 7 bin civarına kadar Hv30/40 ın bir rakibi yoktu ben son baktığımda. Takip eden arkadaşlar daha iyi bilecektir, yeni bir şeyler çıkmış olabilir.

Forumda Kamerayı Bulmak

16 yıl önce
Sizce en uygunu nedir?

hv 30/40. Tartışmaya vs. gerek yok ki, bu soru çok soruldu, çok cevaplandı. Bu bölümleri biraz karıştırırsan daha ayrıntılı ve uzun tartışmaları bulabilirsin. Tekrar tekrar yazmayalım şimdi. Yetmiyor ...

Forumda Kamerayı Bulmak

16 yıl önce
Re: Oynadığınız Oyunlar

Konuşulmuştur bu daha önceden de, Call of Duty Modern Warfare 2'yi oynuyorum.Ne mükemmel bir oyun yapmışlar ya. İlkinin çok üzerine çıkmış gibi geldi. Ben pek sevemedim. Yani sevdim, sevemedim ne ya, ...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi.

Olympus verip yolladılar mesela bize.. Yani şu kadar lafa şunu demiyeydin bari de güvenilirliğini sarsmasaydın :D. Seni bile kandırıyorlarsa biz n'apalım demez mi bu okuyucular :). Hadi ben biliyorum ...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

16 yıl önce
Re: VeN

Muhteşem görünüyor. Bu kadar emek boşa gitmez umarım. Tecrübesi olan insanlardan yardım alarak en iyisini ortaya koyman çok iyi olacaktır. Güzel tasarımlar kurban olmasın. Çektiğin görüntülerden memnu...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: Mizah / Fıkra / Espri

İğrençlik derecesinde kötü esprilerle uğraşmak accayip komik ve keyifli olabiliyor. Avatar.... Avatmaz! Falan gibi. "Moral ver" "Mor? Alayım mı vereyim mi?" gibi, tabii ki espriye değil, böyle bir es...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Etkileyici fotoğraflar

James Nachtwey'in fotoğraflarını incelemekte yarar var. Kendisi dünyanın en iyi savaş fotoğrafçısı kabul ediliyor (fotoğrafçılarından biri de diyebilirsiniz ama adam hakikaten muhteşem). Kendisi hakkı...

Forumda Fotoğrafçılık Üzerine

16 yıl önce
Re: Etkileyici fotoğraflar

Ya şu "iz" dergisi dehşet. Lakin 9 lira arkadaş... 🙁 2 ayda bir çıktığını düşünürsen fiyatı dengeli, 4,5 liraya geliyor zaten. Bir de çok kaliteli. Arşivlik zaten, kalın kalın falan. Uygun bir fiyat b...

Forumda Fotoğrafçılık Üzerine

16 yıl önce
Sayfa 122 / 493