Düd

Eklenen Forum Cevapları

Re: Fragmanlar

Robin Hood'un dehşet gaz fragmanı yayımlandı:" onclick="window.open(this.href);return false;

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Satılık yamaha dd55 Digital davul

Sen ne kalleş adamsın ya, hani bana verecektin.. Ver bari gidene kadar takılayım, ben gidince satarsın..

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

16 yıl önce
Re: HD Uzun Metraj Belgesel Kurgulamak İçin Bilgisayar

Ham görüntüler yerine daha düşük kalitede görüntü kullanmak. Veya modelleme yapıyorsanız yüksek poligon yerine düşük poligonlu bir model kullanmak vs.. Amaç çalışma sırasında sisteme binen yükü azaltm...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

16 yıl önce

HD kurgu öyle aşırı pahalı sistem gerektirmiyor o nedenle HDde proxyle çalışmak pek mantıklı değil (Canon HDSLR kullanmıyorsanız tabii). Proxy daha çok 2K ve 4Klarda veya kompozit çalışmaları sırasınd...

16 yıl önce

Montaj esnasında sıkıntı yaşatmayacak kadar makul modeller nelerdir? Böyle zekiliklere hayran oluyorum. Sorun donanımla alakalı değil, Premiere'in karışık projelerde zorlanmasında. Final Cut ile Premi...

16 yıl önce

Mac alıp Final Cut kullanın derim, Premiere böyle bol dosyalı ve uzun şeylerde biraz hantal ve uğraştırıcı oluyor.

16 yıl önce
Re: Cin Ali (senaryo değildir)

Son diyalog kısmını atalım, gayet güzel, eğlenceli. Özgün diyemeyeceğim ama okuttu kendini. Ama dediğim gibi diyalog kısmı gereksiz. Fıkra gibi olmuş.

Forumda Senaryo ve Hikaye

16 yıl önce
Re: Cin Ali (senaryo değildir)

Ben de o kadar ayrıntılı istatistiklere nereden ulaştı diyorum 😀

16 yıl önce
Re: "Siyaset-Me"

Bu arada ben de söylemeyi unuttum, çabanızı çok takdir ediyorum Beran. Bu yaşta bu konulara değinmek istemiş olmanız bile yeterli bir çaba. Sinema aktif politik olmadığı sürece sadece bir eğlence arac...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: Eşrefpaşalılar

Türk halkının aklı sadece küfre gülmeye yeterken küfür neden sansürlenir anlamak güç zaten. Bizim çocukluğumuzda Kemal Sunal küfrederdi..

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: OĞLUM İÇİN

Başta ben de eğleniyordum da bu işin bu kadar uzaması saçma. Nasıl olsa 1 2 güne silinir diye dalga geçiyorduk hepimiz de..

16 yıl önce

E ben de eğleneceğim bir başlık açıp saçmalıyayım madem FF'nin kurumsal kimliği çok umrumuzda değil..

16 yıl önce

Şaka yapan arkadaştan çok site yöneticilerinin müdahalesi lazım ama onlar geyiğe katılmayı tercih ediyorlar.

16 yıl önce
Re: "Siyaset-Me"

Bu sizin filminizle değil de kezzap'la alakalı Beran daha çok. Kimin filmle ilgili ne düşüneceği o kişinin birikimine ve karakterine bağlıdır. Belli ki Kezzap böyle bir olaydan zaten rahatsızmış, yani...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: AKBANK / Atm Reklam Filmi

Ben 3 yıldır izliyorum, hâlen nasıl yaptıklarını anlamadım, o kadar organik ve doğal şekilde oluyor ki renk değişimi, büyülenmemek elde değil.. 1899.. İnanılmaz. O zaman izlesem bayılırdım herhalde.

Forumda Görsel Efekt ve 3D

16 yıl önce
Sayfa 115 / 493