Eklenen Forum Cevapları

Re: Kısa Film Çekmek İstiyorum !..

slm ben kaan tekin 6 senedir tiyatrocuyum film izlemek ve film yorumlamak ayrıca kendi yazdığımı çekmek istiyorum bunun için ekipe ve ekipmanlara ihtiyacım var filmin türür korku macera vampirleri...

Forumda Kısa Metraj

16 yıl önce
Uluslararası fonlar ve çalışma sistemleri semineri

Merhaba... Yapımlab, atölye çalışmalarına geçtiğimiz Temmuz ayında başladı.Hafta arası ve hafta sonu grupları ile yaşadığımız deneyim gerçekten çok heyecan vericiydi. Benim açımdan bakılırsa, Türk sin...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Klip çekimi için gerekli ekipman ve yönetmen aranıyor

Klibi kendi parçama çekicem. arkadaşın da dediği gibi müzikle uğraşıyoruz. bu konuda bir fikri olan yardımcı olan yokmu ?

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Bursa'daki adını koyamadığımız film 🙂

vayy abi hayırlı olsun ya resimlere baktımda bu film baya tutacağa benziyo zaten Acar ailesinin farkını yine gözler önüne seriyosunuz. Yönetmende son zamanların gözde yönetmeni ve bu işte sizinde parm...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: Bir Türk dövüş sahnesi!

1- 500 bolumluk kurtlar vadisinde sunun kadar calisilmis, muthis bir sahne izleyemedim. harika, emeginize saglik.2- "KungFu" ve "Turk" kavramlari pek ic ice girmiyor. Film ozgurdur, ama benimsenmesi e...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Klip çekimi için gerekli ekipman ve yönetmen aranıyor

proff kalitede klip çekmek istiyorum. bu işle uğraşanlar elinde sağlam kamerası olup montajdan anlayanlar bana ulaşırsa sevinirim. izmirde olması daha iyi olur. teşekkür ederim. mail : cevher_alfa-b@...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Senaryo piyasasi..

peki yönetmenin ilgisini çekmek için gerçek , yaşanmış bir senaryo yeterlimidir ? Hayır, yeterli değildir. Birçok başka kriterle bilrikte sinematografik olması daha önemlidir. Gerçeklere dayanan hikay...

Forumda Senaryo ve Hikaye

16 yıl önce
Re: Senaryo piyasasi..

peki yönetmenin ilgisini çekmek için gerçek , yaşanmış bir senaryo yeterlimidir ?

Forumda Senaryo ve Hikaye

16 yıl önce
Re: Pst!

ellerinize sağlık diğer filmlerinize de baktım özellikle tavla kitabı çok güzel.

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: Canon 7D ile Çekilmiş Yayınlanmamış 20 Harika Kısa Film

canon 7d fotoğraf makinası değil miydi?

Forumda Kısa Metraj

16 yıl önce
Re: Tek Bir Kamera Çekimi Sırasında Bir sürü Açı

ben de takılmıştım bu konuya ama daha sonra filmlerde o geçişlere dikkat edince farkettim. hatta hatalar bile farkediliyor. elini 2 defa kaldırıyor gibi olabiliyor mesela. yalnız şunu çözemedim konuşm...

Forumda Görüntü Yönetimi

16 yıl önce
Re: Premiere Pro CS4 asla export yapmıyor!!!

Farklı formatlarda export almayı denedin mi ? Sistemindeki codecler seçtiğin formatı desteklemiyor olabilir. Edit : Bi de şöyle bi şey var belki yardımı olur. Çok teşekkürler, çok makbule geçti.. Az d...

Forumda Adobe Premiere

16 yıl önce
Re: Canon 550D

Herkese merhaba bir sorum var yardımcı olabılırmısınız ? 1.0.8 versiyon Firmware dosyası Canon�n nasıl dowlond edebılırım?dowlonad ettıkten sonra makıneye nasıl kurlumunu yapacam turkçe menulu anlatım...

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

16 yıl önce
Re: Aramızda Kalsın Sinema Ekibi'ne montajcı ve kameraman

bak ben kameramanlık filan yaptım ekime kadarda istanbuldayım,

Forumda Ekip Arayışı

16 yıl önce
Görmek

[vimeo][/vimeo]

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Sayfa 257 / 395