Eklenen Forum Cevapları

Re: Fotograf Egitim Videolari

Paylaşımın için teşekkürler.

Forumda Fotoğrafçılık Üzerine

16 yıl önce
Re: fotoğrafçılık üzerine çeşitli donanımlar

Çok iyi düşünülmüş...

Forumda Fotoğrafçılık Üzerine

16 yıl önce
SONY DCR VX2000

Merhabalar, İlk kısa filmimizi çekiyoruz ve bir tanıdığımızdan Sony DCR VX 2000 (3CCD) kamera ve tripod ödünç alma imkanımız doğdu. İlk film için bence iyi bir kamera ama bir kaç sorum olacak? 1-) Kam...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

16 yıl önce
Re: Körebe

Merhabalar, Öncelikle Murat Aygüney'i tebrik ediyorum. Vimeo daki diğer çalışmalarını da izledim oldukça iyi çalışmalar. DSLR ile yapılan çalışmalar zaten son gunlerde oldukça ilgimi çekmeye başladı. ...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Kiralık Canon Eos 7D

CANON EOS 7D BODY LENS:CANON 24 - 70 f 2.8 L LENSCANON 24 - 105 f 4 L LENSCANON EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 ISSİGMA 24 - 135 f 2.8 - 4.5 LENS TRİPOD: MANFROTTO 055XPROB HEAD: MANFROTTO 701HDV KİRALAMALAR...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

16 yıl önce
Re: İş İlanları

Kanalımızda tam zamanlı görev yapacak kameraman aranmaktadır. Daha önce tv kanallarında program ve belgesel çekimi konusunda tecrübe yapmış arkadaşlara öncelik verilecektir. İlgilenenler CV'lerini il...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Adobe Premier Export Sorunu

selam arkadaşlar.. adobe premier cs5 kullanıyorum.. görüntüyü export ettikten sonra sağ ve sol yandan siyah boşluklar veriyor.. bu sorunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilirmisinz?

Forumda Adobe Premiere

16 yıl önce
Re: Amatör Kısa Film Hakkında..

selamlar 🙂bildiğim kadarıyla liseler arası film yarışmalarında izinler dikkate alınmıyor.TED Kısa Kes ve Ankara M.Eğitim Müd. düzenlediği yarışmalarda konusu dahi olmamıştı yanılmıyorsam.

Forumda Genel Çekim Sorunları

16 yıl önce
Re: Mezar - Korku Gerilim

Eleştiriniz için çok teşekkür ederim.Bu arada başka kimse yorumda bulunmamış o kadarmı berbattı yahu 😀Baştada belirttiğim gibi üzerinde pek çalışılmayan 1-2 saatlik bir doğaçlamayla oluşturduğum bir k...

Forumda Senaryo ve Hikaye

16 yıl önce
Mezar - Korku Gerilim

Hikaye düzenlenip yeniden yollanacaktır.Kilitlenirse sevinirim.

Forumda Senaryo ve Hikaye

16 yıl önce
Kurgucu, kameraman

Merhaba, Çalışmalarımız boyunca outsource veya tercihe göre inhouse çalışabilecek kurgucu ve kameramanlar aramaktayız. Başvuranların İstanbul'da ikamet etmeleri tercih nedenidir. Fakat kurgu konusunda...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Uzun metraj için Kamera

en doğru karar canon 5d mark II almak sonuçları çok iyi ben sana bi tavsiyede bulunuyum işine yarıyacağından kesinlikle eminim bu makine için yapılmış lensler var 3 tane prime lens işini görür sadece ...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

16 yıl önce
Re: Statikem Kamera (Acil)

Merhaba,Statikem kamera arıyorum. Bu konuda bana yardım edebilir misiniz. Öğrenciyim, kısa film projemiz var. Her hangi bir bütçemiz yok. Statikem kamera kiralama fiyatları da epeyce fazla. En azından...

Forumda Kamerayı Bulmak

16 yıl önce
Re: Görüntü Yönetmeni Ne İş Yapar?

arkadaşlar çok kitaba bağlı kalarak cevaplamışsınız bunlar sadece kitaplarda yazar yok story boardlar falanlar filanlar görüntü yönetmeni sette yönetmenden sonra gelir set ekibini görüntü yönetmeni ol...

Forumda Görüntü Yönetimi

16 yıl önce
Re: İlk filmim için destek

ben ankarada yaşıyorum oyuncuyum ekipman yok ama

Forumda Ekip Arayışı

16 yıl önce
Sayfa 256 / 395