Eklenen Forum Cevapları

Aynı zaman dilimi sahnDVD'de 2 tane bakış açısı geçisi yapma

Merhaba Adobe CS4 te kullanılan yazılımlarla film DVDsinde bir özelliği kullanmak istemekteyim. Uzun metrajlı (hasılatlı) DVDleri seyrederken bir ikon görünür ve başka bir bakış açısıyla seyredilebili...

Forumda Adobe Premiere

16 yıl önce
Belgesel/Dance Tribute/yönetmen kamera ve ışık

İstanbul'da çekilen belgeselimizin içerisindeki dance tribute sahnesi için kameraman ışık ve yönetmen desteğine ihtiyacımız var.Finansal sıkıntılardan dolayı biraz zor durumdayız.Ancak belgesel çıktık...

Forumda Genel Çekim Sorunları

16 yıl önce
Re: Non-profit projenin audio mixleri ücretsiz yapılır.

benimde bağımsız bir net-label ım var." onclick="window.open(this.href);return false;bağımsız film yada desteksiz projelerle uğraşan arkadaşların ihtiyaçlarını çok iyi anlıyorum.ben teşekkür ederim be...

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

16 yıl önce
HELP! KAYAKÖY-FETHİYE BELGESELİ.. YAKINLARDA MISINIZ?

Selam filme gönül vermiş dostlar, Yaklaşık bir yıldır Fethiye-Kayaköy'de bir belgesel çekmeye çalışıyorum. Elimde Panasonic HVX200A kamera, shotgun mikrofon, Sennheiser lavalier mikrofonlar, arkadaşı...

Forumda Ekip Arayışı

16 yıl önce
Re: KISA FİLMDE OYNAMAK

Arkadaşlar kısa metraj uzun metraj farketmez hepsi emek ve fedakarlık gerektiren bir uğraş...Bizim projemiz kısa metraj özgün ve sanatsal sinema tadında bir formatta...After effects desteği olacak kes...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Satılık "CineSlider" siyah seri...

Selamlar..Bende Cartoni video tripod u var diğer fotoğraf tripodlarından farklı bilirsiniz.Fotoğraf tripodunda kafayı sökünce ayakla kafa arasında vida yeri var...fakat cartoni de komple kafa çıkıyor...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

16 yıl önce
Re: Uzun metrajlı proje için senarist arıyorum

hocam benim aksiyon filmlerine ilgim çok fazla..........senarist değilde bulamadıysanız oyuncu [email protected]

Forumda Ekip Arayışı

16 yıl önce
Re: Starfucks Coffee (Kısa Film)

Hemen üstteki yorum fazlaca saldırgan, saldırabilir kişiliğin getirisi olarak da sığ. Filmde starbucks sadece anamalcı şirketlerin bir sembolü durumunda, direk o markayı kötülemek gibi bir amaç gütmüy...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Starfucks Coffee (Kısa Film)

"Starfucks" ve bir genç kız üzerinden kapitalizm hakkında bir şeyler. Birkaç tane festivalde de gösterildi. Kamera arkasında bir tek beni varım filmde, senaryo, sinematografi, sanat yönetimi, reji, ku...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Satılık Sıfıra yakın JVC GY-HD 111E Kit

Çok az kullanılmış JVC GY-HD111E kamera, 1200 dolarlık şarj kiti ve orijinal JVC ProHD çantasıyla birlikte satıyorum. Kamerayı sadece birkaç kısa film ve tanıtım filminde kullandım. Hiçbir sorunu arız...

16 yıl önce
Re: Kısa Film

Bence arkadaşalrını oynatman fena bir fikir değil. yeni yetme tiyatro oyuncusu çok daha kötü bir performans sergileyebilir. biraz çakallık yapıp yakın çekimlerden uzak dursan arkadaşlarla kurtarırsın ...

Forumda Ekip Arayışı

16 yıl önce
Re: ankara buluşma..

buluşulacak mekan belli midir?

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Sinematografi Üzerine Kitap...

Blain Brown - Sinematografi harika ötesi bir kitap...herşeyi en ince ayrıntısıyla anlatıyor...tavsiye ederim...

Forumda Kitaplar

16 yıl önce
Re: Senaryo Kuramı-Semir Arslanyürek

Kendisinden 3 sene birebir ders aldım 🙂 Bu yıllarda tanıdığım en iyi hocalardan birisiydi.Hemen hemen yaptığım herşeye karşı çıkar ve bunun sebebini bana o kadar güzel örneklerle anlatırdı ki,bende "h...

Forumda Kitaplar

16 yıl önce
KİRALIK CANON 7D+ LENSLER+ TRİPOD

Açıklama; Fotoğraf ve özellikle video klip çekimleriniz için CANON EOS 7D BODY (OBJECTİFSİZ) LENS: CANON 24 - 70 f 2.8 L LENS CANON 24 - 105 f 4 L LENS CANON EF-S 18-20...

16 yıl önce
Sayfa 258 / 395