Eklenen Forum Cevapları

Re: RED SCARLET ile ilgili herşey

m başlangıç için iyi ama mx in olanakları çok daha fazla.eğer bu konuda az çok tecrübeniz varsa direk mx ile başlayın derim...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

15 yıl önce
Re: RED SCARLET ile ilgili herşey

m almayın SAKIN. ben iki yıldır kullanıyorum hiç memnun değilim.epic almayı düşünüyorum kullanan varsa bilgi versin.

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

15 yıl önce
kiralık uygun 5D Mark II ve ekipmanları

Canon 5D Mark IICanon 50mm F 1.4 LensCanon 24-105mm F4L IS USM Lens 16 GB hızlı kart (60mb/s), 4 GB hızlı kart (60mb/s), Manfrotto 190xprob tripot Manfrotto 501hdv tripod kafası 150 TL

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

15 yıl önce
TİTREŞİM EFEKFİ

Merhaba arkadaşlar ; Tarkanın kliplerindeki bir titreşim efekti var onu bulamıyorum aradım taradım yok. Bu bir hazır efektmi yoksa arka planı ileri geri oynatmakmı anlamadım. Örnegin su linkte tarkan...

Forumda Adobe Premiere

15 yıl önce
Re: Matruşka

komik olmuş ama iyi de olmuş 😀

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Re: Sevda Yemini

Özür diliyorum mekan noktasında bir açıklamada bulunmamışım... Çekim yeri Malatya olacak... Ekipmanlarla alakalı olarak da tekrar bir çalışma sonrası tekrar bir açıklama yapacağım... Teşekkürler... S...

Forumda Duyurular

15 yıl önce
Satılık Sony FX1E

Sony Fx1e kameramı satmaktayım. tertemiz hiçbir sıkıntısı olmaya uzun yıllar kullana bileceğiniz bir cihaz. Tripot2 adet Np 970 BattryÇantası 4000 tl.

15 yıl önce
Satılık Canon EOS 50D

Kozmetik olarak sıfırdan farksız ve kutusu, aksesuarları, dükkan garantisi mevcut olan bir üründür. Sadece gövde olarak satılık. " onclick="window.open(this.href);return false;?

15 yıl önce
Yaka Mikrofonu Tavsiyesi

Merhaba Arkadaşlar, Forumda yeniyim. Oldukça güzel ve faydalı bir site. Zaman buldukça ben de bilgi birikimimle katkıda bulunmaya çalışacağım. Benim bir sorum var. " onclick="window.open(this.href);re...

Forumda Ses ve Kayıt

15 yıl önce
capture yardım

merhaba arkadaşlar bir belgesel film çektım ancak hd çektiğimiz için kasetleri bir türlü capture yapamadım..hd cam'e ihtiyacım var capture yapmak için bana yardımcı olursanız sevınirim:)

Forumda Kurgu

15 yıl önce
Re: "ÇEK BAKALIM" ÖDÜLLÜ KISA FİLM YARIŞMASI

Arkadaşlar Atv'nin önce kısa kes olan sonrasında çek bakalım olan ve daha sonrasında isminin ne olacağı belli olmayan yarışma formatı ile ilgili yazacaklarımı dikkatlice okuyun ve haksız olup olmadığı...

Forumda Festival ve Yarışmalar

15 yıl önce
Re: Bayan oyuncu

haklısın komik oldu biraz ama gerçekten önemli 😀

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Bayan oyuncu

Arkadaşlar merhaba bir kısa film projemiz var fakat çok acil 3 bayan oyuncuya ihtiyacımız var aradığımız özellikler:1.(Anne Rolü)-35-40 yaşlarında-Gördüğümüzde ve duyduğumuzda anne diyebileceğimiz-Oyu...

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Sevda Yemini

Merhabalar... Öncelikle sizlere teşekkür etmek istiyorum. Çok fazla forumlarla içli dışlı olan bir insan değilim. Çünkü forumlarda birbirini görmeyen insanların göz göre göre hakaretlerde bulunmaları ...

Forumda Duyurular

15 yıl önce
Re: acil ekip ve oyuncu...

merhaba, ben munise. radyo sinema tv öğrencisiyim. henüz birinci sınıfı yeni bitirmiş olduğum için teknik anlamda iyi değilim fakat orda bulunmak isterim, elimden ufak tefek iş gelir. (sanırım en son ...

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Sayfa 219 / 395