Eklenen Forum Cevapları

Re: ALINIK RED ONE ve EKİPMANLARI

anlatamıyorum galiba ? benim sorun yaptığım yok anlamak istemiyorsun sanırım ? ben prodüksiyoncu olmaya çalışıyorum. ticari olarak düşünüyorum. şuan film çekmeye çalışmıyorum sadece bana hayalim doğru...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

15 yıl önce
Re: Bir Türk dövüş sahnesi!

Çok başarılı Tebrikler , arkadaşları tanımıyorum ama hareketlerden yola cıkarak Taekwondo yaptıklarını görüyorum , hareketler arasında pradal serey den 1 hareket , brazilian jiu jutsu dan 1 hareket ve...

Forumda Arşiv

15 yıl önce
Merhaba Tanışalım

Merhaba arkadaşlar forumda tanışma bölümü bulamadım en uygun yer olarak burayı gördüm.Ekip olarak ben hariç diğer ekip Ege universitesi sinema tv okuyorlar ben performer olarak ekipteyim.Aksiyon ve öz...

Forumda Konu Dışı

15 yıl önce
ankara makyöz..

ankara'dan makyöz ihtiyacınız için mesaj atabılırsınız. profosyonel makyaj ürünlerim mevcuttur( yaralandırma- lateks vs vs..)

Forumda Ekip Arayışı

15 yıl önce
Re: kiralık uygun 5D Mark II ve ekipmanları

🙂 valla süper olur. ama yol parası senden olursa okeyiz.

15 yıl önce
Re: Evlilik Teklifi

Öncelikle Film Fabrikası Forum ailemize hoşgeldiniz Çok ilginç bir istek lakin kolay aslında hemde çok kolay diye düşünüyorum fakat sinemada gösterilmesi kısmı bence biraz sürrealist olmuş sonuçta eğe...

Forumda Kısa Metraj

15 yıl önce
Re: Altyazı çevirisi yapılır.

Teşekkür ediyorum ama malesef bir yararı olmadı buraya yazmanın sanırım kimsenin ihtiyacı yok.

Forumda Duyurular

15 yıl önce
Evlilik Teklifi

Herkese merhabalar; bilmiyorum doğru yere mi açtım ama bir konuda yardımlarınızı isteyeceğim. Yaklaşık 15-20 gün içinde kız arkadaşıma evllilik teklifi yapacağım. Bu teklifi çeşitli kısa videolar hal...

Forumda Kısa Metraj

15 yıl önce
Satılık Sony HVR Z5

Bir iki klip ve otel tanıtımı çekiminde kullandığımız Sony HVR Z5 Prof. kameramız satılıktır. Kesinlikle hiç bir sorunu olmayıp, çok temiz kameradır. Kameramızın satış fiyatı 6000 TL olup, dilerseniz ...

15 yıl önce
AUTOCAD -3DS MAX EĞİTİMİ ALANA =AUTOCAD BEDAVA BÜYÜK KAMPANY

AUTOCAD KURSUSOLİDWORKS KURSUCATİA KURSUANSYS KURSU3DS MAX KURSUMAYA - AFTER EFFECTS İNVENTOR KURSU TEKNİK RESİM KURSU MASTERCAM KURSU CAD-CAM-CNC KURSU SOLİDCAM KURSU MATLAB KURSUWEB YAZILIM KURSU WE...

Forumda After Effects

15 yıl önce
Re: Gerçek steadicam fiyat ve tanıtımı sitesi bilen?

" onclick="window.open(this.href);return false;: Burada eemov Sobercam Hawk kitinin bir test. Güzel specia burada sunar vardır buraya bakınız: " onclick="window.open(this.href);return false; Ben bu we...

Forumda Ticari Ürünler

15 yıl önce
Re: Is basvurulari

Ben sana egitimimden bahsettim, senin yaptigin yoruma bak. Yazdigimi dikkatle okursan sevinirim, setlerde olmak istiyorum yazdim ben, direk su filmin yonetmeni olayim demedim. Benim sorum bana tavsiye...

Forumda Film Fabrikasi.com

15 yıl önce
Re: Is basvurulari

Yonetmenlik alaninda ama suan ki amacim sadece setlerde bulunabilmek.

15 yıl önce
Is basvurulari

Merhabalar arkadaslar. Yurtdisinda sinema okuyup, Istanbula yeni donmus bulunmaktayim. Bu sebepten burdaki sinema cevresine cok fransiz kaldim. Bir ise girip calismak istiyorum. Ne tarz islerde calisa...

15 yıl önce
Re: RED SCARLET ile ilgili herşey

biz son telsim reklamında kullandık m i. ve çok kötü bir sonuç aldık. bütün reklamı yeniden mx ile çekmek zorunda kaldık. ve bu prodüktöre büyük bir maliyete neden oldu. set görevlilirenidne 4ünün işi...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

15 yıl önce
Sayfa 218 / 395