Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Alınık & Kiralık Dslr sinema Kit (Rig) aranıyor - ANTALYA Antalya içerisinde bir projemiz için kiralık veya satmak isterseniz alınık Dslr sinema kiti arıyouz, Dslr ve lenslerimiz mevcut olup ihtiyacımız;Rig (Sinema Kiti) + Slider ve elinizde kiralamak veya s... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
15 yıl önce |
|
Re: Altyazı çevirisi yapılır. Teknik çeviriler çok zorluyor mesela, ama altyazı günlük dil olacağından zor olmaz. ve burada herkes düşük bütçe çabasında olduğunda uçuk birşey söylemem makul fiyata=) |
Forumda Duyurular |
15 yıl önce |
|
Re: Filmlerin işlenmemiş hali? Çok teşekkür ediyorum, aslında benim kastettiğim o son yazdığınız wikipedia open source filmleri gibi piyasada izlediğimiz sinema filmlerinin işlenmemiş haline ulaşıp işlenmişleriyle karşılaştırabilme... |
15 yıl önce | |
|
Filmlerin işlenmemiş hali? Merhabalardaha önceleri birkaç filmin işlenmemiş halini bulmuştum bir sitede ama boyutu büyük olduğundan indiremedim şimdiyse nerede hatırlamıyorum biri yardımcı olursa çok iyi olur filmlerin işlenmem... |
15 yıl önce | |
|
Re: IMSDb ( Senaryo veritabanı ) gayet hoş teşekkürler |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
15 yıl önce |
|
Re: Gerçek steadicam fiyat ve tanıtımı sitesi bilen? Merhaba Arkadaslar,,,Sobercam resmi dagiticisyiz. Demo için arayabilirsiniz." onclick="window.open(this.href);return false; HoscakalinYasar |
Forumda Ticari Ürünler |
15 yıl önce |
|
Satılık PS Technic Pro 35 pl mount adaptor PS Technic Pro 35 , 35mm lens adaptoru, 35mm den 2/3 cdd blok kameralar için mark 2 , az kullanılmış . Rodlar 15mm gripler power kablosu vs. PS Technic ims mount sistemiyle Canon Nikon, Bncr mounta ge... |
15 yıl önce |
|
Re: Kiralık Zeiss Lens Seti Arıyorum Zeiss standart Pl mount 16,24,32,50,85 mm ler var, ayrıca Zeiss Ultra 24,32,50, ve 85 de var.. |
15 yıl önce |
|
Re: Altyazı çevirisi yapılır. Karakter başı hesaplanıyor genelde ama ben içeriğin zorluğuna göre karar veriyorum. İhtiyacınız olduğunda maille ulaşırsanız daha iyi olur aslında.=) |
Forumda Duyurular |
15 yıl önce |
|
Re: Gerçek steadicam fiyat ve tanıtımı sitesi bilen? Sonunda Imajlab İstanbul eemov ürünleri mevcuttur. Daha fazla bilgi için lütfen +90 212 4471998 numaralı telefonu arayın veya " onclick="window.open(this.href);return false; ziyaret edin.Güzel specia ... |
Forumda Ticari Ürünler |
15 yıl önce |
|
Kısa Film İçin Aranıyor... Değerli dostlar, Ağustos ayında çekeceğim gerilim türündeki Ayna adlı kısa film projem için bir kamerası ile birlikte yönetmene, bir adet ses operatörüne bir adet ışıkçıya (ışık düzenekleri birlikte) ... |
Forumda Ekip Arayışı |
15 yıl önce |
|
Re: "ÇEK BAKALIM" ÖDÜLLÜ KISA FİLM YARIŞMASI açıkcası görüşlerime aykırı bir film yarışması. tamam yeni yönetmenlerin tanınması için güzel bir format lakin bir hafta gibi kısa bir sürede yapılan yapım ne kadar güzel olur. konu sınırlaması ve sür... |
Forumda Festival ve Yarışmalar |
15 yıl önce |
|
Re: Gerçek..? İlk Kısa Film Denememiz Yorumlarınızı Bekliyor Titiz çalışmaya gayret ettik, en çok çekim açılarımıza önem verebildik,oyunculuk konusunda haklısınız daha çok çalışmamız lazım. Teşekkürler... |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Gerçek..? İlk Kısa Film Denememiz Yorumlarınızı Bekliyoruz. İlk denememiz bizim için biraz zordu ama çok keyif aldık, olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyoruz. |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
izmir de bayan oyuncu aranıyor... merhaba kısa film sevenler..uzun süredir üzerinde çalıştığımız metinin sonuna gelmenin mutluluğunu yaşarken film çekmenin zorluklarının korkusu içerisindeyiz aslında..ekimiz 6 kişiden oluşmaktadır..me... |
Forumda Ekip Arayışı |
15 yıl önce |