Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: satılık hv20 ilan güncel mi? |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
15 yıl önce |
|
Şarkıya klibini çek, yayınlansın !! " onclick="window.open(this.href);return false; Umut Kuzey'in yeni klibini sen çekebilirsin !Rock müziğin sevilen isimlerinden Umut Kuzey, "Al beni" isimli albümünün yeni klibi için hazırlıklarını sür... |
Forumda Duyurular |
15 yıl önce |
|
SATILIK KURGU MONTAJ BİLGİSAYARI Acil Yurt Dışına Çıkacağım için montaj setimi satıyorum ilgilenen arkadaşlara duyrulur... Gigabyte GA-M720-US3 AnakartAMD Phenom(tm) II X4 920 Processor2.80 GHz, 4,00 GB RAM500 GB Hard DiskBrilliance ... |
15 yıl önce |
|
One More Dance - Tanıtım Videosu Merhaba arkadaşlar, Sonbaharda gerçekleştirilmesi planlanan One More Dance isimli Michael Jackson'ı anmak için yapılacak dans organizasyonu için bir tanıtım videosu hazırladık. Bir arkadaşımın yönlend... |
Forumda Arşiv |
15 yıl önce |
|
Yapacagim Film icin Lütfen Önerileriniz Merhaba Arkadaslar Elimde 90 dk'lik bir senaryo var, Kurgu noktasinda hicbir sorunum yok PC ile hertürlü Montajlama Animation vs imkanim elimde var, benim sizden beklentilerim bu filmi Cekip Sinemada ... |
Forumda Uzun Metraj |
15 yıl önce |
|
Re: Story - Robert Mckee İstnabulda'ysan benden kitabı alıp fotokopi çekip geri verebilirsin. Teşekkür ederim fakat fotokopiyle uğraşacak zamanım yok 350 sayfa kitap 🙂 Amazondan alacağım artık. |
Forumda Kitaplar |
15 yıl önce |
|
Tokina 11-16 mm Lens ve Ekipman İhtiyacı Merhaba herkese, Eylül ayı içerisinde Ankara'da çekilecek bir kısa film için Tokina 11-16 mm lens ihtiyacı vardır. Elinde bu lensten olan veya buna yakın özellikleri taşıyan bir lensi olan var ise, ki... |
15 yıl önce |
|
Re: 5-6 bin tl arası kamera önerisi Arkadaslar 5d 7d 550d vs gibi bir makinaya ihtiyacım yok. Video ceken fotoğraf makinası benim için compact makinadan farkı yoktur. Sinema görüntüsü elde etmek istersem 35mm bir makina alırım sonuçta i... |
15 yıl önce |
|
Re: 5-6 bin tl arası kamera önerisi Arkadaşlar 3 adet sony hd1000e kameram var. Bir adette JVC gy-hm100e. JVC ayarında bir kamera daha almak istiyorum bu fiyatlara. Sony hd ler sadece rejili çekimlerde kullanıyoruz onları kameradan bile... |
15 yıl önce |
|
5-6 bin tl arası kamera önerisi Arkadaşlar 3 adet sony hd1000e kameram var. Bir adette JVC gy-hm100e. JVC ayarında bir kamera daha almak istiyorum bu fiyatlara. Sony hd ler sadece rejili çekimlerde kullanıyoruz onları kameradan bile... |
15 yıl önce |
|
Re: Story - Robert Mckee Özet yetmiyor 🙂 Teşekkür ederim cevaplarınız için ama Robert Mckee gibi bir ustanın kitabını bulamamakda ayrı bir üzüntü Plato film yayınları sağolsun. Amazondan alıp ingilizce okuyacağım mecbur. Sayg... |
Forumda Kitaplar |
15 yıl önce |
|
Story - Robert Mckee Merhaba arkadaşlar Robert Mckee'nin story adlı kitabını arıyorum online kitap sitelerinde tükenmiş. Bu kitabı bulabileceğim bir yer biliyormusunuz ? Eğer elinde olupta satmak isteyen olursa iletişime ... |
Forumda Kitaplar |
15 yıl önce |
|
EDIUS'TA MONTAJ YAPILIR.. DUYURU!! Arkadaşlar edıus ile kısa - uzun metraj filmleriniz uygun fiyatta montaj ❗ yapılır...!!! |
Forumda Kurgu |
15 yıl önce |
|
Re: Satılık PS Technic Pro 35 pl mount adaptor ne kadar istiyosun? |
15 yıl önce |
|
nasıl render yapılır? acil! arkadaşlar filmin kurgusunu bitirdim ama nasıl render ve export yapacağımı bilmiyorum. biraz acemiyim ve çok acil lazım. şimdiden teşekkürler. |
Forumda Kurgu |
15 yıl önce |