Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Dikkat Girilmez (Caution No Entry) İpler çok belli oluyor diyen arkadaşlar zaten dövüşlerin yanında ip de kullanabildiklerini göstermek değilmidir bu videonun amacı ? ne fizik kuralından bahsediyosunuz |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
mustafa hakkinda hersey arkadaslar meraba, mustafa hakkinda hersey adli filmde gecen tatil evinin nerde oldugunu bilen var mi acaba? saygilar |
Forumda Konu Dışı |
14 yıl önce |
|
Dikkat Girilmez (Caution No Entry) Arkadaşlar Merhaba, Ekibimiz ile birlikte kısa bir aksiyon filmi çektik. İzleyip yorumlarınızı paylaşırsanız çok minnettar oluruz. Beğenen arkadaşlar sosyal medyada da paylaşırlarsa bizim için çok iy... |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Re: Film Grubuma Bayan/Bay Oyuncu arıyorum. ben yardımcı olmak isterim 3 tiyatro oyunnuda 2 kısa filmde tecrübem var .. |
Forumda Ekip Arayışı |
14 yıl önce |
|
Re: Lal Filmi Storyboard Bu eskizler storyboard değil. Çizgifilm storyboardları çizeriyim fakat bazı film storyboardlarınıda inceleme fırsatım oldu. Çizgifilmlerde dahi (11 dk.) en az 10 sahne ve 150 plan oluyor ki , bu yakla... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
14 yıl önce |
|
Re: selçuk aydemir'in kısa filmleri bs dediğin nedir bilmiyorum ama filmleri neden anlayamayacağımı anlamadım. önerin için teşekkürler fakat o site kapanalı yıllar olmuş başka önerinisi olan birileri var mı acep? |
Forumda Kısa Metraj |
14 yıl önce |
|
Re: selçuk aydemir'in kısa filmleri arkadaşım çok teşekkür ederim, aslında aradığım şu iki tanesiydi: aykut'un evi ve meyhanede mey bitti. senin gönderdiklerini izledim ve çok beğendim fakat bu iki kısa filmi özellikle övüyorlar fakat... |
Forumda Kısa Metraj |
14 yıl önce |
|
Re: İş İlanları İlan Türü: İş İlanıŞehir: İSTANBULAjans:Artistik Hizmetler Aranan Unvan: Freelance Metin Yazarı (REF-METİN YAZARI) Freelance Metin Yazarı aranıyor.. Slogan, kurumsal film senaryosu, reklam filmi senar... |
Forumda Duyurular |
14 yıl önce |
|
selçuk aydemir'in kısa filmleri arkadaşlar selçuk aydemir'i duymayan kalmadı artık.ramazan güzeldirden bu yana takipçisiydim. kendisinin kısa metraj filmleri olduğunu da duydum fakat bunları gören birini göremedim. çeşitli festivall... |
Forumda Kısa Metraj |
14 yıl önce |
|
SKEÇ PROGRAMIMIZ İÇİN OYUNCULAR ARIYORUZ... Özel ve farklı bir proje için skeçler hazırlıyoruz. Kendi sayfasından internet üzerinden yayınlanarak başlanacak içeriği yaklaşımı farklı hazır skeçlerin skeç dizisinin çekimlerine başlıyoruz... Ve bi... |
Forumda Ekip Arayışı |
14 yıl önce |
|
Re: "Şu Filmin Adı Neydi?" Başlığı izlediğim eski bir film vardı konusu falan her sey cok hosuma gitmişti ama günler geçti falan unuttum ama konusu: bir çocuk ev hapsi alıyordu evin bahcesinden dısarı cıkamıyordu sonra komsunun katil o... |
14 yıl önce | |
|
unuttugum film izlediğim eski bir film vardı konusu falan her sey cok hosuma gitmişti ama günler geçti falan unuttum ama konusu: bir çocuk ev hapsi alıyordu evin bahcesinden dısarı cıkamıyordu sonra komsunun katil o... |
Forumda Konu Dışı |
14 yıl önce |
|
Re: Kısa Film- Muammer Have To Die tamam tamam "m. has to die" olcakdi. Sizde almanlardan daha sertsiniz. feedback icin tesekür ederim. Bu film szenario dan colour gradinge kadar sadece 4. günde yapildi, yardimsiz 🙂 evet kan biraz sulu... |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Re: İşler Güçler Türkiye'deki iyi komedi dizisi açığını tek başına kapatıyor. Tüm övgüleri hakediyor.Burayı okuyan ne kadar emekçisi varsa tebrikler, sevgiler. (Oyuncu lazım mı abey?) |
Forumda TV Yapımları |
14 yıl önce |
|
Re: Kısalarınızı yollayın, yayınlayalım... kısa belgesel olabilir mi kurmaca mı olmak zorunda? |
Forumda Duyurular |
14 yıl önce |