Eklenen Forum Cevapları

Re: senaryoya başlarken

Senaryoya başlarken az çok bir öykü ya da bir karakter belirlemişsinizdir. karakter merkezli ve olay örgüsü merkezli senaryolar oluşturabilirsiniz. buna karar verip hangi konuda devam edeceğinizi sapt...

Forumda Senaryo ve Hikaye

14 yıl önce
Re: Sanat Yönetmeni Arıyan Varsa Destek OLurum

Tabiki Muğlaya geliriz... Ciddi bir şekilde çalışmak istiyorsanız mail adresime sorularınızı yazın cevaplayayım...İki mail atıyorsunuz konuşuyoruz anlaşıyoruz ve çalışıyoruz bukadar basit...Gerisini h...

Forumda Duyurular

14 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Moonrise Kingdom

Forumda Uzun Metraj

14 yıl önce
premiere 6'da mp4 okuma sorunu

selamlar, pc'mde hem 5.5 hem de 6 kurulu. mp4 uzantılı dosyaları 5.5 ta açmama rağmen 6'da import edemiyorum. 5.5 da hazırlayıp proje olarak 6'ya çekmeye çalıştım o da yemedi 🙂 yardımcı olurmusunuz 🙁

Forumda Adobe Premiere

14 yıl önce
Kısa Film- Muammer Have To Die

Muammer have to die

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Re: Export / Filmi Kaydetme - Bu Şekilde Doğrumu?

Merhabalar Mxf yapmak için Trt tarafından iki program tercih ediliyor bir tanesi Edius bir taneside farklı bir mxf converter programı ama programdan ben şuana kadar olumlu sonuç alanı duymadım.

Forumda FinalCut

14 yıl önce
Kısa Film Ekibi

Merhaba arkadaşlar.Geçici bir süreliğine Ankara'da bulunuyorum.(Yaklaşık 6 ay kadar daha buralardayım)Bu süre içinde kısa film çekecek olan, çekmek isteyen, çekmiş ama postta yardıma ihtiyaç duyan ya ...

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Re: Kısa film oyuncu eksikliği

Oyuncu dışında başka ne eksiğiniz var?O konuda yardımcı olamam ama başka eksiğiniz varsa (sette veya kurguda) yardımcı olmak isterim..

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Re: ANK: Boom Mikrofon ve Boom Pole Aranıyor

Ankara dışında bi öğretmenden baya uygun fiyat yazmıştı 150-200gibi bişey ödeme yapacağım gün ortadan kayboldu herif :)) sonra kaynadi gitti. :)) hayırdır tanışıyor muyuz?

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

14 yıl önce
Satılık Sekonic L- 558 Dual Master

ayrıntılı bilgi için " onclick="window.open(this.href);return false; fiyat 900tl

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

14 yıl önce
Re: Sinema Filmi İçin Görsel Efekt Uzmanı Aranıyor

Arkadaslar inanmayin kendilerine offline online montaj yaptim bahsettikleri filmicin showreel bunun icinde ses mixide dahil. Ve fakat parami alamadim sakin ha sakin uzak durun emeginize yazik.

Forumda Görsel Efekt ve 3D

14 yıl önce
Re: Sinema-Televizyon Bölümü Hakkında Sorular

nurcylan ben eşit ağırlıktım lisede son sene sinema tv kararını aldım ama okulda sözel olmadıgı için bölümümü değiştiremedim sadece dershanede sözele gittim son sene , şuan sinema tv okuyorum puan da...

Forumda Konu Dışı

14 yıl önce
Metadon

İlk Kısa Film denememiz yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum arkadaşlar " onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);...

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Re: Neden Askere Gittiniz? (kısa film)

Bütün yorumlarınız için Teşekkür ederim,Belki durağan bir son daha uyun olabilirdi dediğiniz gibi ama yaparken sanırım sonda ki yazıyı destekleyen fikir o gelmişti aklıma

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Re: Sinema-Televizyon Bölümü Hakkında Sorular

Bazıları eşit ağırlıktan sinema televizyon okuyamazsın sözel okuman gerekiyo diyor. Bu konu hakkında bigi almak istiyorum. Yani puanını tuttursam bile okul kabul etmez mi? Lütfen yardım edin artık ala...

Forumda Konu Dışı

14 yıl önce
Sayfa 180 / 395