Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Bekleyiş - (Kısa Film) Keçiören belediyesi sinema atölyesi kurs bitirme projesi olarak hazırladım. Filmin senaryosunu ve yönetmenligini üstlendim. Oyuncu bulamadıgım içinde kendim oynamak zorunda kaldım. Eleştirilerinizi be... |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Re: istanbul anadolu yakasında gönüllü arkadaşlar aranıyor. Koparmayalım irtibatı. profesyonel bir ekip olmadığı için ve gönüllü olarak toplanıldığı için kimse pek önemsemiyor o yüzden kopmaların olması doğal ve olağan. ben sana mail adresimi vereyim haberleşe... |
Forumda Ekip Arayışı |
14 yıl önce |
|
Re: İş İlanları after effects, edius, photoshop, biliyorum kendimi geliştirilebiliceğim asistanlık olur stajerlik olur iş öğrenebileceğim bi yerde çalışmak istiyorum istanbul 0554 598 60 28 |
Forumda Duyurular |
14 yıl önce |
|
Re: Kısa Film Ekibi Hosbulduk.Mail adresim yaziyor.Mail atarsaniz gorusuruz |
Forumda Ekip Arayışı |
14 yıl önce |
|
İzmir Kısa Filmciler Topluluğu Kuruldu ! sayfayı beğenmeniz yeterli arkadaşlar. Zamanla etkinlikler düzenlenecektir. Destekleyenlere teşekkürler. Sadece İZMİR. |
Forumda Ekip Arayışı |
14 yıl önce |
|
İLK kısa film için ekip yaklaşık 1,5 sene dizi setlerinde her türlü işin asistanlığını yapmışlığım vardır. zaten sırf bilgi edinmek için gittim geldim o yolları. yaşım 19 ekip arıyorum hevesli olsun yeter sadece içindeki azi... |
Forumda Ekip Arayışı |
14 yıl önce |
|
Re: istanbul anadolu yakasında gönüllü arkadaşlar aranıyor. Merhaba ben siteyi uzun süredir takip ediyorum fakat daha yeni üye olabilme şansım oldu. bakın bende uzun sredir kısa flm ile ilgileniyorum. bende aranızda olmak isterim yada yeni bşr ekip kurmak iste... |
Forumda Ekip Arayışı |
14 yıl önce |
|
Re: YENİLİKLER VE DUYURULAR Hehehe bu seferde youtube butonu kaybolmuş tam editörde. Ayrıca karmakarışık wysiwyg (Güzel bir tarafımdan sallamadım, What You See Is What You Get anlamına geliyor bu kısaltma) gibi bir şeye dönmüş e... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
14 yıl önce |
|
Re: YENİLİKLER VE DUYURULAR Hızlı cevap özeliği tekrar aktif hale getirilmiştir. Yazı boyutu %2 oranında artırıldı. Yazılar hâla ufak gözüküyorsa %1 daha büyültülebilir. Başka arzunuz 🙂 |
Forumda Film Fabrikasi.com |
14 yıl önce |
|
replace footoge problemi merhabalar, çalıştığım projeyi başka bir pc'de kullanmak üzere açtım fakat görüntülerin tamamı media offline gözüküyor. malzemeler xdcam ile çekildiği için her bir parça ayrı folderlarda ve oldukça fa... |
Forumda Adobe Premiere |
14 yıl önce |
|
Re: YALNIZ-8 İlk deneme filmi için çok başarılı buldum, hatalar yok değil, zaman zaman bazı karelerde ışık patlamış vs. vs. ama genel olarak ilk çalışma için çok başarılı buldum. Devam... |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Re: Dikkat Girilmez (Caution No Entry) Bence çok başarılı bir aksiyon denemesi olmuş, dövüş sahneleri çok başarılı ve gerçekçi, bu iş özenle hazırlanmış ve emek verilmiş, evet dialog olmayabilir zaten bu tarz sahnelerde de şart değil, faka... |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Re: Dikkat Girilmez (Caution No Entry) yorumlar için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Umarım bir sonraki projemizde daha iyi işler başarırız.SAygılar.... |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |
|
Re: premiere 6'da mp4 okuma sorunu merhaba bende de aynı sorun var. sanırım sorun carackten dolayı. crack sorunu nasıl cözebiliriz şimdiden teşekurler |
Forumda Adobe Premiere |
14 yıl önce |
|
Re: Taraflı Bölge / Man's Land gösterimi bu ne hacı?? 3 yıl bunun için uğraştıysanız bırakın bu işleri... yıllarca insanları eleştirip yerden yere vurdun.. filmden hiç bişey anlamadık.. biraz daha fazla paranormal activity izle daha iyi işle... |
Forumda Arşiv |
14 yıl önce |