Eklenen Forum Cevapları

Re: Acil Kısa Film Senaryosu/Konu Aranıyor !

caddi sen sinemacı olamazsın.

Forumda Senaryo ve Hikaye

13 yıl önce
Re: Kısa Film Senaryosu: "Ayakkabı Hırsızları"

kardeş sadece sinopsisini okudum fakat okurken üzüldüm sinopsis olayı kavranmamış galiba sinopsiste bir yıgın ayrıntı ve görselleştiremeyecegin şeyler dolu. sinopsis kısa ve net olmalı.örneğin senin h...

13 yıl önce
Bu Filme Benzer Film Biliyor musunuz?

3 idiots ( 3 aptal ) Filmine benzer komedi ve zeka konulu filmler biliyormusunuz? Ve filmi nasıl buluyorsunuz ? Neden ? Hangi Filmler ? Film için Tıklayın

Forumda Uzun Metraj

13 yıl önce
Re: 2.Öğretim harçlarının kaldırılmaması!

Spk soruları üzerine her türlü bilgiyi bulabileceğiniz, spk ileri düzey, spk temel düzey, spk kredi derecelendirme uzmanlığı sınavı, spk bağımsız denetim sınavı gibi tüm spk lisanslama sınavlarına ait...

Forumda Konu Dışı

13 yıl önce
Re: İlk reklam denemem Süpper bal kampanyası 🙂

Eğlenceli olmuş, bal tanıtımını yapan arkadaşın her eğilişinde aynı yarım bal kutusunu çıkarması da filme renk katmış, tebrikler.

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: Enişte - GÜM YAPIM

Teknik olarak gayet başarılı bir iş olmuş bence. Fakat bir hastane için çekim yaptığınızı hesaba katmayıp alkolü fazla göstermeniz yarışma açısından şanssızlığınız olmuş. Çok başarılı buldum yine de, ...

Forumda Arşiv

13 yıl önce
GECEGELEN FILM FRAGMANI (2013)

Filmin su an sadece fragmani var arkadaslar, 2013 yilinda cikacakmis, fragmanda 1974 yilindayasanmis bir olaydan esinlenildigi yaziyor ama yapimci arkadaslar bu konu hakkinda pek bir seyanlatmak istem...

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: Parttime Fotoğrafçı

Merhaba, Uzun yıllar moda ve ürün fotoğrafçılığı yaptım. Still life / ürün fotoğraflarıma www.mehmetyalhi.com adresinden, moda fotoğraflarıma da www.mehmetyalhifashion.com adresinden ulaşabilirsiniz. ...

Forumda Duyurular

13 yıl önce
Re: Kaydedilen Dosya Boyutu

Ya biz bu Cfa uzantılı dosyaları silersek herhangi bir sıkıntı yaşarmıyız, çok yer kapladı ve c dolmak üzere 🙁

Forumda Adobe Premiere

13 yıl önce
WEB DİZİSİ PROJESİ İÇİN ACİL EKİP ARKADAŞLARI ARANIYOR !!!!!

ŞUAN ÇALIŞMALARI DEVAM ETMEKTE OLAN WEB DİZİSİ PROJEMİZ İÇİN EKİP ARKADAŞLARI ARANIYOR İLGİLENENLER BURDAN ULAŞABİLİR... [email protected]

Forumda Ekip Arayışı

13 yıl önce
Re: Bal Dedesi

Tekrar tekrar izliyor, her seferinde izleyiciye ulastirilmak icin filmin icinde gizlenmis yeni bir mesaj farkediyorum. Subliminal bilinc ve insanlar uzerindeki etkileri basariyla islenmis filmde. Ki...

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Acil Kısa Film Senaryosu/Konu Aranıyor !

Merhaba arkadaşlar, bitirme projem için acil kısa film senaryosu aranıyorum. Aslında üzerinde çalışmak istediğim konular belli. Yolculuk hikayesi, gitmek yada ön yargılarımız hakkında olabilir. Fakat ...

14 yıl önce
Re: Türk işi tarihi aksiyon çalışmaları - Kılıç Dövüşü Showr

Cemal'in projede olması büyük avantajdı bizim icin, sektörde ilk işimizdi ve tecrübelenmemizde cok etkisi oldu. Ilk sezon onunla birlikte olan 4ncü ve 9 ncu bölümde fena sayılmayacak 2 iş çıktığına in...

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Re: Türk işi tarihi aksiyon çalışmaları - Kılıç Dövüşü Showr

Teşekkür ederim. Kullandığınız silahlar çelikler evet, bu da riskli ve oyuncuyu tedirgin eden bir durum fakat buradaki asıl neden bu videolarda benim dışımdaki arkadaşlar 3 aydır ekipteler. Vücuda, ...

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Re: Garantisi Devam Eden Faturalı Canon 550D+18-135mm + Trip

Fiyatlar Düştü.İlan Günceldir.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

14 yıl önce
Sayfa 174 / 395