Eklenen Forum Cevapları

Aksiyon koreografisi ve Silahlı-silahsız stunt eğitimleri

Merhaba, adım Ilker Can Karagülle, Kuzgun Akademi adıyla 2007 yılında kurmuş olduğum Tarihi kılıç kullanma sanatı ve sahne koreografisi derneğinde aksiyon sahneleri icin donanımlı stunt oyuncuları yet...

Forumda Duyurular

14 yıl önce
Türk işi tarihi aksiyon çalışmaları - Kılıç Dövüşü Showreel

Merhaba, Adım Ilker Can Karagülle, Kuzgun Akademi adıyla 2007 yılında kurmuş olduğum Tarihi Kılıç Kullanma Sanatı ve Sahne Kombatı topluluğu ile yaklaşık 7 senedir faaliyetler yapıyoruz bunların aras...

Forumda Arşiv

14 yıl önce
Re: Emek (Kısa Film-Senaryo)

beğendim bunu 🙂

Forumda Senaryo ve Hikaye

14 yıl önce
Acil Metin Yazarı ( Senarist ) Aranıyor....

Proje bazlı çalışacak televizyon metin yazarlığı alanında kendini geliştirmiş görsel kurgu düşünce yapısına hakim kalemine ve kendine güvenen bir TV metin yazarına ihtiyacım var ilgilenen arkadaşların...

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Oyuncu Arıyorsanız Ben Hazırım

Merhabalar. İsmim Furkan Akbulut, 17 yaşındayım 169 boyundayım 56 kiloyum. Eskişehir'de yaşıyorum lise 3. sınıf öğrencisiyim, ilkokuldan beri tiyatroyla ilgiliyim, 3 yıldır Yunus Emre Kültür Merkezi'n...

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi.

Güncelleme yapmamıştım hemen yapıp deneyeceğim. çok sağol

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

14 yıl önce
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi.

arkadaşlar selamben henüz yeni üye oldum ve doğru yere mi yazıyorum bu konuyu emin değilim. saatin de etkisi var tabi 🙂ben windows 8 e uyumlu bir montaj programı arıyorum. bu konuda bir önerisi olan, ...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

14 yıl önce
Re: Kısa Film Ekibi

Post Prodüksiyon alanında çalışıyorum

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Re: Manisa

Post Prodüksiyon alanında çalışıyorum. Şu an manisadayım. Bu alanda ilgili arkadaşlarla çalışabiliriz

Forumda Ekip Arayışı

14 yıl önce
Re: After Effects ile ilgili bütün sorunlar

Merhaba ; Ben Puppet pin tool aracıyla koyduğum noktayı Null object'e bağlamak istiyorum. Bunu yaparkende aşağıdaki kodu kullanıyorum n=thisComp.layer("NullObject_Name");nullpos=n.toComp(n.anchorPoin...

Forumda After Effects

14 yıl önce
Re: Okul projesi icin kamera

Internette dolasirken su kamerayi gordum sizce uygunmudur? 3d cekimide varmis sanirim hd kamera olarak iyi gorunuyor birde sizin fikrinizi alabilirmiyim. Panasonic HDC-Z10000

Forumda Kamerayı Bulmak

14 yıl önce
Re: Okul projesi icin kamera

tesekkürler hemen arastirmaya basliyorum.

Forumda Kamerayı Bulmak

14 yıl önce
Re: Selamlar Denizliden !

Hocam hepsine bakmam lazım!

Forumda Film Fabrikasi.com

14 yıl önce
Re: Selamlar Denizliden !

21 yy olmuş hala vampir var yahu 🙂 Hocam merak doğrultusunda çıkmıştır tabi.Öncelikle iktisatta arz/talep eğrisi düşünmek lazım. Ya benim zaten ünlü olma gibi bir derdim de yok :):):) Nerden başlamak ...

14 yıl önce
Selamlar Denizliden !

Hocam selamlar.2 günden beri geziyorum bu film için burası biraz daha düzenli geldi forum olduğundan herhalde. Ben Yasin yaşım 23.Normalde muhasebeciyim ama bakmayın şu anda boştayım.Yaklaşık 3-4 ayda...

14 yıl önce
Sayfa 175 / 395