Eklenen Forum Cevapları

Re: jimmy jip türk

arkadaşlar mersinde bulunan bu firmadan 3 yıl evvel borutipi jimmy aldım 3500 tlverdim kafa kısmı ve devreleri çalışmadı geri gömderin değiştirelim dediler 3 yıldır göndermiyorlar

Forumda Ticari Ürünler

13 yıl önce
Re: Premiere CS5 Dersleri (Video Anlatımlı)

çok teşekkürler. iyi bir çalışma olmuş.

Forumda Adobe Premiere

13 yıl önce
Şeriat Belgeseli

Bugün birçok kişi şeriat lafını duyar duymaz irkilmekte ve sanki ondan öcüymüş gibi bahsetmektedir. Bunun sebeplerinden birisi Allah’ın şeriatına düşman olanların, özellikle medya yoluyla yaptıkları k...

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Sqirlz Water Reflections (Ücretsiz)

Sqirlz Water Reflections, bir fotoğraf ya da videonun istediğimiz kısmını belirleyerek, oraya su yansıması animasyonu (ayrıca yağmur ve kar özellikleri de var) verebileceğimiz; ücretsiz bir araç. İşi...

Forumda Diğer Yazılımlar

13 yıl önce
Re: TV/Sinema Havası

morpheus, teşekkür ederim. Dediklerinizi öğrenmeye ve uygulamaya çalışacağım, umarım başarabilirim.

Forumda Kurgu

13 yıl önce
TV/Sinema Havası

Merhaba. 2 boyutlu bir çizgi film hazırlamaktayım. Sorunum, buna bir film havası verememekte. Yani ürünü PC'de seyrederken güzel ancak kendi televizyonumda seyrettiğimde, yine her şey güzel, capcanlı ...

Forumda Kurgu

13 yıl önce
Re: Karşıt Sinema Manifestosu

Manifesto? Manifesto ardınca gidilecek bir fikre tutunacak insanları bulmak için yazılır.Fikir güzel,hoş...gerisi boş? Şu yenilenecek teamülleri yeniden (neden sonuç ilişkisi içinde ve ciddiyetle) yaz...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

13 yıl önce
Re: GFY Bölüm 1 - 50 TL'ye Kendin Yap Işık ve Işık Ayağı

Ben göremiyorum neden?

Forumda DIY - Kendin Yap

13 yıl önce
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ ARIYORUM İZMİRDE

ULAŞIN 05532135058

Forumda Ekip Arayışı

13 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

children of men7/10İngiliz filmlerine zaafım var arkadaş

Forumda Uzun Metraj

13 yıl önce
acemiyim n3100 yardım

nikon d3100 makinem var bi kısa filmçekmek istiyorum rode videomic mikrofon almayı düsünüyorum acaba uyumlumudur

Forumda Ses ve Kayıt

13 yıl önce
İZMİR LİSE DİZİSİ İÇİN EKİP ARKADAŞI ARANMAKTADIR

Özellikle reji konusundan anlayan görüntü yönetmenliği yapabilecek arkadaşlar bana ulaşırsanız sevinirim 05532135058 belirli bi ücrette verilcektir05532135058 mesaj atmanızda yeterli olur

Forumda Ekip Arayışı

13 yıl önce
yarışma soru efekt yardımı acill..

Soru efektlerini nasıl yapabilirim acil yardım..

Forumda Görsel Efekt ve 3D

13 yıl önce
Filmlerinize ücretsiz müzik

Merhaba, Filmlerinize telif hakları saklı olmak kaydıyla ücretsiz, orijinal müzikler hazırlayabilirim. İhtiyacı olan arkadaşlar buradan ya da [email protected] adresinden benimle iletişime geçebilirle...

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

13 yıl önce
Re: "Simit" Kısa Film

elinize sağlık güzel bir çalısma olmuş. açıları, filmin rengini beğendim. artık bir kısa film uyanarak başlamamamamalı diye düşünüyorum 🙂 Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Uyanarak başlama konusund...

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Sayfa 168 / 395