Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: jimmy jip türk arkadaşlar mersinde bulunan bu firmadan 3 yıl evvel borutipi jimmy aldım 3500 tlverdim kafa kısmı ve devreleri çalışmadı geri gömderin değiştirelim dediler 3 yıldır göndermiyorlar |
Forumda Ticari Ürünler |
13 yıl önce |
|
Re: Premiere CS5 Dersleri (Video Anlatımlı) çok teşekkürler. iyi bir çalışma olmuş. |
Forumda Adobe Premiere |
13 yıl önce |
|
Şeriat Belgeseli Bugün birçok kişi şeriat lafını duyar duymaz irkilmekte ve sanki ondan öcüymüş gibi bahsetmektedir. Bunun sebeplerinden birisi Allah’ın şeriatına düşman olanların, özellikle medya yoluyla yaptıkları k... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Sqirlz Water Reflections (Ücretsiz) Sqirlz Water Reflections, bir fotoğraf ya da videonun istediğimiz kısmını belirleyerek, oraya su yansıması animasyonu (ayrıca yağmur ve kar özellikleri de var) verebileceğimiz; ücretsiz bir araç. İşi... |
Forumda Diğer Yazılımlar |
13 yıl önce |
|
Re: TV/Sinema Havası morpheus, teşekkür ederim. Dediklerinizi öğrenmeye ve uygulamaya çalışacağım, umarım başarabilirim. |
Forumda Kurgu |
13 yıl önce |
|
TV/Sinema Havası Merhaba. 2 boyutlu bir çizgi film hazırlamaktayım. Sorunum, buna bir film havası verememekte. Yani ürünü PC'de seyrederken güzel ancak kendi televizyonumda seyrettiğimde, yine her şey güzel, capcanlı ... |
Forumda Kurgu |
13 yıl önce |
|
Re: Karşıt Sinema Manifestosu Manifesto? Manifesto ardınca gidilecek bir fikre tutunacak insanları bulmak için yazılır.Fikir güzel,hoş...gerisi boş? Şu yenilenecek teamülleri yeniden (neden sonuç ilişkisi içinde ve ciddiyetle) yaz... |
13 yıl önce | |
|
Re: GFY Bölüm 1 - 50 TL'ye Kendin Yap Işık ve Işık Ayağı Ben göremiyorum neden? |
Forumda DIY - Kendin Yap |
13 yıl önce |
|
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ ARIYORUM İZMİRDE ULAŞIN 05532135058 |
Forumda Ekip Arayışı |
13 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film children of men7/10İngiliz filmlerine zaafım var arkadaş |
Forumda Uzun Metraj |
13 yıl önce |
|
acemiyim n3100 yardım nikon d3100 makinem var bi kısa filmçekmek istiyorum rode videomic mikrofon almayı düsünüyorum acaba uyumlumudur |
Forumda Ses ve Kayıt |
13 yıl önce |
|
İZMİR LİSE DİZİSİ İÇİN EKİP ARKADAŞI ARANMAKTADIR Özellikle reji konusundan anlayan görüntü yönetmenliği yapabilecek arkadaşlar bana ulaşırsanız sevinirim 05532135058 belirli bi ücrette verilcektir05532135058 mesaj atmanızda yeterli olur |
Forumda Ekip Arayışı |
13 yıl önce |
|
yarışma soru efekt yardımı acill.. Soru efektlerini nasıl yapabilirim acil yardım.. |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
13 yıl önce |
|
Filmlerinize ücretsiz müzik Merhaba, Filmlerinize telif hakları saklı olmak kaydıyla ücretsiz, orijinal müzikler hazırlayabilirim. İhtiyacı olan arkadaşlar buradan ya da [email protected] adresinden benimle iletişime geçebilirle... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
13 yıl önce |
|
Re: "Simit" Kısa Film elinize sağlık güzel bir çalısma olmuş. açıları, filmin rengini beğendim. artık bir kısa film uyanarak başlamamamamalı diye düşünüyorum 🙂 Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Uyanarak başlama konusund... |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |