Eklenen Forum Cevapları

Re: "Simit" Kısa Film

İşlenmeye değecek konular bekliyoruz 🙂 bu imkanlarınla farklı bir senaryo daha çarpıcı birşeyler çekebilirsin. Senaryo, oyunculuk, bazı uzun ve gereksiz planlar dışında teknik olarak bazı yerlerde noi...

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: "Simit" Kısa Film

Kamera ve lens olarak ne kullandınız? makine 550D lensler de 18-55 ve 50 (f:1,8) mm kullandım.

Forumda Arşiv

13 yıl önce
"Simit" Kısa Film

[vimeo][/vimeo] Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: Kırmızı hiç bu kadar güzel olmamıştı

Çok güzel bir kısa film..

Forumda Kısa Metraj

13 yıl önce
Re: Yeni Camera Slider PRØ+SLIDER by PRØVESTEN, Made in TURK

Hocam ürünü inceledik. Özellikle dizaynını ve kullandığınız malzemelerin kalitesini piyasadaki ürünlerle karşılaştırınca fiyatı çok makul buldum. Ürünü nereden edinebiliriz?

Forumda Ticari Ürünler

13 yıl önce
Re: Premiere takılma sorunu Çaresizim

Videonun kendisinde problem yokInterlaced, progressive, bu seçimleri hakkında bilgi sahibi değilim? Lütfen cevap verin 🙁

Forumda Adobe Premiere

13 yıl önce
Farklı Konumlara Nesne Yerleştirmek YARDIM ??

iyi günler her frame değiştikçe nesneyide faklı konuma götürmek istiyorum ben bunu denedim ama her framede değişiklik yapınca diğer framelerle aynı konuma geliyor yani her framede farklı konum veremi...

Forumda After Effects

13 yıl önce
Re: Premiere takılma sorunu Çaresizim

Arkadaşlar farklı video yani farklı fps değeriolan video almasamda aynı sorun yaşanıyor

Forumda Adobe Premiere

13 yıl önce
Premiere takılma sorunu Çaresizim

Premiere CS6 kullanıyorum.i7 işlemci 8 gb ram mevcut. mpg uzantılı 1920x1080 çözünürlüklü 25 fps olan iki adet toplamda 2 saatlik videom var. Bir kaç tane de 1920x1080 çözünürlüklü 29,97 fps olan küçü...

Forumda Adobe Premiere

13 yıl önce
Re: Senaryo Arıyorum..

Gelişmeler olursa buradan paylaşmaya devam ederseniz iyi olur. Takipteyiz 🙂

Forumda Senaryo ve Hikaye

13 yıl önce
Re: aydın da ekip arayışı

merhaba sinemaya meraklı fakat hiçbir tecrübesi olmayan biri olarak vaktim oldukça ve elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışırım. başka arkadaşlar ve donanım varsa bir şeyler yapabiliriz belki.

Forumda Ekip Arayışı

13 yıl önce
Re: Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Leyla İle Mecnun bence Türk televizyon tarihinde gelmiş geçmiş en harika dizidir. Başına gelen bir çok talihsiz olaya rağmen hala bu kadar başarılı bir şekilde yoluna devam edebiliyor olmasında hiç şü...

Forumda TV Yapımları

13 yıl önce
Re: Yabancı Dizi Tavsiyeleri

Daha öncesinde hiç yabancı dizi izlememiş biri olarak mini dizi olan The Young Doctor's Notebook izlenebilir derim.

Forumda TV Yapımları

13 yıl önce
Re: kırmızı balon

teşekkür ederim evet exportta hata oluşmuş düzeltildi

Forumda Arşiv

13 yıl önce
kırmızı balon

tek mekanda (otopark) çektiğimiz bir deneme kırmızı balon

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Sayfa 169 / 395