Eklenen Forum Cevapları

Re: kisa film icin sesci ve ses ekipmani

sagaol umarim biri cikar da yardimci olur.

Forumda Kamerayı Bulmak

13 yıl önce
kisa film icin sesci ve ses ekipmani

Batman da cekecegim film icin sesten anlayan gonullu bir arkadasa ihtiyacim var.film cekimi 21 nisanda baslicaktir.cekimler 3 gun surecektir.yol yemek ve konaklama bana aittir.

Forumda Kamerayı Bulmak

13 yıl önce
Re: Kısa film senaryosu

" onclick="window.open(this.href);return false; Çok teşekkürler bakacağım bu konuya bi.

Forumda Senaryo ve Hikaye

13 yıl önce

önyargıyla ilgili senaryo isteyen başka bir arkadaşa yazmıştım önerimi, azıcık gez forumu gardaş 🙂 Göremedim forumda ama başlığı hatırlıyor musun?

13 yıl önce

Belgesel çek, 1. sınıflarla bu konuda konuş. yani geçiş yaparken yaşadıkları zorluklar, nasıl aştıkları vs. Tam olarak öyle değilde bir kısa film istendi yani dersin adıyla pek bi alakası olmayacak. B...

13 yıl önce
Kısa film senaryosu

Arkadaşlar, üniversite yaşamına geçiş dersi projesi için kısa film senaryosuna ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.

13 yıl önce
Re: Senaryoya İHTİYACIM Var

HER TÜRLÜ SENARYO YAZARIM İLGİLENENLER [email protected] MAIL YADA MSN EKLEYEBILIR...TELEFON : 0543 693 90 66

13 yıl önce
Re: Kısa film için senaryo aranıyor

Merhaba, ne yazık ki İzmir'de oturuyorum. Aslında fikir olarak "gitmek" aklımda olan, yani herkesin yaşadığı çantamı alıp gitmek istiyorum duygusu. fakat hepimizi tutan birşeyler var gidemiyoruz. Buna...

13 yıl önce
Kısa film için senaryo aranıyor

Merhaba arkadaşlar, Ben 4. sınıf Sinema öğrencisiyim. Bitirme projemde kısa film çekeceğim ve bunun için değişik bir senaryo arıyorum. Kendim yazabilmeyi çok isterdim fakat bana göre senaryo yazmak ay...

13 yıl önce
Yeni Bir Sinema Platformu Turksata Geliyor

Arkadaşlar,Yeni Bir Sinema Platformu Yayına Başlamış...Telecine Tv Telecine Premium Olarak İlk Etapta Yayına Başlamış.Filmler ve Diziler Şuan Şifresiz ve Sansürsüz HD Kalitede Veriliyor.Yakında Turksa...

Forumda Konu Dışı

13 yıl önce
Re: Forum HatıRası-2006-2007

teşekkürler

Forumda Arşiv

13 yıl önce
Re: Kültür Bakanlığı Sinema Destek Başvuruları İçin Kılavuz

Anladım peki devlet desteği almadan sadece sponsor destekleriyle proje yürütebilmek için bu yolu kullanamaz mıyım? (belgesel çalışması için)

Forumda Duyurular

13 yıl önce
Re: Senarist Aranıyor

HER TÜRLÜ SENARYO YAZABİLİRİM DİZİ FİLM VS..Uyarıyı okumama rağmen mecburiyetime sığınarak belkide hiç okumayacağınızı bilerek yada açıp bakıp silecek olsanızda kendimi suçlamamak adına sizlerden gere...

13 yıl önce
Re: Kültür Bakanlığı Sinema Destek Başvuruları İçin Kılavuz

arkadaşlar yazdıklarınızın hepsini dikkatle okudum çok işime yaradı bilmediklerimi öğrendim ancak bir sorum var bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim 5228 sayılı Kanuna göre çıkarılan 2005/13 ...

Forumda Duyurular

13 yıl önce
Ucretsiz Sinema Egitimi

merahbalar istanbulda ucretsiz sinema egitimi veren yerleri seminerleri nerelerden takip edebilirim.

Forumda Konu Dışı

13 yıl önce
Sayfa 167 / 395