Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: kısa film için yardım arkadaşlar proje ödevim kısa film çekimi ve bu konuyla ilgili hiçbir fikrim yok öncelikle konu bulmam ve senaryo yazmam lazım bu konuda bana yardımcı olur musunuz? |
Forumda Kısa Metraj |
13 yıl önce |
|
KISA FİLMLERE SES KAYIT HİZMETİ ve FOLEY Şirketimiz İstanbul Z Records bünyesince kısa filmlerinize uygun ücretlerle ses kayıt hizmeti vermekten mutluluk duyarız.Aynı zamanda Foley ve Ses Tasarım hizmetlerimiz de bulunmaktadır. En geç 2-3 ha... |
Forumda Ses ve Kayıt |
13 yıl önce |
|
Dönüşüm dönüşüm |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: Filmleriniz için ses tasarımı ve müzik yapıyorum. Hala günceldir. Paranız az diye çekinmeyin lütfen. Derdim para değil çünkü.helal olsun valla o halde ilerde iş yapabilme planlarım olabilir hocam sizle |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
13 yıl önce |
|
izmir senarist gurp arkadaşlar! izmirde oturup senaryo grubu oluşturmak isteyenler bana [email protected] bana ulaşabilirler.Bu alanda deneyim kazanmak istiyorum.Bunun içinde bir guruba ihtiyacım olduğunu düşü... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
13 yıl önce |
|
Re: Kısa film için senaryo aranıyor Merhaba, ne yazık ki İzmir'de oturuyorum. Aslında fikir olarak "gitmek" aklımda olan, yani herkesin yaşadığı çantamı alıp gitmek istiyorum duygusu. fakat hepimizi tutan birşeyler var gidemiyoruz. Buna... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
13 yıl önce |
|
KASVETLİ PAZAR KASVETLİ PAZAR |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
Re: Araba Monitöründen Referans Monitörü Ben denedim sonuç maalesef olumsuz. Kesinlikle gerçek renkleri göstermiyor. Netlemede sıkıntı yaşıyorsun. Hiç kullanmadan elden çıkardım. Tavsiye etmiyorum. |
Forumda DIY - Kendin Yap |
13 yıl önce |
|
Re: Premiere resmi zaman çizelgesinin başlangıcına nasıl? @Fulgura çok teşekkürler güzel bir yöntem.@coldscream07 bahsettiğin yöntemi denedim ama istediğim gibi olmadı, bir yerde hata yapmış olabilirim..!Neticede sorumun cevabını buldum.Tekrar teşekkürler.. |
Forumda Adobe Premiere |
13 yıl önce |
|
Premiere resmi zaman çizelgesinin başlangıcına nasıl? Premiere cs6' da zaman çizelgesinin sonlarında yada ortalarında bir yerde ki videoyu-resmi, zaman çizelgesinin en başına getirmek için nasıl bir kısa yol mevcut acaba? |
Forumda Adobe Premiere |
13 yıl önce |
|
Re: Nuri Bilge Ceylan ve Minimalizm arkadaşlar okuduğum kadarıyla NBC sinemasıyla ilgili yapılan her yorumun temsili var burda,ama şunu unutmayalım bu iş temelde sezgi işidir,ve NBC bu işte çok doğal bi gelişim süreci geçirmiştir,herkes... |
Forumda Yönetmenler |
13 yıl önce |
|
Re: kısa film muzikleri Selamlar, portfolioma eklemek üzere kısa film müzikleri yapmak istiyorum. Eğer ilgilenirseniz yardım istemekten lütfen çekinmeyin. Bana referans ve bir nevi özgeçmiş için üzerine müzik yapacak görüntü... |
Forumda Ses ve Kayıt |
13 yıl önce |
|
Re: Mxf formatında 5+1 render almak Problemi dediğiniz gibi çözdüm çok teşekkür ederim kolay gelsin. |
Forumda Edius |
13 yıl önce |
|
Mxf formatında 5+1 render almak Merhaba arkadaşlar; Aldığımız bir projede bize mxf formatında 33 gb lık 4 kanal ses olan bir film gönderildi. Sorun şu ki biz sadece ek görüntü montajını yapıyoruz ancak render alırken 4 kanal ses ola... |
Forumda Edius |
13 yıl önce |
|
Re: kısa film muzikleri Güzel müzikler.Yakında sizinle görüşelim 🙂 tabi ki. başlık güncel ve ben kontrol ediyor olacagım. anytime ! |
Forumda Ses ve Kayıt |
13 yıl önce |