Eklenen Forum Cevapları

sünnet düğünü

Sünnet kıyafeti her erkek çocuğunun mutlaka giymesi gereken özel bir kıyafettir. Oğlan çocukları bu kıyafeti giyerek sünnet düğünlerine katılırlar. Bu düğünde de kendilerini bir prens gibi hissederler...

Forumda Konu Dışı

13 yıl önce
kısa film muzikleri

Selamlar, portfolioma eklemek üzere kısa film müzikleri yapmak istiyorum. Eğer ilgilenirseniz yardım istemekten lütfen çekinmeyin. Bana referans ve bir nevi özgeçmiş için üzerine müzik yapacak görüntü...

Forumda Ses ve Kayıt

13 yıl önce
Re: Senaryo hakkında bir kaç soru?

2.senaryo tamamlandıgında. güvenebilir profesyonel bir kaç eleştirmenle yada bir senaristle paylaşarak görüş almak istiyorum çok fazla yayılmasını istemiyorum.gerekirse para verip okutmayı düşünüyor...

Forumda Senaryo ve Hikaye

13 yıl önce
Re: Videodaki Renk patlaması

İlginiz için tşk ederim arkadaşlar,dediklerinizi deniycem çok sağolun...

Forumda Adobe Premiere

13 yıl önce
Videodaki Renk patlaması

Merhaba,premierde ve after effects de yeni.bir sorunum var ama yaptığım araşatırmada ayrıntılı bilgi bulamadım,elimdeki görüntüde ışıklar patlamış[thumbnail] [/thumbnail] bu yüzdende yüzler net değil...

Forumda Adobe Premiere

13 yıl önce
Re: başlangıç makine yardımı

hepinize tavsiyelerinizden dolayi tesekkur ederim sanirim herkes canon konusunda hem fikir bende o zaman canon makinelerden tercih edeyim.

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

13 yıl önce

zaten benim de kendimi asıl geliştirmek istediğim alan video olduğu için bu formdan yardım almak istedim. hangi makineyi alırsam alayım onun fotoğraf kalitesi bana yetecektir çünkü fotoğraf benim için...

13 yıl önce

tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. benim yaptığım araştırmalarda sony marka makineler oldukça hoşuma gitti ve ayrıca fujifilm hs25-hs30 gibi makinelerede iyi diyorlar sonyde de a35 gibi bir model va...

13 yıl önce
başlangıç makine yardımı

merhabalar yeni üniversiteyi kazandım ve uzun zamandır uğraştığım fotoğrafçılığı bir adım yukarı taşımak istiyorum. radyo tv ve sinema bölümünde okuyacağım için hem video hem de fotoğraf çekmek için b...

13 yıl önce
Ses Efekti

Arkadaşlar floresan lamba açılması ses efektine ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz?

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

13 yıl önce
Re: Yurt dışında en iyi senaryo yazarlığı master ı hangi üni

Sana katılıyorum. Bende gözlem yeteneği iyi olan ve surekli yazan ve yazmayı seven biriyim. bu yüzden kendimi geliştirmek için bir yurt dışı burs imkanı master a gitmeye çalışıyorum. ama senaryo alanı...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

13 yıl önce
Re: Yurt dışında en iyi senaryo yazarlığı master ı hangi üni

Arkadaşlar senaryo yazarlığı alanında yurt dışında master yapmak istiyorum. bildiğiniz bu alanda iyi eğitim verecek üniversiteler varmıdır? varsa en iyisi hangisidir. yorumlarınızı bekliyorum:)

13 yıl önce
Yurt dışında en iyi senaryo yazarlığı master ı hangi üni?

[senaryo][/senaryo]

13 yıl önce
Video Copilot ??

Selam Aleyküm.Benim After Effect cs4 yerel disk :C'de Video Copilot Klasörü yok.İnternetteki videolarda adamların hepsinde var.Klasörü nasıl indirebilirim yada başka bişi ??

Forumda After Effects

13 yıl önce
Stajer Arıyoruz

Arkadaşlar merhabalar,Eğitim sektöründe hizmet veren firmamızda, Kamera, Işık ve kurgu konularında bilgi sahibi, Adobe Premiere , Sony Vegas veya Final Cut bilgisi olan stajer aramaktayız. İlgilenenle...

Forumda Duyurular

13 yıl önce
Sayfa 153 / 395