Eklenen Forum Cevapları

İblisin Oğlu 13.Vahşet // 27 Aralık 2013'te sinemalarda

Gazetede yayınlanmış, gerçek bir hikâyenin kamera kayıtlarına aktarılmasıdır. Üniversitenin gazetecilik bölümünde eğitim gören bir grup öğrenci, bitirme tezi için ilginç bir haber araştırmaktadırlar. ...

Forumda Uzun Metraj

13 yıl önce
Sesli Çekim Ekipmanları Kiralıyorum

Elimde bulunan malzemeleri aşağıda belirtiyorum, tamamı aktüeldir. SOUNDDEVICES 788TSHURE FP33SENNHEISER K6 (tüm aksesuarlarıyla)BOOMEW100 G2 Detaylar için arayabilir ya da yazabilirsiniz.0532 3012882...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

13 yıl önce
Re: Kiralık Canon mark-3 ve set

hoşbulduk, unutmamıştım ama grdim sistem kabul etmedi yada ben yanlış hatırlıyorum o yüzden yeni bir tane açtım, sağol 🙂

13 yıl önce
Re: Savaştan Sonra / Kısa / 2013 /

konusunu tam olarak anlayamadıysamda,efekler güzel olmuş tebrikler

Forumda Arşiv

13 yıl önce
İzmir'de Ekonomik Kiralık Ekipman

SONY PMW EX3 PRO FUL HD KAMERA MANFROTTO TRİPOD (hidrolik kafa) 3X800 w TUNGSTEN KIRMIZI KAFA IŞIK 1000W + 2000W FRESNEL IŞIK 12 METRE PROFESYONEL ŞARYO RODE NTG2 BOOM + ZEPLİN SİS MAKİNASI IMAC FINAL...

13 yıl önce
Kiralık Canon mark-3 ve set

Canon Mark-3Canon 24-70 mm / 2.8Canon 50 mm / 1.4Rode ntg-3 ,boom sopası ve aksesuarlarıH4n Zoom ses kayıt cihazı3x800 w Kırmızı kafa ışık120 cm slidershoulder set ( mattebox, follow focus )Daiwa 73 t...

13 yıl önce
Re: Satılık Sony PMW-F3

Hayırlı satışlar konu güncel.

13 yıl önce
Re: Dosyayı çok büyük kayıt ediyor ?

Yokmu yardım edecek kimse ?

Forumda After Effects

13 yıl önce
Re: Premere Pre Has Encountered an error 🙁

Autosave i kapat öyle dene büyük ihtimal düzelecek

Forumda Kurgu

13 yıl önce
Re: Dosyayı çok büyük kayıt ediyor ?

Yalnız yorumun için çok teşekkür ederim öncelikle yalnız ben bitrate felan hiç bilmiyorum o görsel çok hoşuma gitmişti bende kendime göre uyarlamak istemiştim nasıl yapılacağını anlatabilirmisiniz ayr...

Forumda After Effects

13 yıl önce
Dosyayı çok büyük kayıt ediyor ?

Arkadaşlar merhaba elimde bi şablon var boyutu 1.64 MB bu boyuttaki dosyayı ben müzikle birleştirdikten sonra üzerinde ufak tefek değişiklikler yapıp kaydediyorum yalnız dosyayı en az 10 saatte kayded...

Forumda After Effects

13 yıl önce
Re: DİZİ FİLM-SİNEMA FİLM-BELGESEL-KISA FİLM-REKLAM MÜZİĞİ

inş çalışabilriz bilgilerim orda bana ulaşırısnız çalışabilirz

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

13 yıl önce
Re: Kurgu Programı

Profesyonel bir başlangıç için Edius tercih edebilirsin.

Forumda Ticari Ürünler

13 yıl önce
DİZİ FİLM-SİNEMA FİLM-BELGESEL-KISA FİLM-REKLAM MÜZİĞİ

cv Alttaki linklerde görüntü üzerine yapmış oldugum çalışmalar mevcuttur sevgiler.. Alperen UGURLU e-mail: [email protected] Doğu Tarihi: 03.12.1992 Doğum Yeri: ADANA Medeni Hal...

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

13 yıl önce
Re: Filmime Senaryo Arıyorum

arkadaşlar proje ödevim kısa film çekimi ve bu konuyla ilgili hiçbir fikrim yok öncelikle konu bulmam ve senaryo yazmam lazım bu konuda bana yardımcı olur musunuz?

Forumda Kısa Metraj

13 yıl önce
Sayfa 151 / 395