Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
İblisin Oğlu 13.Vahşet // 27 Aralık 2013'te sinemalarda Gazetede yayınlanmış, gerçek bir hikâyenin kamera kayıtlarına aktarılmasıdır. Üniversitenin gazetecilik bölümünde eğitim gören bir grup öğrenci, bitirme tezi için ilginç bir haber araştırmaktadırlar. ... |
Forumda Uzun Metraj |
13 yıl önce |
|
Sesli Çekim Ekipmanları Kiralıyorum Elimde bulunan malzemeleri aşağıda belirtiyorum, tamamı aktüeldir. SOUNDDEVICES 788TSHURE FP33SENNHEISER K6 (tüm aksesuarlarıyla)BOOMEW100 G2 Detaylar için arayabilir ya da yazabilirsiniz.0532 3012882... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
13 yıl önce |
|
Re: Kiralık Canon mark-3 ve set hoşbulduk, unutmamıştım ama grdim sistem kabul etmedi yada ben yanlış hatırlıyorum o yüzden yeni bir tane açtım, sağol 🙂 |
13 yıl önce |
|
Re: Savaştan Sonra / Kısa / 2013 / konusunu tam olarak anlayamadıysamda,efekler güzel olmuş tebrikler |
Forumda Arşiv |
13 yıl önce |
|
İzmir'de Ekonomik Kiralık Ekipman SONY PMW EX3 PRO FUL HD KAMERA MANFROTTO TRİPOD (hidrolik kafa) 3X800 w TUNGSTEN KIRMIZI KAFA IŞIK 1000W + 2000W FRESNEL IŞIK 12 METRE PROFESYONEL ŞARYO RODE NTG2 BOOM + ZEPLİN SİS MAKİNASI IMAC FINAL... |
13 yıl önce |
|
Kiralık Canon mark-3 ve set Canon Mark-3Canon 24-70 mm / 2.8Canon 50 mm / 1.4Rode ntg-3 ,boom sopası ve aksesuarlarıH4n Zoom ses kayıt cihazı3x800 w Kırmızı kafa ışık120 cm slidershoulder set ( mattebox, follow focus )Daiwa 73 t... |
13 yıl önce |
|
Re: Satılık Sony PMW-F3 Hayırlı satışlar konu güncel. |
13 yıl önce |
|
Re: Dosyayı çok büyük kayıt ediyor ? Yokmu yardım edecek kimse ? |
Forumda After Effects |
13 yıl önce |
|
Re: Premere Pre Has Encountered an error 🙁 Autosave i kapat öyle dene büyük ihtimal düzelecek |
Forumda Kurgu |
13 yıl önce |
|
Re: Dosyayı çok büyük kayıt ediyor ? Yalnız yorumun için çok teşekkür ederim öncelikle yalnız ben bitrate felan hiç bilmiyorum o görsel çok hoşuma gitmişti bende kendime göre uyarlamak istemiştim nasıl yapılacağını anlatabilirmisiniz ayr... |
Forumda After Effects |
13 yıl önce |
|
Dosyayı çok büyük kayıt ediyor ? Arkadaşlar merhaba elimde bi şablon var boyutu 1.64 MB bu boyuttaki dosyayı ben müzikle birleştirdikten sonra üzerinde ufak tefek değişiklikler yapıp kaydediyorum yalnız dosyayı en az 10 saatte kayded... |
Forumda After Effects |
13 yıl önce |
|
Re: DİZİ FİLM-SİNEMA FİLM-BELGESEL-KISA FİLM-REKLAM MÜZİĞİ inş çalışabilriz bilgilerim orda bana ulaşırısnız çalışabilirz |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
13 yıl önce |
|
Re: Kurgu Programı Profesyonel bir başlangıç için Edius tercih edebilirsin. |
Forumda Ticari Ürünler |
13 yıl önce |
|
DİZİ FİLM-SİNEMA FİLM-BELGESEL-KISA FİLM-REKLAM MÜZİĞİ cv Alttaki linklerde görüntü üzerine yapmış oldugum çalışmalar mevcuttur sevgiler.. Alperen UGURLU e-mail: [email protected] Doğu Tarihi: 03.12.1992 Doğum Yeri: ADANA Medeni Hal... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
13 yıl önce |
|
Re: Filmime Senaryo Arıyorum arkadaşlar proje ödevim kısa film çekimi ve bu konuyla ilgili hiçbir fikrim yok öncelikle konu bulmam ve senaryo yazmam lazım bu konuda bana yardımcı olur musunuz? |
Forumda Kısa Metraj |
13 yıl önce |