Eklenen Forum Cevapları

Re: En Son İzlediğiniz Film

Only lovers left alive-J. Jarmusch

Forumda Uzun Metraj

12 yıl önce
Re: Gravity

Bayıldım..Children of men'deki efsane single shot-scene benzerleri bu sefer havada yüzüyor, görsel orgazm yasadım.Yılın en iyi 3 filminden biri..

Forumda Uzun Metraj

12 yıl önce
Re: Karşı Hayat - No More

"Amaçları tam bağımsız, düşük bütçeli, yenilikçi, yeni birşeyler söyleyebilen bir sinema yapmak." demiş haberi yapanlar. Böyle saçma sapan bir amaç olur mu? Düşük bütçeyle film çekmek gibi bir amaç ol...

Forumda Uzun Metraj

12 yıl önce
EDIUS 7'de 3D Picture in Picture?

Selam arkadaşlar. Edius 7'de Keyers menüsünde 3d pip efekti mevcut değil. Bu efekti nasıl oluşturabileceğim hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

Forumda Kurgu

12 yıl önce
Re: Elimde bi hikâye var ama çekilmesi gerekiyor

elinde hikaye var ve yarına kadar çekilmesi mi gerekiyor yani? yaş gibi hocam ondan başka bi şeye yöneldim...

Forumda Senaryo ve Hikaye

12 yıl önce
Elimde bi hikâye var ama çekilmesi gerekiyor

Elimde bi hikâye var ama çekilmesi gerekiyor arkadaşlar bu iyiliği yapabilecek birisi var mı acaba ? yarın için...

12 yıl önce
They Know Not I Knew Thee

uzun zamandır kaydirakliyilan aracılığıyla takip ettiğim buralara ben de üye olup bir şeyler paylaşayım dedim. basics of tv and video dersim için hazırladığım final ödevim. teknik detaylarCanon 7D +...

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: İş İlanları

İş arıyorum. İstanbul Kültür Üniversitesi Sinema TV mezunuyum. Bir ajansta ve bir internet televizyonunda kameraman ve kurgu operatörü olarak çalıştım. CNN Türk'te staj yaptım. Akademik Tezimde Uzun F...

Forumda Duyurular

12 yıl önce
Re: Görüntü Yönetmeni arayanlara..

Merhaba..Bende bi başlık açıştım bize de yönetmen lazım.bahsettiklerin bizim ihityacımızı karşılıyor gibi.teknik bir film çekmek istiyoruz hidroelektrik santralde.eğitici ve mizah içeriği olan.bir gen...

Forumda Ekip Arayışı

12 yıl önce
Senaryosu ve oyunculari hazir teknik fim...yardim.....

Selam arkadaşlar.ben sinemacilik mezunu ya da daha önce böyle bir iş ile ilgilenmiş değilim.o yüzden birazdan yazacaklarim sizin jargona ve ortama ters gelebilir.evet...gelelim meselimize.ben bir kamu...

12 yıl önce
Re: After Effects’e giriş dersleri

en fazla 3 kişiye kadar

Forumda Duyurular

12 yıl önce
Yeni başlayanlar için After Effects’e giriş dersleri.

After Effects’e başlamak isteyenler için sektöründe 15 yıllık deneyime sahip Compositörden After Effects’e giriş dersleri. Kurs Ücreti: 150 TLKurs Süresi: 1 HaftaDers saati: 5 Saat (3 gün)Ders Yeri: K...

Forumda After Effects

12 yıl önce
Video animasyon işi

Aşağıda linklerini verdiği videolar gibi animasyon işi yapabilecek olan arkadaşlar bana telefon numaralarını bırakabilir mi. MP atabilirsiniz yada 05344243898 numaramdan ulaşabilirsiniz. Referans çalı...

Forumda After Effects

12 yıl önce
Re: After Effects ile ilgili bütün sorunlar

Bende ilk zamanlarda ekran kartından şüpheleniyordum ama şuan lisans yada crack üzerine yoğunlaştım ama bakalım ne olacak.canımı fazlasıyla sıktı bu konu.Cevap için teşekkürler.

Forumda After Effects

12 yıl önce
premiere projesini after effects de açmak

merhaba yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler sorum şu;montajını yaptığım filmi cs6 premiere de premiere projesi olarak kaydettim renk düzenlemelerini yapmak ve final renderi almak için...

Forumda After Effects

12 yıl önce
Sayfa 144 / 395