Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
KİSA KOMEDİ FİLM İCİN SENARYO ARİYORUM Senaryosu olanlar bana ulasirlarsa sevinirim. |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
12 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. çok tşk ederim, 256GB 840 PRO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD bunuda ekledim gayet iyi oldu.sanıyorum bu hdd ye sistemi kuruyoruz 1 tb arşiv disk olarak kalacak gibi doğrumudur hocam? |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
12 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nm İşlemciGIGABYTE 970A-UD3 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 AnakartASUS 23.6" VS247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖRSEAGATE 3.5" 1TB Barracu... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
12 yıl önce |
|
Yıllardır aradığım film ??(yardım) 90 larda izlediğim bir film vardı . 4 5 arkadaş ormanda gezerken bir ağacın içinden başka biryere geçiyorlar filmde karşılarına dev bir adam geliyor yin yang kolyesiyle ninjaya dönüşüyorlar değişik ... |
Forumda Uzun Metraj |
12 yıl önce |
|
Re: They Know Not I Knew Thee teşekkürler. biz de cinestyle kullandık. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Kiralık Fotoğraf Makinesi / Lens / Kamera Arkadaşlar, Projeleriniz için uygun fiyata ekipman kiralamak için; www.kiralikfotografmakinesi.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. MAKİNELER Canon DLSR 5D Mark III - 1 Gün... |
Forumda Fotoğraf Makineleri |
12 yıl önce |
|
Kiralık Fotoğraf Makinesi / Lens / Kamera Arkadaşlar, Projeleriniz için uygun fiyata ekipman kiralamak için; www.kiralikfotografmakinesi.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. MAKİNELER Canon DLSR 5D Mark III - 1 Günlük Kira Bedeli: 199 TL / ... |
Forumda Ticari Ürünler |
12 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Yıllar önce yazdığım üye hesabım silinmiş mi noolmuş 🙁 |
Forumda Konu Dışı |
12 yıl önce |
|
Re: Yabancı Dizi Tavsiyeleri 3 dizi söylüyorum... Master Of Sex, Brooklyn 99 ve Black List... Şurda da süper dizi tavsiyeleri var: ... en-7-dizi/ ... en-3-dizi/ ... tavsiyesi/ |
Forumda TV Yapımları |
12 yıl önce |
|
Kiralık Fotoğraf Makinesi / Lens / Kamera Arkadaşlar, Projeleriniz için uygun fiyata ekipman kiralamak için; www.kiralikfotografmakinesi.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. MAKİNELER Canon DLSR 5D Mark III - 1 Gün... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
12 yıl önce |
|
Re: Yeşilçam Arşivi-Türkiye'deki Festivaller Hakkında Bilgi Ben yeşilçam arşivcisiyim.Türkie'de sadece bir kişiyi bu konuda tek geçerim.Bilmem isimvermek doğru mu ama bahsettiğim kişi de 5000 yakın film var.Ayrıca piyasa da bulamayacağınız çok nadir filmler va... |
Forumda Duyurular |
12 yıl önce |
|
Re: ses kayıt sorusu? adobe audition kullanabilirsin sesi istediğin herz e getirebilirsin |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
12 yıl önce |
|
after efect opengl sorunu arkadaşlar after efeck kurmaya çalışıyorum hangi sürümü kurarsam kurayom sniffer_gpu.exe hatası ve opengl hatası alıyorum işletim sistemim windows 7 64 bit ekran kartım ati radeon hd 4800 yardımcı olu... |
Forumda After Effects |
12 yıl önce |
|
Re: They Know Not I Knew Thee teşekkürler yorumlarınız için. |
Forumda Arşiv |
12 yıl önce |
|
Re: Film Önerisi Napoleon Dynamite .eşimin zorla izlememe ikna ettiği 2004 yapımı harika bir komedi. 'Blue is the warmest color' ve ' Inside llweyn davis' son hafta favorilerim.. |
Forumda Uzun Metraj |
12 yıl önce |