Forum

premiere projesini ...
 

premiere projesini after effects de açmak

4 Gönderi
4 Üyeler
0 Reactions
5,809 Görüntüleme
(@anonymous)
Gönderi: 0
Başlığı açan
 

merhaba yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler sorum şu;
montajını yaptığım filmi cs6 premiere de premiere projesi olarak kaydettim renk düzenlemelerini yapmak ve final renderi almak için , after effecte import ettim renk düzenleme işlemini gerçekleştirirken dosyayı after effects dosyası olarak kaydettim. şu anda pek çok sahneye renk uygulanmış durumda.

1. AE e import ettiğim PR projeyi PR de açtığımda renk işlemleri görünmüyor. Sanırım dosya artık AE projesi olduğu için. Fakat ben PR de bazı sahnelerde değişiklik yapmak istiyorum. Bunu daha önce renk attığım sahneleri koruyarak nasıl yapabilirim?

2. Pr projesini AE e import ederken sesi import et seçeneğini devre dışı bırakmıştım. Sesi tekrar çağırmam mümkün mü?

umarım anlatabilmişimdir. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

 
Gönderildi : 09/01/2014 6:18 pm
(@payitaht)
Gönderi: 0
 

Premiere'den After'a gönderme metounuzla ilgili bir problem var sanki.

Göndermek istediğiniz klipleri seçerek "Replace with After Effects Composition" seçeneğiyle yollarsanız otomatik olarak görecektir Premiere bütün değişikliklerinizi. Ses sorunu yaşamamak için de sadece video klipleri seçin.

After'dan yollamak istediğiniz klipleri Ctrl+C - Ctrl+V ile Premiere'e geri koyabilirsiniz. Ama efektleri almayabilir o zaman.

Sizin çözüm de bu: After içinde File>Export>Adobe Premiere Project derseniz Premiere dosyası olarak kaydedecektir. Premiere'i açtıktan sonra After uzantılı sekanslar(Linked Sequence 1/Untitled.prproj) gibi isimlerdeki dosyalar offline olursa onlara sağ tıklayarak Link Media dedikten sonra After projenizi tıklayıp ilgili Compositon'u seçip online yapabilirsiniz.

 
Gönderildi : 09/01/2014 7:46 pm
(@copen)
Gönderi: 911
 

+1 ve bu "dynamic linki" uygulamayı secerseniz, proje icerik dosyalarınızı ve diğer tum yarattığınız dosyaları ( footage - *.ae vb ) duzenli bir sekilde sabit bir yere kaydedin, dosyalarınızın bilgisayarınızdaki değişikliğinden dolayı sorun yaşayabilir ve geri dönemeyebilirsiniz !!!

kötü iş kötü iştir en iyi teknoloji kullanılsa bile; iyi iş iyi iştir sadece kağıt kalem olsa bile....

 
Gönderildi : 12/01/2014 4:58 am
(@yener123)
Gönderi: 4
 

Adobe Premier CC Kullanıyorum "Replace with After Effects Composition" seçeneği Aktif değil Nasıl Aktif yapabilirim ? Adobe After Effects i de CC kullanıyorum.

 
Gönderildi : 05/11/2015 3:42 am
Paylaş: