Eklenen Forum Cevapları

After Effects’e giriş dersleri

After Effects’e başlamak isteyenler için sektöründe 15 yıllık deneyime sahip Compositörden After Effects’e giriş dersleri. Kurs Ücreti: 150 TL Kurs Süresi: 1 Hafta Ders saati: 5 Saat (3 gün) Ders Yer...

Forumda Duyurular

12 yıl önce
Fotoğraflar akıcı geçiş yapmıyor.

Merhaba, Ben bir video klibe maskeleme yöntemiyle fotoğraflar yapıştırıyorum. Mümkün olan en küçük frame e gelip her kare için fotoğrafı uygun pozisyona getiriyorum ve sonraki kareye geçiyorum. Anca...

Forumda After Effects

12 yıl önce
İzmirde Kiralık film ekipmanı aranıyor!!!

Mark 2 yada 6d balık gözü50mmtripodsliderfly camtercihen ışık seti.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

12 yıl önce
Re: Bu efektin adını bilen var mı ?

cok tesekkürler 🙂

Forumda After Effects

12 yıl önce
Bu efektin adını bilen var mı ?

selam arkadaslar videodaki efektin adı ne ve after effects'tenmi yapılıyor ? yardımcı olursanız sevinirim 🙂

Forumda After Effects

12 yıl önce
Re: Eric Morris - Rol Yapmayın Lütfen. Bulundu.

MerhabalarEylul ayinda Eric Morris Teknigi uzerine Betul Alganatay dan ozel ders aldim yaklasik 15 saat kadar, ve daha once bu teknigi calistiranlardan cok daha verimli ve akici bir egitim verdigini s...

Forumda Duyurular

12 yıl önce
The Tension ( Gerilim Kısa Film ) Short Film

ilk deneme çekimimiz yeterli olmayan kaynaklarımızla ve pek de iyi olmayan bir kamerayla yaptığımız bir kısa korku film denemesi =)

Forumda Arşiv

12 yıl önce
adobe premiere cs 6 da canon eklentisi ?

Adobe premiere cs6 kullanıyorum canon 550d makinam var ve onunla çektiği videoları kurgularken daha kaliteli render almam için canon eklentisini nasıl ekleyebilirim ? premiere 5.5 te canon seçeneğ var...

Forumda Adobe Premiere

12 yıl önce
Re: Adobe Premiere ile İlgili Genel Sorular

Premiere cs6 mpeg dosyalarını açamıyorum sürekli "There was an error decompressing audio or video" uyarısı alıyorum yardımcı olabilecke biri varmı?Yarışma için klip çekimi yaptım eskiden mpeg açabiliy...

Forumda Adobe Premiere

12 yıl önce
Adobe Premier CS6 MPEG açma yardım???

Premiere cs6 mpeg dosyalarını açamıyorum sürekli "There was an error decompressing audio or video" uyarısı alıyorum yardımcı olabilecke biri varmı?Yarışma için klip çekimi yaptım eskiden mpeg açabiliy...

Forumda Adobe Premiere

12 yıl önce
Re: Edius 6,01 MXF sorunu

Teşekkürler, öneriniz işe yaradı, 6,02 sürümü MXF uzantılı videoları gördü, 6,01 gerçekten sıkıntılıymış, sorun Quick player veya codeclerden sanıyordum Edius 6,01 sürümüymüş asıl mesele.

Forumda Edius

12 yıl önce
En Güncel Fragmanlar

Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim, fragman.web.tr adresli oldukça güncel bir fragman sitesi var, sizin de ilginizi çekebileceğini düşündüğümden bağlantılarını sizlerle de paylaşmak istedim...

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
Re: sınav için acil 🙁

Çok teşekkür ederim sizlere :))

Forumda Senaryo ve Hikaye

12 yıl önce
Re: oto motion

Bu işin plug-in'i camera tracker

Forumda After Effects

12 yıl önce
Re: After Effects ile ilgili bütün sorunlar

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır after effects kulanıyorum.Yeni bir 64 bit pc aldım after effects cs6 yükledim.element 3d yükledim herşey sorunsuz scene setupta objeleri rahatça görüp yönetebiliyorum ...

Forumda After Effects

12 yıl önce
Sayfa 145 / 395