Eklenen Forum Cevapları

kararsız mı kaldınız ?

film seçerken kararsız kaldıysanız yardımcı olacaktır

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

film seciminde kararsız kaldıysanız yardımcı olacaktır

Forumda Konu Dışı

12 yıl önce
Ne izleyeceğinize karar veremiyor musunuz ?

hangi filmi izlemek istediğiniz konusunda kararsız kaldığınız da yanınızda :

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Nasıl yapılıyor?

İlginiz için çok teşekkür ediyorum evet farkettim geçen gün bu işlerde uzman bir abimize sormuştum ilk filmlerinde bir yataktan çekme sahnesi var ordada ayak bileğinde bir siyahlık var ordada belli ol...

Forumda Genel Çekim Sorunları

12 yıl önce
madem duyuru bölümündeyiz o zaman bişi dicem

merhaba arkadaşlar, ben Gökdeniz. 11 yaşından beri sanatın içinde yaşıyorum gerek tiyatro gerek yazarlık gerekse müzik dalında ve projelerinizde yer almak beni sevindirir.kimisi bu işi para için yapar...

Forumda Duyurular

12 yıl önce
Re: Digital Bolex D16

Yaklaşık 2 aydır bu kamera üzerine araştırma yapıyorum. Artıları ve eksileri olduğu gibi bilinmeyenleri de var. Öncelikle artıları CMOS değil de CDD sensor kullanıyor olması. Bu hem renk derinliğinde ...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

12 yıl önce
Canon XL2 Kullananlar ?

Arkadaşlar Yeni Canon XL2 aldım. Makina Gayet Güzel menmunum fakat bir sorunum var. Kamerayı açınca ekranda çıkan pil göstergesi saniye vs. yazılar kayıttada çıkmakta. Bunu Diğer kameralarda oldugu gi...

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

12 yıl önce
Nasıl yapılıyor?

Öncelikle merhabalar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum.Bir film projemiz var ve amatörüz efektler yapmayı planlıyoruz efekt 01:40 saniyede başlıyor kızı kaldırması yeşil perde üzerinde yapılan bir...

Forumda Genel Çekim Sorunları

12 yıl önce
Re: Oyuncu arayanlar için

İstanbul.

Forumda Kısa Metraj

12 yıl önce
Oyuncu arayanlar için

Herkese merhaba,istanbul'da yaşıyorum. Profesyonel oyuncuyum. (okul+yurtdışı eğitim v.s.) Kamera deneyimi edinmek için kısa filmlerde oynamak istiyorum. Ayrıca benim gibi bunu dileyen mesleği oyunculu...

Forumda Kısa Metraj

12 yıl önce
Kromozom Y (2013) Trailer/Fragman

Bir öğrenci çalışmasıdır. (bu filmin yapımında yalnızca öğrenci ekibin ceplerindeki olmayan para kullanılmıştır.)

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: sinema filmi ve tv dizisi senaryoları

Selamlar; yanıtladım, teşekkürler.

Forumda Senaryo ve Hikaye

12 yıl önce
After Effects Animasyon İhtiyacı

Arkadaşlar Merhaba. Bu videodaki gibi animasyonlar yapabilecek bir arkadaş arıyoruz. İlgilenen arkadaşlar PM atabilir. Teşekkü[email protected]

Forumda After Effects

12 yıl önce
Re: Dizinin bir bölümü ortalama kaç sayfadır ?

90 dakikalık bir iş için diziler yaklaşık 90 ila 100 sayfa arası oluyor fakat sahneler bol tasvirli yazılıyor. Dünya üzerinde Celtx gibi bir yazım programı ile yazılan senaryolar sayfa başı 0.80 dk ç...

12 yıl önce
sinema filmi ve tv dizisi senaryoları

Merhaba; Forumunuza yeni üye oldum, güvendiğiniz sinema filmi ve veya tv dizisi hikâyelerini benimle paylaşmanızı rica ediyorum. Piyasanın içindeyim bir tv dizi senaryom yayınlandı, oyuncuyum.Lütfen s...

12 yıl önce
Sayfa 142 / 395