Eklenen Forum Cevapları

ben bir şarkıma klip çektirmek istiyorum

arkadaşlar slmtesisat firmam var. ve bir şarkı yaptırdımbayagda bi iddalı olduama şarkıma yaraşır bi klip kim nerede nasıl yapar yardımcı olabilir misiniz?tabiki düşük bütçeli bişey...

Forumda Kısa Metraj

12 yıl önce
Re: Düşündüğüm kamera

Vay canına herkes fujifilmi almayın diyor, peki Canon alayım öyleyse fakat 600D versiyonu satıştan kaldırıldı bilginize 🙂 650D iyidir o halde, Teşekkür ederim ilginize 🙂

Forumda Genel Çekim Sorunları

12 yıl önce
Adobe Premiere Fotoğraf/Title Çözünürlük Düşmesi

Merhaba arkadaşlar,Adobe Premiere CS6 kullanmaktayım. Fotoğrafı source kısmında gerçek çözünürlüğüyle görebiliyorum. Ama insert ettiğimde fotoğrafın çözünürlüğü düşüyor. Aynı şey title için de geçerli...

Forumda Kurgu

12 yıl önce
Okul Öncesi Senaryo İlanı

Herkese iyi günler,Okul Öncesi yaş grubu için çizgi dizi senaryoları değerlendirilecektir. Üzerine senaryo oluşturulması gereken birkaç projemiz bulunmaktadır. Fakat biz, arkadaşları sınırlandırmak is...

Forumda Duyurular

12 yıl önce
Re: Düşündüğüm kamera

Makinayla ilgili bilgim yok, kullanmadım da, fiyatına baktım, 2000 TL civarında. 2000 TL bütçen varsa, neden canon 60D felan düşünmüyorsun? En azından lens ve teknik konularda daha çok destek alırsın....

12 yıl önce
Re: Green Box

merhaba yargicx green box mevzusunda ne durumdasın acaba? ne sekılde ılerledın?

12 yıl önce
Düşündüğüm kamera

Fujifilm x-s1 Film ve dizi çekimi için nasıldır?

12 yıl önce
follow focus için parça eksiği yardım!

Merhaba arkadaşlarBen follow focus yapmaya karar verdim ancak 90 derece hareket aktaran çarkları nasıl elde edebiliriz onu bulamadım.Konik dişli diye bi ismi var ancak istanbulda nasıl bulurum bunu

Forumda DIY - Kendin Yap

12 yıl önce
Re: shotgun rode ntg 2, sony minishotgun mik dan ses kayıt a

Shotgun mikrofon'un çıkışını H1 line in 'e bağladın mı kaydını alabilirsin.

Forumda Ses ve Kayıt

12 yıl önce
Grass Valley Edius 6.02 Eğitimi Türkçe "Youtube"

Merhaba arkadaşlar. Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümü okuyorum ve 2 üniversitede Fotoğrafçılık - Kameramanlık ve aynı zamanda video editörlüğü yapıyorum. Edius bilgimi paylaşmak istedim ve bir kaç ...

Forumda Edius

12 yıl önce
Re: ÇAPULCU

Gerçekten çok başarılı olmuş, emeğine sağlık hocam.

Forumda Arşiv

12 yıl önce
Re: Klip Çekimi Hakkında

Kayıtları sınıf ortamında yapacağımızdan, kayıtta alınan ortam sesi çok rahatsız etmeyecektir sanırım... Ayrıca sağ ve sol çaprazdan sabit kayıt alacağım çok haraket ettirmeyeceğim kamerayı... Çocukla...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

12 yıl önce
Klip Çekimi Hakkında

Arkadaşalar Çanakkale Anma Töreni için öğrencilerle amatörce bir klip çekmek istiyoruz.... Normal bir digital el kamerası kullanacağız.... Montaj içinde Adobe Premium Pro kullanacam... Klip çekerken k...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

12 yıl önce
Kameraman & Kurgu Operatörü İlanı

Merhaba iyi akşamlar... Öncelikle Serkan ben Gaziantep'te ikamet etmekteyim. Konaklama imkanı sağlandıktan sonra seyahet engelim olmadığı gibi şehir dışında mesleğimi icra etmekten kıvanç duyarım. 26 ...

Forumda Duyurular

12 yıl önce
kısa film senaryom

arkadaşlar ilk defa yazıyorum daha henüz yazmadım sadece kafamdaki senaryoyu aktarmak istiyorum sizlere şimdi genç bi oğlan var gece uyanır sıkıntılı bi şekilde filan her yerde biralar sigaralar sonun...

Forumda Senaryo ve Hikaye

12 yıl önce
Sayfa 139 / 395