Forum

Klip Çekimi Hakkınd...
 

Klip Çekimi Hakkında

3 Gönderi
2 Üyeler
0 Reactions
1,335 Görüntüleme
(@anonymous)
Gönderi: 0
Başlığı açan
 

Arkadaşalar Çanakkale Anma Töreni için öğrencilerle amatörce bir klip çekmek istiyoruz.... Normal bir digital el kamerası kullanacağız.... Montaj içinde Adobe Premium Pro kullanacam... Klip çekerken kayıt esnasında fon müziğüni çalacakmıyız.... Yoksa müziksiz mi kayıt yapmalıyım... Aklımdaki bir soru da el kamerasıyla aldığım ses ne kadar kaliteli olur... En azından tatmin eder mi bizleri...Ayrıca dikkat etmem gereken hususlar konusunda yardımcı olur musunuz....

 
Gönderildi : 05/03/2014 4:38 pm
(@siyah-ok)
Gönderi: 211
 

Adobe Premiere pro da fon müziğinizi eklemeniz daha mantıklı olur....Kullandığınız kameraya göre değişir lakin madem amatörce bir klip olacak..ortam sesini almaya yeterli olacaktır....fon müziğini zaten montajda yerleştirdiğinizde...ortam sesini ara ara gerekli olduğunu düşündüğünüz yerlerde açar,kaparsınız.....Ne çekmek istediğinizi daha önceden kafanızda kurgularsanız daha iyi olur...onun dışında kamerayı çok fazla sallamadan kayıt yapabilirseniz..izlenebilir bir klibiniz olur diye düşünüyorum...kolay gelsin hocam.

yasına Siyah'ım...

 
Gönderildi : 05/03/2014 5:11 pm
(@anonymous)
Gönderi: 0
Başlığı açan
 

Kayıtları sınıf ortamında yapacağımızdan, kayıtta alınan ortam sesi çok rahatsız etmeyecektir sanırım... Ayrıca sağ ve sol çaprazdan sabit kayıt alacağım çok haraket ettirmeyeceğim kamerayı... Çocuklar çok istedi bakalım altından kalkabiecek miyiz?

 
Gönderildi : 05/03/2014 5:22 pm
Paylaş: