Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
kiralık greenbox studio izmir izmir merkezde kiralık greenbox studio Greenbox stüdyo, ışık ve ekipmanlarıyla Video ve Fotoğraf çekimlerinizde, tanıtım filmi, reklam filmi, klip, sanal defile,eğitim filmi, animasyon filmi, katalo... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
12 yıl önce |
|
Belgesel Yapma merhabalar okulda bi ödev aldım şehir tanıtma olarak belgesel şeklinde yapmak istiyorum basit bi şekilde kullanabileceğim basit kullanımlı önerdiğin programlar olur fikir olur ACİL teşekkürler şimdide... |
Forumda Kısa Metraj |
12 yıl önce |
|
Re: kısa film senaryoları, örnek senaryolarıyla kısa filmler elinde uzun metraj absurd komedi aksyon olan benimle iletisim kursun |
Forumda Duyurular |
12 yıl önce |
|
Kamera Tavsiye Merhabalar, 4000-5000 civarı bir bütçem var ve kısa film projelerimi çekmek için kamera almayı planlıyorum. Şu an Canon 70D gibi gözüküyor ancak DSLR olmasını açıkçası pek istemiyorum. Sizin önerileri... |
12 yıl önce | |
|
İstanbul'da beraber senaryo yazacağımız arkadaş!! Ses ver.. İstanbul'da yaşıyorum. Beraber senaryo oluşturabileceğimiz bir arkadaş varsa oralarda bir yerde, bana yazarsa sevinirim. Oturup senaryo yazalım, sonra onu çarşı pazar gezdirip görüntüye çevirecek bir... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
12 yıl önce |
|
Re: Personel aranıyor Bir kişiden hepsini istemiyoruz. Tek konuda yada bir kaç konuya hakim kişiler arıyoruz. Sanırım anlatım bozukluğu olmuş yazarken benim hatam nedeniyle yanlış anlaşılıyor. Tekrar düzelteyim konuyu. |
Forumda Duyurular |
12 yıl önce |
|
Re: Senaryo yazıyorum sizlerin yardımına ihtiyacım var 🙂 Merhaba. Arama motorları üzerinden "senaryo yazım teknikleri, senaryo nasıl yazılır vb." diye aratırsanız, çok sayıda dökümana ulaşabilirsiniz ki teknik konusu çok teferruatlı ve çok mühim değildir. ... |
12 yıl önce |
|
Senaryo yazıyorum sizlerin yardımına ihtiyacım var 🙂 Merhabalar öncelikle bu forumda yeniyim.2 yıldır bir taslak vardı kafamda.Bu yıl iyice yoğunlaştım senaryo üzerine.Şuan üniversite sınavına hazırlanıyorum.İnanın oyunculuğu ya da senaristliği ben bu i... |
12 yıl önce |
|
Re: Personel aranıyor Yok hayır sadece aynı konu konu içine yazdım. Farklı farklı konu açmak istemedim. |
Forumda Duyurular |
12 yıl önce |
|
Personel aranıyor Dijital Ajans, Reklam Ajansı ya da Prodüksiyon ajanslarında iş tecrübesi olanTasarım yönü güçlü, briefleri doğru anlayıp uygulayabilenGrafik programlarına (Photoshop, Flash, Ilustrator v.b.) hakim ve ... |
Forumda Duyurular |
12 yıl önce |
|
Re: İSTİLA TURK LE YERYERİNDEN OYNİYACAK MUTLAKA İZLEYİN DAHA FAZLASİ İCİN YOUTUBE KANALİMİZA TAKİP EDİN |
Forumda Görsel Efekt ve 3D |
12 yıl önce |
|
İSTİLA TURK LE YERYERİNDEN OYNİYACAK MUTLAKA İZLEYİN 1 BOLUM ... ata_player2 BOLUM ... ata_playerEN COK İZLENEN OZEL BOLUMLER ... ata_player ... ata_player |
12 yıl önce |
|
Re: MEGA CAT ACTİON KİSA FİLM FULL PATLAMA SAHNELİ
|
12 yıl önce |
|
MEGA CAT ACTİON KİSA FİLM FULL PATLAMA SAHNELİ MEGA CAT RUGAL KARSİ ... ata_player |
12 yıl önce |
|
Çekim sonrası destek Modelli ürün tanıtımı çekimlerinde. Çekim sonrası çekimlerimizi düzenleyebilecek. Konuya hakim çalışma arkadaşları aramaktayız. Ücretlendirme iş başı olacaktır. Her iş için fiyat belirlenecek iş bitim... |
Forumda Duyurular |
12 yıl önce |