Silinmiş Üye
Eklenen Forum Cevapları
|
BİTİRME PROJESİ İÇİN SENARYO Arkadaşlar merhabalar bitirme projesi için uygun 7 dakika kadar olabilecek senaryo arıyorum ellerinde olan arkadaşlar [email protected] adresinden bana yazabilirler mi? Şimdiden teşekkürler... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
12 yıl önce |
|
After effect uçma efekti Herkese MerhabaKocaeli'de Türkçe öğrenmekten hoşlanırımTürk insaları tanımak ve onlarla beraber yaşamaktan çok memnunum 🙂Bu nedenle Türkiye'de video yapmaya başladım bununla başladım, Üniversitede ya... |
Forumda After Effects |
12 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. yani simdi hocam yukarda kurdugum amd sisteminde soron yok yani sadace bi sogutucu alacam , zaten bi 120 lira fark var fx8350 ve 9370 arasinda o kadar da fazla degil , baska bir tavsineniz varmi ram ... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
12 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. tavsiye icin sagol hocam ama ben OC yapmaya bilmiyorum ve arastirdigim kadariyle hem riskli hem masrafli olacak galiba yani OC yapabilecak anakart lazim + sogutma + 750W guc kaynagi falan derken ekstr... |
12 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. merhaba arkadaşlar , orta seviye kurgu için ( yarı profesyonel ) ACILEN bilgisayar toplamak istiyorum , AMD FX9370 ve intel i74770k aralarında bir haftadir gidip geliyorum , tabiki da büçem 3000 lir... |
12 yıl önce |
|
Kısa film için tirad [ACİL] Arkadaşlar kısa filmim için tirad arıyorum.Hayatı,sistemi eleştiren veya buna yakın tiradlar biliyorsanız lütfen paylaşın |
12 yıl önce |
|
LESN SECİMİ arkadaşlar canon70 aldım , kısa film cekmeyi düşünüyorum18-55 ve 50 mm 1,5 lenslerini aldım yanındaama videoda istediğim geniş acıyı ve çözünürlüğü yakalayamıyorum lens şeçimi konuşunda bana yardımcı ... |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
12 yıl önce |
|
Re: LENS SECİMİYLE İLGİ YARDIMINIZI BEKLİYORUM DOSTLAR arkadaşlar canon70 aldım , kısa film cekmeyi düşünüyorum18-55 ve 50 mm 1,5 lenslerini aldım yanındaama videoda istediğim geniş acıyı ve çözünürlüğü yakalayamıyorum lens şeçimi konuşunda bana yardımcı ... |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
12 yıl önce |
|
LENS SECİMİYLE İLGİ YARDIMINIZI BEKLİYORUM DOSTLAR... arkadaşlar canon70 aldım , kısa film cekmeyi düşünüyorum18-55 ve 50 mm 1,5 lenslerini aldım yanındaama videoda istediğim geniş acıyı ve çözünürlüğü yakalayamıyorum lens şeçimi konuşunda bana yardımcı ... |
Forumda Tüketici Sınıfı Kameralar |
12 yıl önce |
|
flv aldığım dosya tekrar ediyor Merhaba Arkadaşlar bir sorunum var cözemedim after effects te çok yeniyim komutları ve yapılması gerekeni bilmiyorum tam olarak bir dosya hazırladım flv kaydettim burda bir sıkıntı yok ama flv dosyası... |
Forumda After Effects |
12 yıl önce |
|
Trailer jingle veya kısa filmlere müzik isteyenler Modern müzik akademisinden kayıt - prodüksiyon eğitimi aldım, Uzun zamandır müzik prodüksiyon işindeyim, çektiğiniz filme, fragmana yada jingle isteyenlere hizmet verebilirim. adresinden yaptığımız ... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
12 yıl önce |
|
Trailer jingle veya kısa filmlere müzik arayanlar Modern müzik akademisinden kayıt - prodüksiyon eğitimi aldım, Uzun zamandır müzik prodüksiyon işindeyim, çektiğiniz filme, fragmana yada jingle isteyenlere hizmet verebilirim. adresinden yaptığımız ... |
Forumda Ses ve Kayıt |
12 yıl önce |
|
canon 70 arkadaşlar canon70 aldım , kısa film cekmeyi düşünüyorum18-55 ve 50 mm 1,5 lenslerini aldım yanındaama videoda istediğim geniş acıyı ve çözünürlüğü yakalayamıyorum lens şeçimi konuşunda bana yardımcı... |
12 yıl önce | |
|
Senaryonuza Güveniyor Musunuz? Senaryonuza güveniyor musunuz? Senaryonuzun film olmayı hakettiği kanaatinde misiniz? Eğer yanıtın 'evet' ise size gerekli yardımı sunmak için buradayız.Malumunuz Türk Sinemasının yeni bir kana ihtiya... |
12 yıl önce |
|
İngilizce Kısa Komedi Flim Yardım merhaba lise 3 ögrencisiyim ve ing ödevi için kısa flim çekicez ilk dönem çektik ama şuanda daha güzel bişeyler yapmak istiyoruz sizlerden isteğim ingilizce kısa komedi flimleriniz varsa verirseniz ço... |
12 yıl önce |