Eklenen Forum Cevapları

Re: Ses ile alakalı genel sorular

Yaparsınız ama işi bilen kişiler değilseniz genelde tavsiye edilmez yapmacık durur. Montaj değil bu arada dublaj olacak o. haklısın teşekkürler son bir soru bu iş dizilerde filmlerde nasıl oluyor

Forumda Ses ve Kayıt

12 yıl önce

Boomla ya da yaka mikrofonuyla.Tek kamera yeter. peki montaj işi nasıl olur çogu dizide montaj yapılıyor diye duymuştum yanlışmı bılıyorum

Forumda Ses ve Kayıt

12 yıl önce
Canon 650 D Kısa Film?

Arkadaşlar, kısa film yapımı dersi için film çekmem gerekiyor 16 haziran'a kadar vaktim var. Geniş bir meydanda , kitapçıda ve evde çekimler olacak. Makina 650 D, lens 18 - 55. Açıkça söylemek gerekir...

Forumda Genel Çekim Sorunları

12 yıl önce

Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni katıldım ve size bir kaç soru sormak istiyorum. Şimdi dostlar bizim bi kısa fılm projemız var senaryoyu yazıyoruz şimdide bunla ilgili teknik bir kaç sorum olucak. Bu k...

Forumda Ses ve Kayıt

12 yıl önce
Kısa film ile ilgili soru

Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni katıldım ve size bir kaç soru sormak istiyorum. Şimdi dostlar bizim bi kısa fılm projemız var senaryoyu yazıyoruz şimdide bunla ilgili teknik bir kaç sorum olucak. Bu k...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

12 yıl önce
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi.

Arkadaşlar, after effect'e merak saldım, kullandığım bilgisayarım Apple Mac Book Pro 2.2 Ghz. i7, 16 GB 1333 Mhz. DDR3. Kullandığım sistem ise LION 10.8.4 ve 480 GB SSD HD. Hazır template üzerinden d...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

12 yıl önce
Re: Kiralık 5d Mark 3 24-105 L ve Diğer ekipmanlar

Fiyat 250 TL olmuştur

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

12 yıl önce
Re: deneysel sinema

😯 2011

Forumda Yönetmenler

12 yıl önce
Re: deneysel sinema

Stan Brakhage, Jonas Mekas, David Lynch bu isimleri araştırabilirsin.

Forumda Yönetmenler

12 yıl önce
Kenan İşan - Film ve Animasyon Müzikleri

Selamlar arkadaşlar. Gayet güzel ve faydalı bulduğum forumda bende çalışmalarımı paylaşmak istedim:) www.soundcloud.com/kenanisan Sevgiler

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

12 yıl önce
Re: Genç senaristler aranıyor!

Merhaba açtığınız başlığa göre senaryolarım var ve genç yazarlardanım, hayal gücüm oldukça geniş, eğer arayışınız hala devam ediyorsa özelden konuşabilirz.

Forumda Senaryo ve Hikaye

12 yıl önce
Re: Film senaristlerinin ortalama kazancı

Teşekkürler onucuncu.Pay yğzdesinin ve tahmini rakamın oldukça düşük olduğu kanaatindeyim.Filmin en keskin ana hatlarını oluşturan bir emektara bu rakamları yakıştıramıyorum.

12 yıl önce
Film senaristlerinin ortalama kazancı

Ortalama olarak,ülkemizde gişeye kazandırılan bir film bütçesinin yüzde kaçı senariste ayrılır ?En az,en çok nekadar pay alınır ?Tecrübeniz yahut bir fikriniz varsa paylaşırmısınız.

12 yıl önce
Film hakkında önerisi olan ?

gençlik-dram-festival-komedi vb. türü yaz tatilinde ve ya okulda geçen filmler var mı mesela geri dönüş yolu ve ya ben buyum gibi filmler ?

Forumda Uzun Metraj

12 yıl önce
festival ve yarışmalar için senaryo yada çekim ekibi ...

😐 festival ve yarışmalar için senaryo yada çekim ekibi nereden bulabilir arkadaşlar hani bu işi ciddiye alan arkadaşlar var mı ? sponsor destekli ulusal ve uluslararası filim festivallerine ...

Forumda Senaryo ve Hikaye

12 yıl önce
Sayfa 130 / 395